Skoči na vsebino
S ?im o?istiti smolo z avta
Napisano

Dej pa lahko dodate ?e nasvete kako mr?es spravit s pleha!!

Se vedno mi je bila najbol?a opcija avtopralnica kjer mi z nekimi preparati vse spucajo do nule..... sam se enostavno ne lotim ve? tega podviga.... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF
Napisano

boss bi pa pridobu nazaj dizel :D

Bwahahahaha... namesto da bi porabil 3 litre, bi mu nafta za?ela ?pricat vun.... :hohoho: :hohoho: :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF
Napisano

Kot je meni znano...se oba relativno hitro zapackata....... <_<

Kakorkoli.... pri meni je zelo deljena vo?nja.... relacije in mesto... skupaj na letni bazi cca 50 k km....

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF
Napisano

V?erja pripeljal Alfo z velikega servisa...... po prevo?enih 100k km je DPF filter ?ist.. prav tako EGR ventil..... :bravo::bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Jah... ?udna dr?ava v vseh pogledih.... rezultati teh "hitrih" in predvsem bistroumnih odlo?itev se ka?ejo na ve? podro?jih.... in skoraj povsod se stvar zaklju?i z negativno konotacijo.... :angry:

Ker sem v kadilskem businessu naj navedem ?e primer...

v sloveniji se letno proda cca 5,5 miljarde cigaret, od tega je cca 2 miljarde outflow-a... to je koli?ina cigaret ki jo kupijo in odpeljejo kupci. Zgolj kot info... tro?arine in davki skupaj pri cigaretih segajo nenormalnih 75% vrednosti vsake prodane ?katlice.....

Trenutno je bil trend tak, da so tujci pri?li v slo tankat, ob tem so pa ?e cigarete kupili... in je bil krog ozitivno sklenjen. Zdej? Pada prodaja naftnih derivatov in pada prodaja cigaret...

Si lahko predstavljate koliko miljonov gre zaradi neumne odlo?itve mimo nas?? In kdo bo pla?al to luknjo? Mi slovenceljni..... mater!! :angry:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjete - referendum
Napisano

In ?e je Ajvar res administrator si je ?e privo??il nekaj kar si nebi smel. Javno objavlja osebne podatke. Takim ljudem pa jaz ne zaupam.

?ivjo!

Aaam... ok.. da te takoj popravim.... nobenih osebnih podatkov ni.... IP naslov je javen podatek... prav tako lastnik IP-ja, ?e posebej ?e je to podjetje...

In Lojz... nehaj se ?e jezit... mam ob?utek da se po?asi smili? ?e samemu sebi!

Evo... Yavarye ti prinese vinjeto.... jaz ti prinesem hanzaplast-aka flaj?tr?ek.... pri otrocih z manjvrednostnim kompleksom to pomaga....

Center pozornosti.pres

:aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjete - referendum
Napisano

No pa smo spet tam kjer smo za?eli.... glej Lojz.... to kar ti pelje?, ni ve? po nobeni formuli konstruktivna debata.... iskreno... je kilometre dale? od konstruktivne debate.... :angry:

V prvi fazi sploh ne da? mo?nosti drugega mnenja... ampak veselo ponovlja? eno in isto frazo...in se dr?i? za tisto eno utemeljeno dejstvo kot ?ebelica Maja cvetke na travniku....

Kolegi so ti na ve? na?inov posku?ali razlo?it in argumentirat prednosti/slabosti vinjetnega sistema oziroma sistema ABC... ti pa vneto vztraja? pri eni in isti stvari!

Obesil si se na dejstvo da se vsi, oziroma ve?ina "?lepamo" na voznike kot si ti.... torej tiste ki avto uporabljajo precej manj od ve?ine nas tukaj.

Mogo?e bi bilo res bolj?e, ?e bi vsak post, vklju?no s tem, vsaj 2krat prebral preden v exploziji negativnega afekta zbruha? vso jezo na "tablo"...

Resno ti polagam na srce, da tak na?in debate ni zdrav... ne za tvoje ?ivce, ne za na?e....

PeaceOut

David

P.S. ?e enkrat... pridi v nedeljo na pija?o z nami.... bo pogovor precej bolj?e stekel kot tukaj... pa ?e vinjeto bo? dobil.... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjete - referendum
Napisano

Saj bi pr?u osebno, pa se tebe bojim. Ti kar lepo pust vinjeto tam kot sem reku. Mi bo prav pri?la. Lahko mi prilo?i? ?e 1? zraven da bova ?la z Majsom na kafe. On ni tako hud in mo?an kot ti in se ga ne bojim. S tabo, kot vidim res ni ?e?enj za zobat, ker bojda ima? ti ob?utljiva ?reva in po njih drisko dobi?.

