Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Glede na to da bom drugo leto menjal avto (in so moji "favoriti": M6-Karavan, M3-HB in R Grand Scenic) bom tukaj dal moja predvidevanja glede nove M3: nazivi opreme bodo isti kot v Avstriji, paketi ki so za dopla?ilo v Avstriji pa bodo pri nas ?e vklju?eni v opremo Comfort in GT (?e ne bo tako bo cena z dopla?ilnimi paketi kar visoka). Sicer pa me osebno najbolj zanima M3 HB Skyactive X z GT opremo, ro?ni menjalnik in pogon 4WD.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Baje da res.

Eno vpra?anje imam. Ali je barva machine gray kaj bolj?a od ostalih glede na to da je tudi dra?ja,seveda poleg rde?e ki je enaka? Zooooom.

?e se prav spomnim je v enem izmed postov napisano, da naj bi bili obe navedeni barvi bolj kvalitetni od ostalih (ve?slojni, zato tudi dra?ji). Sicer pa je dajem glas za HB varianto nove M3 - je bolj priro?na vsaj kar se ti?e petih vrat, ?e tudi je zadaj malo manj prostora (potni?ka kabina). Glede pogona na zadnja kolesa pa menim, da je to korak nazaj - saj so poznane te?ave z zadnjim pogonom na snegu (ko zapade)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Glede na to, da sem v fazi menjave vozila je nova M3 pri meni zelo aktualna. Kot je videti iz posnetkov sta obe verziji zelo lepi a meni zarazliko od ve?ine bolj pade v o?i hatchback verzija. Kar se ti?e notranjosti pa mi je sovoznikov del precej pust in tog (precej ravne in ostre linije). Sicer pa zelo lep avto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ne bo ravno kot koncept, ampak bo pa zagotovo spet izjemno lep avto. Predvsem sprednji del me zanima, morda bodo res naredili revolucijo, torej bistveno bolj kot pa pri faceliftih CX-5 in M6, navsezadnje bo ?lo za nov avto. ?e 3 tedne do salona v LA.

Boste videli da bo zelo blizu koncepta. Najprej naj bi bili na voljo kar se bencinarjev ti?e 122KM (v za?etku leta), 165KM naj ne bi bilo ve?, nato pride kasneje 190KM (Skyactive X).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Torej zanima me slede?e. Kje servisirate svoje Mazde (kje so ?love?ki, prijazni) in kje ste kupili Mazdo (isti pogoji kot za servisiranje)? Se pa bo kupila Mazda 3 Takumi. Je navigacija ?e vedno za dopla?ilo?

Bo? moral pohiteti, ker lahko vpla?a? samo M3, ki so na zalogi, po naro?ilu ni? ve?, ker se ?aka nova M3. Kar se pa ti?e navigacije mislim,da imajo nove M6 z vi?jo opremo to ?e serijsko vgrajeno (navigacijski sistem - standardna oprema, ne vem pa ?e je tukaj vklju?ena tudi aplikacija).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ker poznam Mazdo ?e veliko let (imel 323F in sedaj M6) vem, da je kar se ti?e predstavitve novih modelov (ne "face liftingov")zelo skrivnostna (kar meni sicer ni najbolj razumljivo, ker bi lahko ?e v pred najavi dobili potencialno veliko kupcev, ki se prav zaradi ?akanja kak?no bo novo vozilo, nato usmerijo na druge proizvajalce vozil). Vem tudi da je bila v Evropi letos ?e pred?asno predstavitev nove M3 za izbrance in tisti ki so bili povabljeni niso smeli imeti pri sebi nobenih aparatov za snemanje niti niso dobili tehni?nih podatkov. Ja bo pa zunanjost kot imam informacijo in kote je videti iz teaserja zelo identi?na Kai konceptu vsaj na zunaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 G165
Napisano

