Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Se strinjam cena je previsoka... <_<

Sam vse ostalo je pa :rispekt: tolk opreme letnik pa 96... :ouje: zame ?e vedno naj stroj od mazde...sam teli konji me begajo...aj je to miller cycle motor :ne vem: ...pa nizka porabe pi?e ?zmeden? ...bi mel takoj... B)

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arica
Napisano

?aki,?e je zastonj servisiranje,pol ne stane ni? ne?? :ne vem:

Ne ?tekam ?ist kako je servis lahko zastonj ?zmeden?

P.S. Ni? ni zastonj...ljudje dajo samo za obresti od kredita za nov avto 2000 EUR in ve?...pa tega nikoli ne ura?unajo v svoj nakup avta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arica
Napisano

oooo lepo...sej so ?e mo?no zni?ali cene. V?asih je bil par "?arnic" krepko ?ez 300?.

pi*da...to je za cca 7-8 polnih tankov goriva...al pa 3-4 mesece zastonj vo?nje...al pa 5-6 let zastonj servisiranja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Lepe feltne!

mal so na foro prvih serijskih feltn Bmw-ja Z4

To so od Rover-ja 216 :danzoman: eni pravijo, da zgledajo bolj?e kot letne :bravo:

A ve? katera firma jih je delala? Rabil bi dva pokrov?ka, tista na sredini feltne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KL-ZE
Napisano

Ampak kaj ima tukaj veze Ford? (Razen Probe)

?e ima Ford Probe 2.5 V6 'K glavo' jo ima tudi moja 1.8 V6! Mene samo zanima kaj to je 'takozvana K glava' :ne vem:

Druga?e pa je text povzet iz internetne strani vgrajevalca plinske instalacije.

post-245-1197613832_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KL-ZE
Napisano

Tam je govora o Fordu Orionu. Tukaj pa je debata o Mazdah.

Nekateri motorji so isti v Fordih in Mazdah. V textu pi?e tudi: ...Najrizi?niji su Bosch L Jetronic sistemi i takozvana K-glava, zbog osetljive konstrukcije protokomera vazduha...

Meni ?e zdej ni ?ist jasno kaj je 'takozvana K-glava' :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KL-ZE
Napisano

Nikoli slisal za "K" glavo. Kaj naj bi to bilo?

...Ford Orion K glava (uop?te K glava)... :ne vem:

...Prasak ume da bude glasan, ali je bezopasan. Kod injection sistema je ovo već druga pri?a, po?to tu ima vi?e vitalnih delova koji mogu biti o?tećeni. Najrizi?niji su Bosch L Jetronic sistemi i takozvana K-glava, zbog osetljive konstrukcije protokomera vazduha... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Men se ja pa poraba na relacijah v hladnej?ih dneh ob?utno zmanj?ala!

Zadnja relacija: 337 km z 24,7 L = 7,3 L7100km :ouje: kar je za V6 power zakon :rispekt:

P.S. sem pa tud mal dodelal moj CAI :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos 1.6 16V, letnik 96
Napisano

Evo bil na testni vo?nji. Avto dela super, motor prede skoraj nesli?no, notri je k nov, izredno ohranjen. Prednji odbija? je za po?trihat (barva se lu??i) pa zadnja lu? je po?ena, drga? nobene rje. Se vidi, da je bil dejansko gara?iran. Je pa avto prakti?no od prvega lastnika (od o?eta). Sem mu ponudu 2200 pa je reku, da za tak denar ga ne DA. Tko da sem reku, da bom ?e mal razmislu...

...Ko si pa napisal, da naj se jaz raje za Roverja odlo?im... No, sporo?am, da ne bom Roverja vzela.... :D Ampak tistega Xedosa tud ne.

Tisto z rover-jem je bil đst đouk B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xedos 1.6 16V, letnik 96
Napisano

?e en KLIK... sam brez klime...

To je ta k sem ga gledal, dokler si bla ti ?e u igri za bordo-ja. Ne bi blo fer ti dat nasvet 'kupi', pol ga pa kr odpelat. Ker nima klime, sem vpra?al yavar-ja kako je z monta?o...pri tem mi je pa bolj v?e? barva...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2000? - Mazda?
Napisano

Sem vedla, da ne more bit vse ok pri tistemu... :/

Kateremu :ne vem: ?

Glede na to, da si ti gledala bordo Xedos-a, sem jez malo pogledal ostale na avto.net-u. Najdu sem enga modrega sam je brez klime, kar je pa dons ku*ac. Zato sem vpra?al za klimo, ?e bi ti 'bordoja' vzela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2000? - Mazda?
Napisano

Ja tisto ma ?e, 19 let staro hehe.

BG je andistrojabl :rispekt: , razen pleha. Takih avtov ne bo nikili ve?. ?al sramezljiv

Cevi so pod ugodno, ?e ve? kje jih iskat. :D

Kaj pa komplet rabljena klima za 1.6 motor? A se to da dobit? A ugradnja je komplicirana? A ti to zna?? Al koga pozna?? Gledam enga Xedos-a za punco...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

20 EUR - odvisno kok se vozi?, ?e dela? ful km je to za par dni ta razlika nastane! <_<

Dons sm ugotovu d mi ?rni vouk pije 9 in ve?, tko da tolk o porabi, heh mal dost za 84 KM voz useen! :ne vem: :P

Kaj si pa delal z avtom? A si ?e menjal sve?ke pa zra?ni filter? A ma? gume dobr napumpane? 9 je mal preve? za relacije sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.