Skoči na vsebino
Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano
:( na porocilih videl da je bla vceraj ponoci huda prometna nesreca no ble sta dve obe s smrtnim izidom v enem primeru dva mlada fanta v enem en starejsi moski,ena nekje tukaj na avtocesati v bistrici druga pa nekje na regionalni cesti v glavnem v enem primeru je bila zelena mazda 323f ba popolno unicena mislim da glih tista kjer st bla dva mlada fanta naj pa bi bila slovaka morem se na pop tv pogledat vecer

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

mene pa ?alosti to, da v ?asu dozorevanja mo?ta v vino nisem na slovenskih cestah ugledal nobenega policista. To potrjuje mojo teorijo o kaoti?nem prometu pri nas - ni kontrole.

sploh pa, Boss, kaj se ?udi?? saj imamo ?e himno pijansko, kako je potem ?ele z ljudstvom in odnosom dr?ave do alkohola.

<_< jaz sem za martinovo srecal tri kontrole in tudi pihal(kar je itak ze pri meni standard),rezultat 0.00,po treh spricarih in pivu v roku 1.5 ure :jupiii:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2000? - Mazda?
Napisano
:bravo: pri teh mazdah nimas kaj izgubit,avto gre in gre in gre,samo redni servis in nima kaj bit,jaz sem ga vozil pet let(323f ba letnik 96),poznal pa prejsniga lastnika,avto star enajst let in 190000 prevozenih in nikoli nic okvare,ga pred enim mesecem prodal in mi je ze zal :( jaz ti ga zelo priporocam,ker so zdaj ze kar poceni in za mali denar dosti dobis,probaj pa se ga najt z klimo,ti nebo zal

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano
:D saj nima veze,tudi 15 isih dimenzij bi bla boljsa kot letna,drugace pa mam vse gor kot v kartoncku pise

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Pa va?no je tudi,?e so ble letne zlizane,zimske pa morda nove? :whatever:

<_< avto ma 11000 prevozenih tak da gume so vredi gor,pac orginal kaj ma seat 195/55/15,zimske so pa cist nove semperit wintergrip 165/65/14

kaksne so letne gume in kaksne mas zimske?

pa dimenzije?

pa koliko je trajala voznja?

:D voznja traja 25 minut,pa to sploh ni vazno,ko je hladno pod 4 stopinje,ni dobena letna guma vredi,pa me ne bo doben preprico v nasprotno,sem ze ogromno razlicnih firm in dimenzij gum vozo,na vseh mojih avtih :ouje:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

aha, ?eprav nas prepri?ujejo z vsemi oro?ji, da ni.

<_< evo spet debata kjer bi se lahko razpravljalo v nedogled,jaz imam ze zimske na mojem avto in gre enkrat lepse kot z letnimi,saj je blo zaj cel teden pri nas zjutraj in vecer ko sem se vozil delat pod 4 stopinje in me je rukalo in zanasalo ko sem bolj hitro vozil,z zimskimi pa gre ko po tirnicah zaj ko grem iz nocne,jaz se 1000% strinjam s tem da pod 7 stopinj je ze dobro met zimske gume,vsak ve za sebe in vsak avto in gume se drugac obnasajo :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Toyota sux
Napisano
:( pa to je katastrofa,jaz na moji mazdi nisem mel nic rje pa 12 let star avto,razen malo pri kakih vratah,pri motorju pa cist nic,to toyoto jim kar cez salon zapeljem pa naj jo majo,katastofa,katastrofa :blink:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

To tut moja 323F-ka po?ne, ker preve? padejo obrati. Pod 500. Samo kadar je klima pri?gana. In ?e ne doda? gasa takrat, bi verjetno crknla.

:bravo: nebi crnkla to je normalno na teh f-kah s klimo,samo cuje se pa tak kot da bo,pol pa laufa normalno

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policijska vozila, Provida,...
Napisano
:P je vse homologirano,je pa res da tega prej nisem vedel pa ce tudi bi si ne bi upal it na to finto,pac nimam jajc,se vedno sem se z vsem strinjal in pla?al,in se resim vsega kot pa se pritozujem in ne vem kaj se ker na koncu itak pla?as in se vec,razen izjem ki jim pac rata ampak se ti imajo enih par ljudi zadi,ki vejo zakaj se gre,pri nasih zakonskih luknjah

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.