Skoči na vsebino
Mazda CX-60
Napisano
Je pa na cestah po Italiji videti zelo malo cx60. Danes sem videl eno nizozemsko, ki je vlekla prikolico. 
To je pa vse. Zanimivo.
Uu prikolica.. A si slikal

V zvezi s prikolico in to, se jaz nagibam k ateci
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zamenjal ketno oljne črpalke (preventivno). Pohvale fantom v Interclassu, kjer so opazili še načet jermen od alternatorja in so ga zamenjali. Vgrajena nova ketna naj bi bila posodobljena in ni več možnosti, da bi se strgala (pogovor z dr. Majesom je vedno precej poučen).
20230523_105201_resized.thumb.jpg.9eec2c317248ea63c35615703d4ef568.jpg
20230523_112933_resized.thumb.jpg.1a4a8f5206f20c818930c3786de4dea9.jpg
20230523_124700_resized.thumb.jpg.c6eb7dfc255026ecd4c3152e8811d558.jpg
Kakšna je tam tarifa, pa koliko imaš prevoženih?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1 hour ago, ignacij said:

Hmm, moj je po 80k uporabe kot nov. To je res čudno enim se znucajo, drugim ne. Enkrat sem bral, da naj bi na obrabo vplivalo znojenje rok oz. snovi ki jih oddajamo. Verjetno je to bolj mit, sam mogoce pa je nekaj na tem.

Čisto možno. Kot tudi kak prstan ipd. Pa dobr če ne vplivajo slabo tudi kake maže  - vprašanje, če je to res tako neoporečno do teh občutljivih materialov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
Srce mi ne dovoli, da Damjannu ne bi toplo priporočil 2.5l bencinarke. Nimaš kaj faliti, predvsem pa se se ne rabiš obremenjavati z dizelskimi težavami, porabo pa imaš lahko pod 7l. Ne vem kakšne relacije voziš, ampak malo razmisli ali si res želiš dizla.
To je res, problem je ker jih praktično ni. In obvezno prej probat obe.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

No ampak veliko nas je, ki nimamo težav, tako da strašit ljudi tudi ni treba

Še najboljše vprašanje je, zakaj je bil dpf zabit? Ta se namreč ne zabije kar tako.. Razen v res extremnih primerih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

Od letnik 2017 dalje so ok, seveda če ima transparentno servisno zgodovino..Tako bi si upal kupiti, sicer pa mogoče res bencinar. No čeprav, tudi ta mora biti redno servisiran, je pa potencialnih okvar seveda manj. Je pa dizelski motorček kar se tiče performans vsaj meni top, izredno prožen, lep zvok ko ga malo pritisneš..

Za koliko €pa kupuješ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.