Skoči na vsebino
DPF filter
Napisano

to je samo del mojih vo?enj - ve?ino pa imam ?e slu?benih tako, da naredim dnevno ?e vsaj kak?nih 100km nerutinskih vo?enj po raznoraznih cestah in kolovozih.

Js mam pri136.000 km ze nove ploscice+diske spredaj in zadaj se pravi da sm ponucal ze originalne ploscice potem se ene ploscice in zdej komplet diski +ploscice

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Imel si zabasan filter in ce ti lucka samo gori je kao zadnje opozorili da pac sprsvis avto na avtocesto in da naredi regeneracijo ce pa zacne utripat potem je obisk serviserja obvezn....

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6
Napisano

Ali Bose sistem zvo?nikov deluje normalno ob vgradnji tega DVD playerja.

Jp. Cisto normalno deluje. Vsaj pri meni k veliko je odvisno tudi od dvd playerja.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

ja ampak iz varnosti, ?e se ne motim ko se spuca gre v normal...nisem ?e imel te sre?e probat...

Nene, js sm imel to sreco da sm vse probal brez vecjih stroskov.

Se pravi ce ti zacne direkt utripat in gre v safe mode je resitev edino servis, ce se pa lucka direkt prizge lahko resis zadevo tako da gres na avtocesto in najmanj 2500 rpm dokler ne ugasne.

To do moje ugotovitve. :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6
Napisano

Js sm zmontiral marsikaj na svojo roko pa nism imel nobenih problemov med drugimi sm tudi tako zadevo montiral. Imam montiral ze 2 let pa supr dela.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Danes sem se 4x peljal v taxisuperbu spredi in zadi in superb je visoko na moji listi....zelo visoko.

Zgleda da jures spet kupuje avto. ?:)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A se heca?? :ne vem:

Za 5 let star ?portnik, ki je ocenjen ?e vedno na skoraj 50k? bi ti dajal notiri plin? Zakaj? A da bo? ?paral? :hohoho:

Ja glej treba sparat pa to. Drugac pa tak avto me mislim kupit dokler ne bom imel mesecni zasluzek vsaj 15 000?.:)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e koga zanima, kolega prodaja pod ugodno.

KLIK

Sam je pa izviren pri opisu in na?tevanju kaj ima :hudicek: .

Vse opcije kante KLIK

Ejga skoda k ta kanta nima plina vgrejenga, k potem bi bil avto bil prava bomba. :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3
Napisano

Joj zaj ste pa vsi pametni kot da bi vozli isti avto do smrti,e pa pono?i se sploh ni? ne vidi! :punk:

E pa to je isto kot ce bi reku bom z grdo zensko ker tako ali tako ponoci se nc ne vidi. Joke

Ce je tebi vsec in ce si dosegel zeljeni rezultat potem pa cestitam. 100 ljudi 100 cudi 100 zensk 200 josk. :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove Mazde 6
Napisano

To more biti tudi fajn, jaz bi tudi to mel :-) Ampak mi ni jasno, zakaj je to samo z avt. menjlanikom. Teoreti?no bi lahko dal v ?esto na AC potem pa ti ravno tako lahko uravnava hitrost?

Prakticno pa ti ne morejo dat k radar ne zmore sam saltal na dol/gor.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Res je posebno prirejen za taksimeter.

Ja sj zato pa sm tega priporocal. Ekonomicen avto. Glih za taksi.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

naredu 1000km in ugotovil, da:

1. max hitrost po garminu je po ravnem 212km/h

2. passat 2.0 TDi eno generacijo starejsi, me prehiteva pri max hitrosti

wv oziroma vsi nemci imajo visjo hitrost medtem ko pa

Vmesni pospeski so pri mazdi boljsi. Js sm se veckrat pomeril z bmw 525d tudi eno generacijo starejsi pa me je pri koncni prehiteval medtem ko pa vmes sm bil js zmeri spredi.

Da Ne bom OF

Danes sm po dolgmu casu spucal avtu itd.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

?imbolj ga ti??at(min 20.000rpm ?zmeden? ) na AC da pokuri saje v filtru. Pa poraba se ti bo nekoliko pove?ala.lp.

Pa sj nima formulo ali pa reaktivno letalo... :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.