Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 38 minutami je sportman333 napisal:

Ne vzami preveč osebno...ampak, da z novim avtom moraš voziti v 2.prestavi je pa za moje pojme👎, no go....to je dokaz, ko se na veliko razpreda..za cx30 je kot kaže edino x186 pravi motor (verjetno bi bil se boljši kak dizel cd175, ampak tega ni...), pa se opravičujem za moj post...

čisto odvisno kje se pelješ. sam se kr dost vozim v 2. sploh k se spustim po klancu in so ceste v vojnem stanju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:
AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI

Le nekaj mesecev po zadnjem preizkusu CX-30 s »starim« motorjem Skyactiv X sem preizkusil še različico z novo izvedbo tega motorja. A s...

Mogoče bo komu v pomoč pri lažji odločitvi kateri menjalnik je boljša izbira.....:whatever:

Hahaha. Sej koker nekater pišejo kmal ne bo nič za izbirat. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 31 minutami je Jest napisal:

Cene v Ameriki so ponavadi navedene brez davka…

cene v ameriki so zmer brez davka :) to ti ga šele na blagajn užgejo. (vsaj na spletnih trgovinah)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Lola
Napisano
pred 30 minutami je DonFelipe napisal:

Cosworth je znan tuner oziroma predelovalec.

Katerega leta pa je to bilo?

Rx7 l. 1982

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Lola
Napisano

Tole ni Mazda. Šokolko in body je narejen v lola racing in je bil narejen za crosworth motor. vanj so dali Proschejev boxer pa niso bli najbolj zadovoljni in so ga menjali za Mazdin wanklov.

Tole je pa drugo:

RX7 Hyper Car za Le mans

škoda da je samo da so to samo sanje :)

je pa vmes prava RX7 ki je tekomavala.

null

null

image.png

image.png

image.png

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Lola
Napisano
pred 2 minutama je DonFelipe napisal:

Sem prebral.

Odličen članek. 

Ampak a bi se dalo omenjeno zadevo homologirati in uporabljati tako kot npr. danes KTM X-BOW ipd... ?

nekak dvomim da bi bilo tole pri nas dovoljeno. avto je bil narejen za na dirkališče, vrjetno so ga naredili Lola Racing. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Lola
Napisano
pred 27 minutami je DonFelipe napisal:

Živjo, 

danes sem jo slučajno zasledil v AM arhivu

https://avto-magazin.metropolitan.si/media/upload/Test/mazda/lola.pdf

https://avto-magazin.metropolitan.si/media/upload/Test/mazda/lola_1.pdf

Pozna kdo omenjeni projekt?

A to je bil razvit samo za stezo ali so obstajali tudi cestni oziroma civilni modeli?

pa si prebral članek?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

A v avtih ali samo tu na forumu? 😊

Kje se je pa "joda" zgubil? 

to v avtih ne vem, sam zgleda da so se tu kr nate vpiknal vsi :D

hes gone with the force.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 3 minutami je Alex napisal:

Sedaj je kar naenkrat en kup "novincev", ki kao vozijo cx 30. 😊

Ne me basat. 😉

teb sledijo :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Katerega? 6-ko i cx30? 😊

Odvisno kater je nate pisan pa s kero  prideš :D .

pred 58 minutami je Jest napisal:

Ker pa je tvoj? CX-30 si rekel, da bo zenin, ce se prav spomnim... ali da da ga bo zena vozila? Sestko pa vozi sin... ali? :P :D 

Če je CX30 pisan na lepšo polovico in Alex pride z CX 30 pol pohvalmo kak fajn okus pa avto ma žena :) . 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 minutami je Jest napisal:

Saj se je fajn vozit... ane... Gres do Ljubljane... v pralnico... gremo na eno pivo... pol pa nazaj  :D 

js mam pralnico 2min stran :) . Lahk se pa kamot kje dobimo pa kako rečemo in pohvalmo kak fajn avto ma Alex :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 15 minutami je Alex napisal:

Lahko vam, ki vam je dovoljeno pranje avtov. Moji dve mazdi sta umazani kot že dolgo ne. V bistvu še nikoli. Tudi,če  se odpraviš v kako ekspres ročno avtopralnico je zaradi suše  in prahu v zraku drugi dan enako. 😬

te čist zastopim. do včeraj je bla moja še kokr tolk ok za pogledat, pa je ponoč padlo par kapel dežja in dans zgleda k da bi jo ptiči z drisko posral.

Popravljeno od TBA
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 7 minutami je Boss napisal:

Hja, če ti jih bodo prepovedal vozit pol jih pač ne boš ... saj veš tvoj avto bo kriv za CO2 izpuste ne pa bogataši, ki se vozijo s privat avijoni na kosilo.

Večji problem so jahte :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 16 minutami je Alex napisal:

Spet neki padalec, ki se skriva za profilom. Najbrž vozi kaka nemška "premium" jajca. Če pa že voziš cx 30 se predstavi kot vsi ostali tu gor. 

Pusti tega padalca. Najbrž je falil forum in uletel  iz kakega drugega foruma. 😉

Joda

• JodaNovinec
  • Člani
  • Spol: Ne povem
  •  Pridružen 8 Aug 2022

zanimivo da sploh še ni pridružen to bo šele čez 2 dneva :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

S testnimi voznjami je pa pri nas kar problem… Sem pred parimi dnevi spraseval za Hundai Ioniq5 … ce se da dobiti na test za vec kot le tiste pol urce… pa sem dobil odgovor, da so testne voznje samo v spremstvu prodajalca…

Pred parimi leti, preden sem ptoem kupil CX-5, ni bilo recimo pri Toyoti noben problem problem dobiti Priusa za dva dni… edino CH-R je bila takrat cisto novi model in sem dobil samo za “cez noc”… torej prevzel sem jo en dan popoldan in jo je bilo treba vrnit naslednji dan dopoldan… Tudi Kio Niro sem lahko dobil za dva dni… Pa sem v pbeh primerih samo poslal mail…

Lani ob lansiranju ID3 so precej oglasevali testne voznje pred Alejo… Sem se prijavil, potem pa dobim mail z datumom in uro… in da testna voznja traja 15 minut v spremstvu prodajalca… pa sem se samo zahvalil in odstopil drugemu svoj testni termin…

Kolikor berem po tujih straneh, je recimo v Nemciji to veliko lazje dobiti, tudi ce nobenega poznas… pri nas pa izgleda samo bolj “po vezah” … 

Elektrika se je podražila. Zgleda da so ti avti vroča roba in je preveč zanimanja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Saj to hočem povedat,da je normalno tovarniško takole kot je na slikah ne vem pa zakaj je to tako narejeno,važno da ne pušča vode.....😊👍

Screenshot_20220803-231009~2.png

Screenshot_20220803-231039~2.png

Mogoče zarad oblike vrat ali pa načina brizganja tesnil. Važno da tesni.

No pa ni več prašna, ker sva se oprala 😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
dne 29. 7. 2022 ob 20:06 je Jaka32 napisal:

Naredil nic, vas pa sprasujem, ce bi mogoce moral? 

Opazil sem namrec na zadnjih sipah tole "odstopanje" ki je tovarnisko, ali pa je dejansko odstopanje?

IMG_20220729_200442.jpg

sem šel gledat svojo pa mam čist lepo na obeh straneh. pa ne porajtat k je usrana je sosed hoblu pa je ves prah nesl na avto.  image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.