Skoči na vsebino
Voznisko dovoljenje
Napisano

danes sem naredil zdravniski pregled....kaksen pregled...se v pristini je bil takrat 100x bolj strokoven...

noben ni vprasal a mam lece dioptrijo al karkol...sam placal sem 35 eur pa cao...

zdaj pa v avtosolo :(

kam si pa ?ou na pregled?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

hm,..js sm pa nazadne tankala na OMV-ju,..me prou zanima kaj bo,..

?eprou,..zadnje cajte stanje na gorenjski AC,..obup pa ?e mt ve?inoma voz,...me j kr mal strah :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

aha hvala, super info je to...

jaz imam -1.25, se pravi grem do haurtlauerja (tam je se najceneje, lani sem placal komplet pregled, okvir in sipce 13.000sit)

potem medicina dela...in ostalo

za cpp pole pa te castim :)

?e rab? telefonsko od ene za be?igradom, k ne komplicira kej preve? (sploh ?e omen? da si dobu cifro od moje mami :P ) povej

za opravljanje drugje, mislim da rabi? eno potrdilo, samo to ne vem ?e ?e velja, ko sem jaz delal je. Morajo pa to vedeti v avto?oli

Ally ne omenjat kratice A? ker me preve? na nekaj negativnega spominja <_<

Av?a? :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

jah,..to je ?ist odvisno od A?,..js npr sm delala te?aj cpp kot obvezne ne vem kaj v ?oli,..ampak nism nardila tistga izpita,..tko da bi po pravilih mogla it ?e 1x na te?aj v A?,..ampak smo se na lepe o?i zmenil, da sm pisala samo test,..probi se zment zgubit nima? kej,..

gre? na pregled,..

gre? na A?,..odpi?e? pole

nardi? PP

odvoz? tiste ure,..

nardi? CPP na ro?ki

gre? na dru?venga

se prjav? za glavno vo?njo

pride?, odvoz?, zmaga? :)

aja 5 let nazaj je blo ?e tko, da si mel po dru?venem ?ele AC za odvozt,..kako je zdj ne vem,..ka?ne so ?akalne vrste za glavno tud ne vem,..js sm ?akala en mesc :whatever:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup m6
Napisano

No pa, da ?e js pohvalm mojo beybiko,..v dveh letih in 68.000km je crknla samo lu?ka k osvetljuje gumb od klime,..

no pa 2x menjala kratke pa 1x pozicijsko lu?ko,..

mazda je ZAKON!!

aja,..pa da pohvalm ?e tastaro beybiko,..323f 96l,..je bla pr hi?i 9let, 140.000km (mojih je blo v dveh letih 60.000km) in je ?ou via samo auspuh,..(pa ?e to predn sm jo js dobla :P )

torej ?e 1x mazda je ZAKON!!!

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.