Kak?no imete kaj mnenje o teh? Ali jih kdo ima oz. jih je imel. Meni je pomembno da mi gume zdr?ijo in dr?ijo vsaj 2 sezoni (cca 40.000 km) In da niso preve? glasne pa da se v de?ju dr?ijo - in ne plavajo...
Pa ?e eno vpra?anje - malce lai?no - ?e so gume homologirane v prometni - ali to pomeni da ziher ne bodo nikjer praskale ob motanju volana, da mi ne bodo gledale ven in da ne bo kakih komplikacij s podvozjem?
Lp Kuscar
Audi forum??
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Verjamem v Bossa in njegov na?in vo?nje......ampak kot biv?i lastnik RX8 vseeno te?ko verjamem,da bi lahko pri?o s porabo pod 10 litrov. Sploh ?e je avto v vsakodnevni uporabi na navadnih cestah,drugo bi blo na kaki testni stezi brez prometa in ovir.
Ti?a vun!!
Dejte no raj ?e kej povedat o va?ih ?unga lunga kripah..
P.S.pa ne mislim se ve? kregat,ker nima smisla.U?ivaj z svojo Alfo,jaz bom pa z svojo Mazdo,?ez 10 let pa se sli?ima,pa boma vidla ker od najinih avtov ?e brca.
Ti?a vun!!
Hmmm.....a se meni samo zdi al zadnje ?ase strmo nara??a ?tevilo antimazda?ev na tem forumu..... Jaz pa? vozim Mazdo in sem zato prijavljen na Mazda forumu in ne na recimo Audi forumu.Tam ima ve?ina prijavljenih pa? avtomobile te znamke in jih pa? zagovarjajo in hvalijo in tako naprej,na tem forumu pa? hvalimo(pa v?asih tudi pograjamo no,ampak res samo v?asih ) Mazdine avte. Nisem pa zato prijavljen na forume drugih znamk,da bi jih tam pol grajal in vzbujal negodovanja lastnikov le teh avtomobilov ob takem mojem po?etju. Zato ti predlagam,da se-v kolikor ?e nisi,prijavi? na Alfa forum in tam hvali? svoj avto,namesto da na Mazda forumu nerga? ?ez avtomobile te znamke. Pa brez zamere.
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni? ne bi blo narobe,pa ?e cenej?e so.
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani