Skoči na vsebino
Mazda MX5 NA - Prodaja ali pomo?
Napisano

Jest mislim da ?e nebi imel tako grdo polomljenega prednjega odbija?a te niti ustavili nebi...tako jim je bilo pa ?e na dale? vse sumljivo :ne vem: ...tehnicnega pomoje s tak?nim odbija?em tudi nebi naredil...glede na to da te tam hebejo ?e za parkirno lu? ?e ne dela.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

pa dobr aaaa se to lahka ?e preboli sred tedna smo pa ?e zmer se navija stara pizdarija.....kok novih sem ?e moral gledat po cest in kok novih sem/o ?e naredl? :vskalo:

?aki zdej pridejo ?e strici iz ozadja :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To?no to ljudje se ne sprijaznijo s padcem cene...ampak vsak jo lahko postavi kot si jo ?eli. Sicer za ta denar v 99% tale mps-ka ne bo ?la...ene 3jurje dol pa ?e pol bi blo vpra?anje. Se je za manj denarja prodala isti letnik, leto,dve nazaj, ?rna s 35t km...?eprav je bila men mal sumljiva ko sem jo ?el gledat...pa ?e takrat je stala ene 2 let v SLO pri dilerjih.

Jest sem se pri svoji ?e sprijaznil s ceno...zato jo raj mam dokler bo ?lo bo ?lo oz. ko pade kk?n lu?tn denar jo dam za tak?no ceno kot je sedaj. Itak bi jo menjal samo zato ker bi kej druzga sprobal (beri - mal ?e naveli?an)...ampak hebat ga, taki so ?asi...da zadnje kar bom menjal je avto, sploh pri teh cenah kot so.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde
Napisano

Vzami vin ?tevilko in pojdi na Mazda servis oz. pokli?i, pa ti bodo povedali ?e ima toliko kilometrov....pi?e da ima potrjeno servisno, te feltne pa misim da niso original. ?e vse ?tima z avtom...ti bo delal ohohoho ?asa...mal ?e blatnike poglej ?e kaj rjavijo, lahko da je bilo pa popravljeno, ker ?e se ne motim so bili vpoklici in to bi moralo tudi biti zabele?eno v servisni knjigi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa je kr??ena
Napisano

Tukaj ?e primerjanje doma in avta ne gresta skupaj. Avto ni dom. No sej je tudi meni v?e? da je avto lep...ampak vem da ?ivim v LJ, da po ve?ini parkiram na ve?jih parkiri??ih, povsod gu?va, trgovski centri, parkingi pred bloki...kar imam v zakupu da zna biti avto obtol?en...sam kaj ?em...?e je kasko, super...?e ni...hebat ga...bo spraskan... Marsikdo pa ?ivi raje za avto kot za flat, zdej nikakor ne ciljam na avtorja teme, ampak tako na splo?no situacijo v SLO...raje 30t eur za avto pa tud ?e "za kruh" ne bo, al pa avto za 30t eur pa kregarija na smrt komu manj pije, al 6,2 al 6,45litra..jebo mast, a vmes v debati se zaprav za gajbo pira :blink: Obleka pa ?e dolgo ne naredi ?loveka, tako tud ve? avto ne, ker obleko in avto ?e ne druzga si lahko s povpre?no pla?o skoraj katerega koli na fafing vzame?...same ?e je ?lovk glup je glup...ne bo ni? s tem dosegel :) in vedno ve? ljudem je to jasno. Kvaliteta ?loveka se ne odra?a ve? v materialnih stvareh, si lahko urejen tudi z ni?je cenovnim avtom in ni?je cenovno obleko.

Avtorju teme pa itak....avto je kasko, za katerega si verjetno dosti pla?al...sploh brez razmi?ljanja uveljavljat parking, pa ?e bodo na Cosmosu barval fajn preglej pred prevzemom....sem ve? graj kot pohval sli?al...tudi pri moji prej?nji trojki (srebrni) so falil prehod pa ?e 2 kapljici sta ostali na zadnjem blatniku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa je kr??ena
Napisano

Ve? koliko sem tega v Rimu videl....ampak nobenemu panike, popolnoma druga?na miselnost ljudi do pleha....pa? v ve?ini je samo v SLO avto vreden skoraj ve? kot ?ivljenje in kola trebaju da bude lepa...pa na fafing da je bolj?i kot sosedov...skoraj povsod okol je pa prevozno sredstvo, pa al se gre za Mercedeza al pa eno staro ki?to...v Rimu in Milanu sem videl ogromno obtol?enih dobrih avto...ampak noben od voznikom mi ni zgledal da bi se sekiral...pa? po 3-4letih staro za novo pa fura naprej nov avto po istem postopku :) Verjamem pa da je smotano da ti ?e novega ruknejo...sam to je del vsega, tveganje ipd., ?e dobro da je kasko, da vsaj stro?ka nima?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov na forumu
Napisano

Odvisno koliko je financ na voljo....?e ni dosti, se gre? lahko "ri?ota homemade style", ?e so finance pa lahko naredi? marsikaj pa pa ?e lepo bo zgledalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov na forumu
Napisano

Pozdravljen na forumu :jupiii:

Glede RX-8 je na forumu ogromno napisanega tako da kar v iskalnik napi?i.

Na hitro pa:

- kupi z mo?nej?im motorjem

- ni za kratke relacije

- cena nakupa je ?e najmanj?i stro?ek tega avta, tako da upam da so finance za vzdr?evanje, rx 8 mora? preprosto imeti rad :), to ni avto za ?gat ga od semaforja do semaforja tako kot Honde in samo olje notri to?it ?e se malo po?alim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.