Zamenjal ketno oljne črpalke (preventivno). Pohvale fantom v Interclassu, kjer so opazili še načet jermen od alternatorja in so ga zamenjali. Vgrajena nova ketna naj bi bila posodobljena in ni več možnosti, da bi se strgala (pogovor z dr. Majesom je vedno precej poučen).
A tisti , ki ste dali novo volansko prevleko vam deluje senzor, da držite volan? Oziroma, je treba najbrž staro prevleko na volanu dat dol, in potem novo gor, ne samo čez preplastit novo?
Hmm, moj je po 80k uporabe kot nov. To je res čudno enim se znucajo, drugim ne. Enkrat sem bral, da naj bi na obrabo vplivalo znojenje rok oz. snovi ki jih oddajamo. Verjetno je to bolj mit, sam mogoce pa je nekaj na tem.
Čisto možno. Kot tudi kak prstan ipd. Pa dobr če ne vplivajo slabo tudi kake maže - vprašanje, če je to res tako neoporečno do teh občutljivih materialov.
Srce mi ne dovoli, da Damjannu ne bi toplo priporočil 2.5l bencinarke. Nimaš kaj faliti, predvsem pa se se ne rabiš obremenjavati z dizelskimi težavami, porabo pa imaš lahko pod 7l. Ne vem kakšne relacije voziš, ampak malo razmisli ali si res želiš dizla.
To je res, problem je ker jih praktično ni. In obvezno prej probat obe.
Od letnik 2017 dalje so ok, seveda če ima transparentno servisno zgodovino..Tako bi si upal kupiti, sicer pa mogoče res bencinar. No čeprav, tudi ta mora biti redno servisiran, je pa potencialnih okvar seveda manj. Je pa dizelski motorček kar se tiče performans vsaj meni top, izredno prožen, lep zvok ko ga malo pritisneš..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V zvezi s prikolico in to, se jaz nagibam k ateci
Povezava za deljenje
Deli na druge strani