Lahko bi primerjali številke vžigov EV in ICE na mesečni ravni ...
Jaz sem na lastne oči videl goreti ICE prejšnji teden - za piko na i je bil tovornjak in je zgorel podobno kot EV, saj gasilci niso prišli pravočasno do njega.
Ker sem ravno skočil v Nemčijo z EV, lahko povem, da se ta hip najbolj splača Ionity Power naročnina, saj potem "točiš" po 0,39€/kWh. Pa postavil sem svojo drugo najdaljšo razdaljo z EV v enem dne - 845 km. 😃 Polnilnic pa ima Ionity po AT, DE in tudi ITA več kot dovolj, da ne rabiš k nikomur drugemu pogledat.
Ko sem ravno polnil, se pripelje ena falanga Audijev (ICE in EV) - so imeli izobraževanje prodajalcev in so jim demonstrirali tudi polnjenje EV ob avtocesti, da ne bodo strankam prodajali bučk (če so kaj poslušali in odnesli od šolanja).
Pa ti @jures nisi spet dober primer za dolgo kilometrino na DSG-jih, ker imaš dolge ture in je menjalnik večino časa v 6. prestavi na AC, ne pa da 250x prešalta v eni uri pri mestni vožnji. Potem pa so tu še ljudje brez posluha za tehniko, npr. prestavljajo, čeprav avto še ne miruje, in je rezultat tu - okvara avtomatskega menjalnika.
V povprečju se velika večina DSG-jev okvari pred 100.000 km. Potem so pa tu še scene, kako je nalašč "slabše" narejeno, pa se odlota lahko samo ena lasersko varjena žička v elektroniki, pa ti iz žepa izpulijo par tisočakov za novega.
Tisto enkrat ali dvakrat na leto, ko gredo na morje ali slučajno preko 300 km v enem kosu, se bodo pač ustavili pol urice in napolnili. Mala malica. In potreba. 😃
Mislim, moj dnevni rekord z ZOE (do sedaj) je 882 km, s Smartom pa 832 km ... Pa da ne bi resni EV-ji tega zmogli ...
- absolutno ne vidim povrnitve stroskov v vsaj 7h letih (stroski so enaki oz celo vecji), ce dodas se ene 18k za soncno elektrarno pa s tem 'prisparas' 300€ na mesec je to 5-6 let visek pa dajes drzavi po vrhu
Se bom obregnil samo ob tole, ker v tem vidim napačno razmišljanje. Za to, da imaš EV ne rabiš sončne elektrarne. Rabiš pa parkirno mesto z električnim priključkom. Kakšne so tarife po kWh pa poglejte na aktualni račun. In računajte, da EV trošijo med 15 in 25 kWh/100 km, če niso ravno kakšne mestne sorte, tisti so lahko še 20 % bolj varčni.
Pa hitro ne bo več matematike za dizel ali bencin. Ti si ena redkih izjem, ki dela veliko kilometrov. Povprečen Slovenec jih pa ne ...
Jah, ko stojiš na mestu, on ne računa porabe. Če narediš s celim tankom pot v kosu, bosta izračuna poravnana. Sicer pa je 0,2-0,3 l/100 km pričakovano odstopanje.
Kar se pa ZOE tiče lahko povem, da je povsem neslišen in te kot ostalega udeleženca v prometu nevarno preseneti. Je pa zelo slab požiralec grbin in je re ssamo za urbani asfalt ter lepo vreme. Ne predstavljam si pa da bi moral z njim taksirati ker bi se mi zmešalo zaradi monotonosti.
1. Ni povsem neslišen. Že zaradi zakonov ne. Pri hitrostih pod 30 km/h ima umetno generiran/predvajan zvok, ki ga lahko celo nastaviš/izbereš. Naša izbira je najbolj "vesoljski zvok" ravno zato, da ti kdo ne stopi pred avto (to se nam je že zgodilo s Smartom, ki pa ima gumb za izklop zvoka in je res lahko čisto tih).
2. Ni slab požiralec grbin. Edino česar njegovo podvozje res ne mara, so hitreje voženi S ovinki in prelaganje teže. Tistega občutka pa nikakor ne maram.
3. Niti jaz si ne predstavljam, da bi s takim avtom taksiral, ima bistveno premalo prostora na zadnjih sedežih - ozr. bi moral biti voznik res nizkorasla oseba, da ima oseba za njo dovolj prostora za noge.
ZOE je premagal prvih 50.000 km, od tega 13.000 km v naši lasti. In sem šel z diagnostiko preverit stanje baterije in t. i. degradacijo.
Na potovanju po Grčiji je videl kar nekaj DC polnjenj, a očitno baterije niso pretirano zmatrala. Tudi za potrebe premagovanja "skrajnih" razdalj (julija sem dvakrat skočil na Južno Tirolsko) sem ga zdaj parkrat polnil do 100 %. Enkrat sem ga tudi spraznil do 1 % in ikone z želvico. Vse v istem dnevu. 😃
Rezultat? Po 13.000 prevoženih km se je zdravje baterije, t. i. SOH, zmanjšal iz 96,3 % na 96,0 %, torej zelo malo. Če bo šlo s tem tempom naprej, bo baterija tudi pri 200.000 km še vedno nad 90 % zdravja ... Tok tok.
Ob teh navitih cenah je vse težje zagovarjati nakup novega avtomobila. Mogoče le še za tiste, ki ga v desetletju ali dveh nato povsem zvozijo.
Za 35 jurjev dobiš zelo lepega RAV4 ne pa Yaris Cross. 😃 Poleg tega je Yariss Cross res bolj za ženske - ste se probali vsaj noter usesti, če ga že niste vozili? To je še vedno precej majhen avto in posledično tudi dokaj utesnjen. No, pa saj moja Mazda 3 ni dosti boljša z vidika prostornosti ... 😃
Naj samo vzamejo statstiko za do 5 let starih vozil pa naj pogledajo procente tako kot se statistika pravilno izvaja.
Se strinjam. To bi bil najbolj realen pokazatelj stanja. Ampak potem bi bila druga težava - komaj so ljudi nagovorili, naj kupujejo hibride, potem bi pa bežali pred njimi. 😃
Si opazil trend da večina ne parkira več v bližini EV ter jih ignorira tako v križiščih in drugje kolikor je le mogoče?
Ja, ko bi le to držalo. Meni so v prestolnici z vrati pobutali obe strani, ne pa da bi se držali stran. Strah pa tak. Najbolje da na list napišem: pozor vnetljivo. 😃
Pa a kdo pozna koga, ki je iz svojega eleltričnega avta odmontiral celice presortiral katere so slabe in katere bi še nekako bile, nato pa sestavil ustrezno baterijo za hranilnik za svojo sončno elektrarno?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Število požarov se daleč najbolj zvišuje zaradi hibridov.
In hibridi so zame še vedno ICE kategorija. Ker BEV pač niso. Ergo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani