Se ve? kak pravijo,da si star tolko kot se po?uti?!
21!!!!
a ves da sem se mal pozanimal na mazdi...mi je rekel prodajalc "dej se milijon pa pol pa tvoj avto, ti dam novo mazdo"....razmisljam ce se mi splaca (spet bi mel avto z garancijo )... :ne vem:
?e te 1,5MIO SIT ti??i potem - go for it ... sicer pa bo? imel isti aftek kot sedaj in se isto vozil ...
Tudi jaz sem imel pred enim mesecem mo?nost moj aftek prodat za 4 MIO SIT !!!! pa se nisem mogel odlo?it ... mam pa? rad svoje stvari !!!
Jao,samo ne mi Punteka!!!!! Moja ga ma pa sn ga ?e tolko pre?ravfal da ni res!
Moja ja imela punteka letnik 2001 1,2SX... dve leti, 40k km, razen sprednjih diskov (malo so bili zviti, pa so jih zamenjali na garancijo) in dveh ?arnic nobene okvare! :ne vem:
za mojo dimenzijo 195/50/15,je potenza RE 720 zakon,ful poceni,super po suhem kot mokrem,ze na mobikrogu vozil,pa na splosno bolj hitro vozim(ovinke tudi),pa je obraba hudo mala,dunlopa pa goodyerk pa jaz nebi vec vozo vsaj po mokrem ne tak da nem hvalo pa ne grajo firm gum ampak so med dimenzijami ful razlike pa tudi vsaka guma ni za vsaki avto to so pac moje izkusnje
Da ne bo nesporazuma - Bridgestone Potenza RE720 je super guma, kar se ti?e oprijema po suhem in mokrem, obrabe in...samo tru?? v kabini pa je neznosen!!!! Dale? najglasnej?a guma, kar sem jih kdaj vozil - in ni jih bilo malo!!!
Kmalu bo treba zacet iskat nove letne gume (205/55 16). Gledam naslednje:
- Pirelli P Zero Nero
- Bridgestone Potenza RE050 A
- Conti Sport Contact2
- mogoce se Good Year Eagle F1 (ki sem jih mel prej)
za conti pa good year vem kaj pricakovat, za ostali dve pa ne....tko da, ce ma kdo kako izkusnjo ali komentar (ali kako drugo opcijo)
-Pri Goodyearu me je motilo da so mogoce premehke kadar je suho (v mokrem so odlicne, brez pripomb)
-Conti so sle res prehitro (niti 20.000km nisem naredil z njimi)
Hmmm, Continental Sport Contact 2 imam jaz - prevozil cca. 10.000 km - malo obrabljene!!! Prej imel Bridgestone Potenza RE720 - NIKOLI VE?!!! GoodYear imel prej na Renaultu - zelo zadovoljen (mogo?e res malenkost premehke!?). Pirelli pa itak vsi hvalijo - sam sem imel Pirelli pred cca.10 leti na Alfi pa so bile po suhem zakon, po mokrem pa sem se bal vozit!!!
?e bi se odlo?al danes, bi zopet Conti kupil!
Pa Labi - tudi jaz bi imel druge felne - pa ?efica ne pusti - hehehe - ?mrc-?mrc...
za ventilatorje od ra? ?e slu?ajno za?ne mal preve? bren?at pa jst uporabim kaplijico kuhinskega olja (za solato) pa tud neha bren?at za zelo zelo dogo.
Hehehe - saj nima? tega patentiranega - bom moral malo ponucat za bizinis - hehehe
Vem, vem ... ostajam pri svojem stali??u - olje mora bit kvalitetno, pa gume, pa zavore, pa ... voznik
Moje mnenje je da se naj tudi v dizla?a vliva noter kvalitetno olje kakor bencicna, nevem zakaj bi pri tem ?parali, ?e ?eli? da ti motor ?e dolgo slu?i jemli kvalitetna olja ne pa neko "sranje" pa nevem zakaj imaste potem tak?ne avte pa ?parate denar nekateri pri olju pa gledate na vsak tolar pri pomembnih stvareh, jaz dam zelo veliko na to, pa ne pozabite turbina se tudi "ma?e" in dosega zelo velike hitrosti, kaj pa olje vam kaj pije??
Vi tudi kupujete v vsakdanjem ?ivljenju najbolj cenene stvari za va?o osebno uporabo?
Sicer pa mislim, da diesel niti ne rabi nevem kako visokokvalitetnega ( beri dragega) olja, ker pa? motor nima 6-7000 obratov... :ne vem:
LP
Se nebi strinjal - mam diesel, pa se dostikrat su?e ?ez 4000rpm... sicer pa je kvalitetno mazanje potrebno in pomembno tudi pri ni?jih obratih (in nizkih in visoookih temperaturah)!!!
No, trenutno je v avtu Mobil Rally 5W-50 olje .... 5,5 litra je pri?lo cca. 20k SIT!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
21!!!!
?e te 1,5MIO SIT ti??i potem - go for it ... sicer pa bo? imel isti aftek kot sedaj in se isto vozil ...
Tudi jaz sem imel pred enim mesecem mo?nost moj aftek prodat za 4 MIO SIT !!!! pa se nisem mogel odlo?it ... mam pa? rad svoje stvari !!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani