Hvala za info. Sicer sem prav za Mazdo kupil en nov 64GB klju?. Druga?e pa kar nekaj od svoje zbirke nosim na telefonu in mi je tudi funkcija Bluetooth audio v?e?.
morda je prevelik probaj z man?o kapaciteto(za vsak slu?aj)
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Probaj z malo bol?im USB klju?kom. Zakaj to pravim, ker z mojim je delalo tako kot treba in se je predvajanje za?elo tam kot se je kon?alo. Pri njemu pa vse od za?etka. ko je zamenjal je zadeva delala kot mora
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Dobro bo pa? malo ven gledalo,plastiko pa bom pustil na miru.v?eraj sem kupil novo radio tak da jo moram montirat.Po?ljem slike ko bo fertik,hvala pubeci!!!
Odli?no take rabmo!
Uspe?no re?itev z radijem
dal je ceno za michelin primacy s klubskim popustom 215/50 17 91W za 173.74 EUR in bon za gorivo 60 eur...pa mu napisem, da je pri www.avtogume.com ista 163.11 EUR...(b0n bo na voljo od 25 marca)
pa mi odpise: lahko se dogovorimo tudi za 163,11 eur brez vrednostnega bona. Pogoj je, da mi pla?ate avans, aro 100 eur in po?akate 4 tedne (?akalna doba za dobavo pri proizvajalcu, ker jih trenutno ?e niso izdelali)
haha carska matematika
a ni to un iz outsaderja ??
Kar se ti?e samih gumbov ,da slabo prime deni gumb je lahko posledica obrabljenih jezi?kov ki drsajo. treba razdret (spotoma zamenjat osvetlitev in prikrivit jezi?ke ?e je mo?no.
Delo ?tromarja lahko pa se sam poigra?
jaz bi se lotil sam
lp
pelko je OK
Pozdravljeni. Na zalogi so pnevmatike Continental Sport Contact 5 91V (hitrostni index do 240km/h). S prvim marcem se Continentalove pnevmatike pocenijo, tako da bo cena 208,26? z DDV-jem, ker imate kot ?lan mazda kluba 42% popust, bo cena le teh 120,80? za 1 kos.
LP
najbol fer za tvojega znanca-naj ti ga ocenijo po eurotaxu (itak ga bojo ocenli na minimum) in to je cena Pa bo brez tvoje slabe vesti da ga nisi nategnila pa ?e uradno bo ,seveda kamot kak ? dvigne?.
lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ali pa folijo dobi? pri vsakem ki lima folije na avtomobile. Lahko pa si kej pomagamo med sabo ?e si kje blizu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani