Ne vzami preveč osebno...ampak, da z novim avtom moraš voziti v 2.prestavi je pa za moje pojme👎, no go....to je dokaz, ko se na veliko razpreda..za cx30 je kot kaže edino x186 pravi motor (verjetno bi bil se boljši kak dizel cd175, ampak tega ni...), pa se opravičujem za moj post...
čisto odvisno kje se pelješ. sam se kr dost vozim v 2. sploh k se spustim po klancu in so ceste v vojnem stanju.
Tole ni Mazda. Šokolko in body je narejen v lola racing in je bil narejen za crosworth motor. vanj so dali Proschejev boxer pa niso bli najbolj zadovoljni in so ga menjali za Mazdin wanklov.
Lahko vam, ki vam je dovoljeno pranje avtov. Moji dve mazdi sta umazani kot že dolgo ne. V bistvu še nikoli. Tudi,če se odpraviš v kako ekspres ročno avtopralnico je zaradi suše in prahu v zraku drugi dan enako. 😬
te čist zastopim. do včeraj je bla moja še kokr tolk ok za pogledat, pa je ponoč padlo par kapel dežja in dans zgleda k da bi jo ptiči z drisko posral.
Hja, če ti jih bodo prepovedal vozit pol jih pač ne boš ... saj veš tvoj avto bo kriv za CO2 izpuste ne pa bogataši, ki se vozijo s privat avijoni na kosilo.
S testnimi voznjami je pa pri nas kar problem… Sem pred parimi dnevi spraseval za Hundai Ioniq5 … ce se da dobiti na test za vec kot le tiste pol urce… pa sem dobil odgovor, da so testne voznje samo v spremstvu prodajalca…
Pred parimi leti, preden sem ptoem kupil CX-5, ni bilo recimo pri Toyoti noben problem problem dobiti Priusa za dva dni… edino CH-R je bila takrat cisto novi model in sem dobil samo za “cez noc”… torej prevzel sem jo en dan popoldan in jo je bilo treba vrnit naslednji dan dopoldan… Tudi Kio Niro sem lahko dobil za dva dni… Pa sem v pbeh primerih samo poslal mail…
Lani ob lansiranju ID3 so precej oglasevali testne voznje pred Alejo… Sem se prijavil, potem pa dobim mail z datumom in uro… in da testna voznja traja 15 minut v spremstvu prodajalca… pa sem se samo zahvalil in odstopil drugemu svoj testni termin…
Kolikor berem po tujih straneh, je recimo v Nemciji to veliko lazje dobiti, tudi ce nobenega poznas… pri nas pa izgleda samo bolj “po vezah” …
Elektrika se je podražila. Zgleda da so ti avti vroča roba in je preveč zanimanja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pri mazdi ne vem ker je še nisem na hlape vozu, sam ponavadi se kaka rumena lučka v obliki črpalke prižge k si na rezervi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani