Za ta denar verjetno lahko dobi? vse omenjeno, vendar en model starej?o, ki je po mnenju cca. 95 % folka veliko lep?i kot tale od kerga si dala bli?njico, so ga pa delal do l. 1998!
Nekdo ki avte uva?a iz Nem?ije mi je sicer povedu d je prelomni datum, po katerem se da uva?at avte k nam, 1.1.1997, tko da ne vem zakaj se pol neb dal, EURO standard pa tut vrjetno odgovarja, tko da se ti spla?a mal pozanimat, ker pr nas je tele robe res malo ali ni?! :ne vem:
Tole je res ?udna scena, ?alostno pa je da me?e slabo lu? na vse , zarad enga prestopnika, pol pa je podoba v javnosti spet ?udna, ko vse sodijo po enem primerku!
Sploh jih ne zagovarjam, sam mi je ?ou tistih, ki se trudjo, pa majo v svojih vrstah takele ?rne ovce!
Si?i, kr po?aki, zdele se zimske zlo slabo obnesejo, ti povem iz prve roke, k sm u?eri na rahlo mokri cesti prov veselo driftu prot enmu nasprot voze?mu, aja pa brzina je bla zlo nizka!
Ja sej se da, pr men se pa usi ?udjo da kako mam ponavad pozim ni?ji porabo k polet in to kr par dl-jev. Jz si to tko nekak razlagam, d mam pozim mn le?nikov za ti??at oz. le?niki mau zmrznejo al pa se preve? ustra?m d bi jih razbou!
Ma? sicer prav, ?eprov je pa treba vedet da na kratke relacije pa pije dizl 20 in ve? litrov, dokler ni segret, tko da beda na celi ?rti!
Pomoje bi bla optimalna re?itu, kupit neko gajbico, bencinsko jasno, za tole takratko furo, dru?inska makina pa bi bla pol za une bl orng fure, ker ob takelem ne-segrevanju se motor dobesedno uni?uje! :ne vem:
Sej po en stran tale znak ?tekam, ker z vidika unih ki prhajajo iz enosmerne ceste, je dejansko tak razpored, se prav da gre prednostna u uno smer, tale je pa stranska, verjetno pa res ne more bit tale edini znak in bi biu loh vsaj kot dodatn pol obvezno desno, ?e se levo ne sme! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ?upan ma ?e tisto k ma dvi?ne lampe?
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani