Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Ha ha ha new york....ja tam vsi kupujemo avte.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bini mal si zataval ne govorimo o tem, niti nima tu davek nobene veze....

Pa popolnoma vse cene povsod so z davkom, ne vem kam hodis da moras to posebej racunat

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kot sem napisal sem za dogovorjeno ceno dobil obvezno opremo, gumijaste tepihe, pa se registracijo v naprej pa benz, nikoli ni bilo govora o pripravi, barvi, prevozu....

So pac znali to v naprej upostevati in me ne gnjaviti se s tem. To je point Labija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko zacneva debato o motorjih in da bo novi leon cenejsi in prej dobavljiv (s turbino) kot skyactive x brez marketinga. Ter seveda zrl manj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ha ha ha ha ha.

Googlaj novi leon 2020

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Saj sem bil nekako na istem s family wagnom, enostavno reces jebi ga. lahko bi pisal pa jamral tu, a raje sem naredil ze 6500km :)

Seveda bi lahko sel naprej s Citroenom a ko sedaj potegnem crto me je zame java avta prisla 280?. Ob enakem mesecnem obroku. Upostevajoc tudi vrnjeno/novo zavarovanje, ne pa cestnin in registracije, ker to se nekako mora pokompenzirati ob isti cestnini oz enaki kubaturi ter lastniskih tablicah.

S tem da bi C sel iz garancije novembra, rabil bi komplet zimskih in letnih ter v zacetku 2020 veliko servis.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Trugo sem dal celo dol, danes nazaj gor. Rovinj, spet smo pod 7 :) z njo. Napako sem naredil ker sem jo dal dol.....mas prov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Kaj si rekel? Ne slism...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

130 brez prikole, 120 s prikolo (motorno) . Kolega prica.

Tok pac zre, kaj morem (aplikacija je glede na tankanke, ne na bc). No da smo realni se pot nazaj od Ancone do doma z 243kg motorjem na prikoli odraza na danasnjem tankanju. Vseeno dober prst v rit.

post-2637-0-55668600-1564148002_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Peljite se na motorju kot sopotnik z nekom ki ima akrapovica pod ali ob zicu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss pridi po SUVAGa pa bo? probal :), Tudi teren v vasi je primeren  :rolleyes: Samo zadnje ?ase ful ?re 7 s prikolico, katere plakate si ti bral, da ?re 5 s prikolico?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Evo diagnoza, sobe majo odstopanje zaradi tega se pogosto izvaja regeneracija. Obstaja tudi sum da naj bi bil dpf zabasan ali pa stopljen.. Tako da najboljse je da dpf gre vn. In odlocitev je padla da dpf gre vn. Bomo potem vidl kako se bo avto obnasal. Sporocim drug teden ko dobim avto

Matr glede na to koliko se ti (ne) vozi? te kar nekaj stane ta avto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Sej ve? ti tud ne bo delovalo, ker bo ECU zaznal napako in ti bo v pospe?evanju zni?al mo?, kot bi padel v limphome mode.

Jaz imam na 14 ?e 6000km :)

TDI POWA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Z lupinico vred ga odneses na varno, oziroma vsaj manj nevarno mesto.... V smeri vo?nje... Stojc avto sredi AC je pa? zadnje mesto,kjer bi si ?elel biti

Zato pa imam jaz jopi? v voznikovih vratih... Trikotnik na vrhu prtlja?nika...

To rabi? koliko ?asa? 25sekund?

Aja,stevilka je 1970.

A ti to resno? in kako ti vidi? ?ez ograjo da trikotnika ni, oziroma da ga vsaj ne pripravlja?

Pa saj ga ni delal steklar, da ga ne vidi? 200m v naprej, in to iz dvignjene kabine! Kot je Slivka rekel, tu ni niti malo bremzal, ker dejansko sploh na cesto ni gledal.

Predstavljaj si da te takole nabije ko otroka ven jemle?, v prepad ga odbije

Lahk gres z otrokom na srednji (desni) vozni pas, itak je vedno prazen haha

Ali pa vr?e? lupinco cez ograjo bi pristal ravno pri anzetu tam :)

S pajki ga prive?e? ?ez ograjo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pri men so ostali resni kandidati samo ?e:

Proceed (cena je dokaj visoka, poraba 1.6 turbaka pa tudi ni majhna, ampak to je na?eloma to)

Mazda 3 (ve? ali manj zato ker je Mazda, ampak limuzina je neuporabna za prevoz ve?jih predmetov, SkyactivX motor pa kot ka?e ni tisto kar so obljubljali)

Arteon (to je to kar bi morala biti Mazda 6, ?al pa je kar prevelik in tudi cena je kar visoka

Octavia (ma kaj pa vem, oblikovno mi je spredaj bolj ponesre?ena kot ne, cene pa so tudi kar lopovske)

Superb (tako kot Arteon, prevelik in predrag)

in kaj zdaj? Fuck, nikoli si nism mielil, da bom kdaj imel problem z nakupom. Denar mam a ponudba je tako siroma?na kot ?e nikoli.

Koliko ima?? Te jaz furam za tedenski pav?al.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Toledo nikoli ni bil karavanski, zqto je tu leon st

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Kaki kamioni ce je tu zaprt promet?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

In zakaj je potem folk kriv ce je tabla za razvrscanje napacna?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Richie je zdaj z njimi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Gre za klasiko na koncu.....ni? posebnega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.