Sam vse ostalo je pa tolk opreme letnik pa 96... zame ?e vedno naj stroj od mazde...sam teli konji me begajo...aj je to miller cycle motor :ne vem: ...pa nizka porabe pi?e ...bi mel takoj...
Tam je govora o Fordu Orionu. Tukaj pa je debata o Mazdah.
Nekateri motorji so isti v Fordih in Mazdah. V textu pi?e tudi: ...Najrizi?niji su Bosch L Jetronic sistemi i takozvana K-glava, zbog osetljive konstrukcije protokomera vazduha...
Meni ?e zdej ni ?ist jasno kaj je 'takozvana K-glava' :ne vem:
...Ford Orion K glava (uop?te K glava)... :ne vem:
...Prasak ume da bude glasan, ali je bezopasan. Kod injection sistema je ovo već druga pri?a, po?to tu ima vi?e vitalnih delova koji mogu biti o?tećeni. Najrizi?niji su Bosch L Jetronic sistemi i takozvana K-glava, zbog osetljive konstrukcije protokomera vazduha... :ne vem:
Evo bil na testni vo?nji. Avto dela super, motor prede skoraj nesli?no, notri je k nov, izredno ohranjen. Prednji odbija? je za po?trihat (barva se lu??i) pa zadnja lu? je po?ena, drga? nobene rje. Se vidi, da je bil dejansko gara?iran. Je pa avto prakti?no od prvega lastnika (od o?eta). Sem mu ponudu 2200 pa je reku, da za tak denar ga ne DA. Tko da sem reku, da bom ?e mal razmislu...
...Ko si pa napisal, da naj se jaz raje za Roverja odlo?im... No, sporo?am, da ne bom Roverja vzela.... Ampak tistega Xedosa tud ne.
To je ta k sem ga gledal, dokler si bla ti ?e u igri za bordo-ja. Ne bi blo fer ti dat nasvet 'kupi', pol ga pa kr odpelat. Ker nima klime, sem vpra?al yavar-ja kako je z monta?o...pri tem mi je pa bolj v?e? barva...
Sem vedla, da ne more bit vse ok pri tistemu... :/
Kateremu :ne vem: ?
Glede na to, da si ti gledala bordo Xedos-a, sem jez malo pogledal ostale na avto.net-u. Najdu sem enga modrega sam je brez klime, kar je pa dons ku*ac. Zato sem vpra?al za klimo, ?e bi ti 'bordoja' vzela.
BG je andistrojabl , razen pleha. Takih avtov ne bo nikili ve?. ?al
Cevi so pod ugodno, ?e ve? kje jih iskat.
Kaj pa komplet rabljena klima za 1.6 motor? A se to da dobit? A ugradnja je komplicirana? A ti to zna?? Al koga pozna?? Gledam enga Xedos-a za punco...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se strinjam cena je previsoka...
Sam vse ostalo je pa tolk opreme letnik pa 96... zame ?e vedno naj stroj od mazde...sam teli konji me begajo...aj je to miller cycle motor :ne vem: ...pa nizka porabe pi?e ...bi mel takoj...
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani