Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Tle je lepo obrazloženo.

18625e0994452efbea93b15a3c4a9d1bbb-20-oi
NYMAG.COM

And when you’ll be able to see savings at your local gas station.

TL DR -  šlo se je za terminske pogodbe, kjer si zavezan da fizično kupiš x sodčkov. Ker pa špekulantje itak niso imeli prostora za shranjevanje so prodajali po bliokateri ceni sam da so se znebili nafte :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

OOOOOoooo a smo pri ?istilih?

Ou yeaaa :D

Okk, pa za?nimo... za plati??a priporo?am Bilt Hamber Korrosol (tega se dobi v Sloveniji, je ista pesem kot auto wheel).

Za peno priporo?am isto od Bilt Hamber snowfoam, ki pa ni tako penasta, sam pa o?isti avto tako, da ga potem sploh ni treba ve? prati hahah :D

?e ?elite maximalno peno in odli?ne rezultate (sam pena je res gosta in se jo te?ko izpere s ceste, mogo?e vam kak?en sosed zate?i) je to Autobrite magifoam.

Za izpuh uporabljam Metal polish od Autosol - ni opazit da bi bila Mazda dizel ker se tako sijejo izpu?ne cevi :D

Za ?ampon ali CG Citrus wash (za reset pranja) oziroma CG Glossworkz za redna ?i??enja - sijaj zagotovljen!

Ko se vse to kon?a in v primeru da nimate kerami?ne za??ite, potem je za vas turtle wax seal and shine - avto se dodatno sveti, za??ita traja pri meni ?e cca. 2 meseca, zelo lepo se vidi water beeding (kapljice vode), produkt stane 10? in je za celo leto.

?e se premaknemo v notranjost potem priporo?am za tepihe enako od TurtleWax-a peno za tepihe - lepo di?i, ni preve? agresivna...

Za ?i??enje povr?in uporabljam CG inner cleaner, za premaz pa potem CG Silk Shane dressing, ki ga po ?elji uporabite ?e za gume, sam raje uporabim od Turtlewax-a Wet'n'black tyre spray.

Za usnje pa CG cleaner in nato conditioner :)

Evo ?e slika vsega skupaj :)

699275272406470919406416.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti rabljeno Mazdo 6 karavan do 22k??
Napisano

Lepo ali ne, je funkcionalno in poceni

Avto sem kupil 16. novembra, zimskih gum nisem dobil zraven, potreboval sem nekaj na hitro - ponudila se mi je odli?na prilo?nost in sem jo vzel (plati??e novo 50?, guma nova 60?).

Lani spomladi sem rekel da kupim 16" lita plati??a sam pole sem pozabil.

Te 3 mesece bom ?e zdr?al evo.

Mazdo sem kupil ker mi je res lep avto in vem da ji malo delam krivico :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Kere pa nexen? Tiste sport ali winguard. Tudi sam malo gledam za nexen :)

Nexen WINGUARD SNOW G WH2 215/65R16 98H
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jst imam Nexen WINGUARD SNOW G WH2 215/65R16 98H in je tudi precej druga?na vo?nja

so pa to res dobre gume navkljub ceni - sem si rekel da sprobam, ker jih par prijateljev ni moglo prehvaliti

2 sezona, po de?ju suvereno (seveda ne tako kot s 19kami samo vseeno, ti guma vliva zaupanje), po suhem itak brez problemov, sneg tudi gre kot tank. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

HUD-display
Napisano

HUD je nekaj najbolj?ega pa ?e kul za o?i, ker vedno gledajo v daljavo

Je pa to imela ?e Yariska 1999 oziroma je imel digitalni ?tevec s pogledom v daljavo (globino). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.