Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Gelipter, mene totalno mika kupit BT50, pa ne Slivka edition,temveč od Tomosa. To bo verjetno že kar zverinska cena, če bo v kolikor toliko dobri kondiciji in z legalnimi papirji?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 6 urami je ttrspi napisal:

Pozdrav,

Že lep sem zagledan v Mazdo in občasno spremljam oglase. A menite da bi bilo realno mogoče dobit kakšno pametno Mazdo3 nove generacije (2019+) za do 18.000€ do 50.000km ali si delam utvare?

Cene takšnih, ki jim bo kmalu potekla garancija, se trenutno na avto.net vrtijo okoli 20.000€ ampak tukaj se mi potem zdi že skoraj smiselno dati malenkost več in dobiti skoraj novega. Se motim ali pa gre za dejansko solidne cene pa pač nimam jasne predstave?

Mogoče pa našega kolega Marka Ferlina kontaktiras iz Naroči avto in skupaj najdeta neko ustrezno zadevo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 3 minutami je dvorjan napisal:

Za zimo poišči kak Hyundai Getz, Fiesta 1.25 in podobne mlinčke. Zanesljivi, nizki stroški gum in servisov ... Če rabiš samo za na šiht ipd.

Getz je odličen mali stroj, v primeru da mu ne zgnije prednji nosilni most. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 44 minutami je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma, pej sm očitno enmrvo za cajtm, kr se je geografija očitno spremenila, jaz pa še nič ne vem...

Ker, kolikor je meni znano, sta Italija in Hrvaška kar krepki sosedi - vsaka s svoje strani Jadranskega morja in le dve packi (slovenska obala in bosanska obala) kvarita, da bi bili Italija in Hrvaška edini lastnici Jadrana. Kako potemtakem Italija in Hrvaška nista sosedi? 

Pa še ena nepomembna reč, čisto izven konteksta in izven te teme: danes sem v BTjko točil nafto po 1,51€ za liter...

Geografija: nezadostna ocena!

Obstajata nekoliko bolj morski državi; Albanija in Črna gora, ko omenjaš Jadransko morje, si ju kot vidim zanemaril?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Alex, če ti je tako lušno na dopustu, zakaj za vraga potem še med tem rajskim početjem, haraš po forumu in zapravljaš (dragoceni) čas, preživet v obljubljeni deželi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis gorenjska
Napisano
dne 10. 8. 2023 ob 13:41 je Mazda 2019 napisal:

Živjo, 

a ga voziš k njemu? Si zadovoljen? 

Kakšna je recimo cena rednega servisa (olje, filtri), ker na uradnem servisu dam skoraj 300€?

Hvala, Lp

Če rečem okrog 150€ se nisem dosti zmotil z napovedjo, morda kak euro gor, še bolj verjetno pa celo kakšnega dol. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reality check za mazdo 6 III bencinarja
Napisano
pred 31 minutami je toto89 napisal:

Bejži stran of Forda :) Žena je mela Focusa pred Mazdo. Je šel 3x z avtovleko v zadnjih 2 mesecih lastništva.

Ko boš utegnil pa poglej to https://www.youtube.com/watch?v=S-PYa8aBM4Q

Moj frend (mlajši avtomehanik) pravi, da Ford samo zato obstaja, da ne bi biw več Op(L)el najslabši avto, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 8 minutami je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma, pa usi praujo, de sm mal za cajtm. Ni res! Pr vs bo šele zdej nafta prvič letos presegla 1,5€, jest sm pa že pred 12 dnevi plaču več k 1,5€ za litr. Pr ns tole u hribih je bla že do zdej cena 1,503€ za litr dizla...

Slivka, dokler ti rečejo, da si za cajtom, ni tako grozno, če bi ti rekli, da si ZA LUNO, takrat se pa splača zavihteti lopato. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Uh, tole je pa za ene 5K predrago. 

Poraba pa tudi popolnoma nemogoče, kar je napisano? Avtomatik in 4-kolesni pogon.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toča 25.05.2022
Napisano
pred 16 minutami je DonFelipe napisal:

Kako to misliš? A se ločuješ tako kot večina?

Svojo lastno farmo nutrij sem imel v mislih, a zdaj verjetno ne bo nič iz tega, ker mi niso odobrili EU kohezijskih sredstev. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi avto
Napisano
pred 3 urami je godlike napisal:

Calibra 4x4 Turbo je bil najbolj močn avto v katerem sem se vozil kot froc. Jo je imel sosed. Preko 200 konjev je takrat letelo noro proti naši 101.

Calibra ni bila le hitra, meni noro všečne oblike, še danes se je razveselim, kadar jo srečam. Sošolcev oče jo je kupil leta 90, ko sem se peljal z njo 2.0i 16v in s strešnim oknom, noro dober občutek. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj prvi avto
Napisano
dne 30. 6. 2023 ob 13:16 je Gregster napisal:

Golf 2, 1.6 55 konjičkov letnik 86, bencin. 4 brzine. Sem ga zrihtal, da ni nič teklo od njega potem sem ga pa nabasal v betonsko cev in zgodba je bila končana. Bla ledena cesta. Števec kilometrov je šel do 100 tisoč zavrtel se je pa 3x😁

1.6B je imel že 75 teličkov. Kako vem?

Moj prvi avto 1988 Dvojka 1.3B JX Bistro, 55 hrčkov pod havbo.

Tik pred tem sem vozil očetov oz. družinski stroj 1994 Vectro A 1.6i 75KS.

Med Golfom in Vectro je bila takšna razlika, ki je nikoli ne bi ocenil na 20KS, Vectra je šla po števcu zlahka čez 200, Golf enih 165, na dober dan, z vetrom v rit. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.