Ja z zanimanjem se prebiral komentarje na to temo, moje mnenje pa je naslednje. Ljudje si pa? nismo enaki in vsak ima svoje poglede na neko zadevo. Moje izku?nje pa so naslednje. M6 imam 10.leto in sem jo vedno servisiral na poobla??enih servisih. Prvih 8 let sem opravljal servise pri AS Skoren?ek v Velenju, kjer sem M6 tudi kupil (pa ?eprav imam do servisa A-Cosmos v ?i?ki dobrih 500m) in bil zelo zadovoljen. Cene rednih servisov so bile od 180-300? (na vsake 2 leti zamenjan klima filter, druga?e vse njihovo). Vedno me je ?akal po predhodnem dogovoru nadomestni avto brezpla?no. Lansko leto sem opravil prvi? redni letni servis pri A-Cosmos BTC in bil prav tako zelo zadovoljen, cena pa je bila 178? (vse njihovo, olje, oljni filter, ?e nekaj malenkosti in delo). Avto imam kasko zavarovan vsa leta (pa ?eprav delam zelo malo kilometrov)in ga bom imel tudi v naprej pa ?eprav bo ?el v prodajo predvidoma spomladi 2019. Fico182 - me pa zelo zanima tvoja bodo?a nova M3 predvsem zaradi motorja (G165), ker takih testnih ni in ga bi bilo u?itek malo sprobati, ?e si iz LJ oziroma okolice. Sam sicer pri?akujem novo M3 (predvidoma spomladi 2019), ?e bo pri?la v doglednem ?asu, ker to skrivanje me ?e po?asi deluje neu?akanega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

Odlo?il sem se, da se ne bom dr?al enih in istih proizvajalcev kot pijanc plota (oprostite izrazu), ampak je sedaj prav to ?ar nakupa novega avta, ker je tako velik izbor. V kolikor pa res pride nova M3 ?ele v drugi polovici leta 2019 pa bo verjetno izpadla iz mojega seznama, ker toliko ?asa ne mislim ?akati, starega modela pa ne mislim kupovat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti Mazdo 3?
Napisano

Glede na to, da nameravam konec tega leta oziroma bolj verjetno v za?etku 2019 kupiti novo vozilo, je trenutno moj izbor tak?en:

1. nova Mazda 3 (z novim Skyactive X motorjem),

2. ?koda Karoq,

3. Renault Megane karavan,

4. Renault Scenic (kraj?a ali dalj?a verzija),

5. Hyundai I30 Fastback

To je trenutni izbor, za katerega vem, da je zelo raznolik, zato bodo potrebne testne vo?nje, da vidimo kaj mi sploh ustreza, lahko pa do takrat pride ?e kak?no novo vozilo..........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

V?eraj opravil redni letni servis za 9 let uporabe moje M6. Servis opravljen na A-Cosmos Mazda BTC. Izredno zadovoljen z odnosom, ceno.....avto prejel opran in o?i??en tudi znotraj, prejel popust 20% na material in 30% na delo, kon?ni znesek 178,00 ? (filtri, olje, dolivanje teko?in, nastavitev prednjih ?arometov - xenon, zamenjava amortizerjev zadnjih vrat (petih) to je bilo na vpoklic, se vidimo sigurno prihodnje leto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2018 Facelift III.
Napisano

Konec leta 2018 se bo prodajala tudi moja M6, letnik 2008, pa sem tudi pred dilemo kdaj kupiti novega za razliko, da bo ?lo pri meni za

prehod iz M6 na M3. Ra?unam na novo M3 s Skyactive X motorjem pa kakr?ne oblike ?e bo. Je pa res da sta v "?pilu" za nakup novega avta ?e

dva modela iz druge tovarne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Mislim, da ne bo pri?lo samo do facelifta ampak kar do konkretnih sprememb oblike (in motorja), vseeno pa je predstavljeno samo koncept in kot tako bi jo obilo utopi?no pri?akovati, verjetno pa je to osnova za bodo?o M3 in ne bo dale? od predstavljenega (ko bi vsaj bila pribli?no taka). Je pa v planu nakupa tudi pri meni konec leta 2018 ali za?etku 2019, ko se bo menjavala M6.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Konec leta 2018 (okoli novembra) imam namen zamenjat (kupit) nov avto. Zanima me ali bo takrat ?e na voljo nova M3 (nova oblika z novimi Skyactive motorji) ali bo ?e potrebno po?akati do leta 2019. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.