Skoči na vsebino
Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Madona, rabil debelo uro, da sem prebrav use poste

no jaz sem ?el z mojo 323f-ko najve? 190 po klancu, sem se pa z njo nekaj let prej (ko ?e nisem imel ispita) peljal 200 po vrhni?kem klancu in sicer ko smo se vra?ali iz morja jo je fotr nateru koker je ?lo. ?e kot zanimivost: ko smo 1 x ?li z prjatli (4je smo bli v avtu) na mojre v portoro? sem ga 1x stisnil za kolegom (clio 1.8 16V) pa sva ?la v?tric 180 pa mi re?e frend uff 180 kok ti to ?tevc la?e, pa pogleda potem na gps (nokia garmin) pa je blo za 2km/h odstopanja :P tako da je ostal brez besed (verjetno je pa to bilo zaradi 14 colskih feltn :) )

sem se pa pelu tudi ?e 220km/h z o?etovo 2.0 turbodizl 6ko (seveda sam, ker bi drga? fotra oz. familijo kap)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2009
Napisano

Uf, kon?no na?el pravo temo. No zanima me kako bi lahko izvedel letnik zimskih gum?? O?e je pozabil kdaj so bile menjane in se boji da so pretrde in bi jih bilo potrebno zamenjati. Mazda je pa letnik 04 tako da ?e niso bile menjane so stare 5 let, pa 2 let so stale ko ni bilo hude zime pa niso bile premontirane. Profila je pa ?e 8mm+. Kak?no bolj strokovno mnenje bi bilo dobrodo?lo!!

Lp, Matej

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 BA
Napisano

Pozdrav

Imam par vpra?anj glede ma?in, trenutno imam stock ma?ino (1.5i) v 323f BA, pa je ?e kar dosti zgonjena (olje pu??a, itd) pa mislim zamenjat z isto ma?ino samo 1.8. Torej za 323f 1.8 sem sli?al, na?el sem tudi 323c 1.8, ma?ine so bojda identi?ne (razen ?tevlik in ?e kaj). Zanima me ?e je ?e katera ma?ina taka kakor pri 323 BA, recimo od kake 626 pribli?no istegea letnika, ker sem na?el dosti 626k z 1.8, 1.8 323f-ke sploh ne, 323c pa ni ve? na avtonetu.

LP :) , Matej

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija spojlerjev
Napisano

:D ne vem kaj komplicirate,ustyle ti zrihta papire za vse spojlere samo poslkas kaj mas pa mere napises pa fotokopijo prometne in homologacije posljes po emailu cena pa je 20 eur za kom pragi so misljeni par

Ali pa kuhartrade klik!. Jaz rabim za odbija? pa zadnji spojler, pa je reku, da sam slike po?lem pa nardi papirje ter serisko ?tev., dobi? jih pa po po?ti, za pragove ki sem jih kupil pri njemu so blili papirji ?e v?teti (cena para pragov bla 70?). koliko za ostalo ra?una pa ne vem, ker ?e nism poslal slik ker je odbija? ?e v obnovitvenih delih :D

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.