Hmmmm,YavarYe X6V6, zakaj bi ti ?e mene rad prtepu?

Ok... na?eloma se posku?am vzdr?at kakr?nihkoli komentarjev v "gore?ih" temah.... ker nerad prelivam olje na ogenj...

Glej Lojz... mazda-si.net smo ena zelo zelo peacefull comunity, katera se, tudi osebno, dru?i ?e ve? let..... vsako prvo nedeljo v mesecu se prijatelji (mazda?i in alfist) dobimo za Gamo v BTCju da kak?no re?emo, kaj pojemo, kaj spijemo...skratka, da se imamo fajn...

Mislim da bi lahko bil hvale?en Yavaryu za ponujeno "pomo?"..... verjemi da je namen samo in izklju?no vinjeta....

Mogo?e se na dolenjskem take spore odpravlja s silo... po na?elu kdor prvi pade prav ima...... tuki raje spijemo ?e eno dodatno rundo Pepsija in se imamo fajn naprej...

Bottomline......

Ker si o?itno navdu?en Mazda? ?e postal, te vabim(o) na şre?anje v nedeljo... pa konec koncev.... ?e vinjet bo? dobil.... :bravo:

U?ivej pa pridi nas pogledat....:aaaaa:

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjete - referendum
Napisano

ce vam je skoda dat tistih 100 eur za vinjeto, potem pa rajs ne se vozit z avti...

(bencin, servis, gume, eventuelne kazni vse to je velik vec kot ena faking vinjeta)

Podpiiii?eeeem!!! :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenija ima rada Mazdo...
Napisano

Zadnje dneve opa?am tu na obali res veliko novih opel insignij(ali kakor koli se ?e napi?e).

Izgleda,da bo hodil ta "velikim" kar mo?no v zelje...

Isto v Ljubljani... ampak morem priznat da je lepa ko 100 mater.... pa ?eprav je Opel :blush:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

Glede porabe je tako.Primer:-Recimo,da dva te?eta 1000 m dale?.

Eden bo tekel pri 36°C po mestu,v najve?jem soncu,se ustavljal pri semaforjih,po klancih gor pa dol,sre?al kakega znanca in moral z njim na pir.In se bo potil in bo na koncu rabil 15 min.Ful poten bo.Porabil bo 1,5 potu /1000 m in 0,5 l pira.

Drugi bo tudi tekel 1000 m po prijetni senci,v gozdi?u,rahlo bo pihljal vetrc.?ele po kilometru se bo spomnil,da je malce ?ejen in bo popil dva po?irka hladne limonade.To isto pot bo pretekel v 9,5 min.In ne bo skoraj ni? poten.

Se pravi,oba sta pretekla isto dol?ino samo v razli?nih pogojih.Zato je njuna "poraba" razli?na.Pa tudi ?as bo pri drugem bolj?i,ker je njegov tek bolj teko?. ;)

P.s-ta drugi bo najbr? M6- diesel. :P:aaaaa: :aaaaa:

hahahaha Alex... res je.... ta primerjava je tokrat na mestu....

Bossman....

Res je.... 2krat ve? konji?kov je noter... pa vseeno manj pije.... :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

Tukaj tudi jaz pristavim svoj lon?ek...... :bravo:

Z mazdo 3, 1,6 motor bencinar.... sem imel povpre?no porabo 9,7 merjeno na 140kkm......

Trenutna alfa... ki je motor 2,4 diesel... je povpre?na poraba po 12kkm cca 9,1...... je pa res da niti ene niti druge nisem ?paral........ :danzoman::huh::jezicek:

Torej.... plus to?ka za diesla.... pa ?eprav sem vedno, oziroma jih ?e vedno, zagovarjam bencinarje.... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 limuzina (5-vrat)
Napisano

Pozdrvljeni.

No kon?no sem kupil dolgo napovedovano, dolgo pri?akovano mazdo 6 :D

P.S. Zdaj jo moram samo ?e malo spucat pa slikat, nato pa predstavit v Galeriji.

Good job,.... no kar predstavi jo v Galeriji... :bravo:

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.