ta je drga? bla maja gor, k jo je ploki gledu zase, pa je bla tut cena vi?ja, sva se z decom neki menila in mi je tut slike poslov, sam pol ni blo n? oz tega
Samo divjate Jaz se z mojo ?e nisem peljal ve? kot nekaj ?ez 150. To pa zato ne, ker ?e nisva bila na AC in imamo precej ovinkaste in slabe ceste Taglavn je itak adrenalin
Pubeci, to je tista kaj sem jo jaz hodil gledat. Naj ?e enkrat povem da je avto poln razli?nih barv (od zunaj je za prste polizat, ko pa ga malo odpre? pa te lahko kap). ?e ni kaj popravil gre ?e vedno manj kot moja stock 1.6
Hehe men samo to ni jasno zakaj je bilo v?eraj polno Renojev na Racelandu pa taki skreti so. ?e dobro, da noben Reno ni crknil, z drugimi znamkami si pa izgleda ne upajo na dirkali??e ker se bojijo, da BI kaj crknilo
Deeyan, tisto ni ni? Samo tak malo za finto Sem mel nek slab teden pa me je prijelo da jo prodam...zdaj sem pa ugotovil da je to zaradi tega ker mi je dolg?as. Tako da ?e se ne najde kak zaljubljenec ostane mazda doma in se bo porihtala seveda...za tisti dolg?as pa pride domov vrjetno nekaj za obnavljat
Naprimer da je to primerna tema... Mene zanima na koliko bi vi ocenili mazdo 323f ba?
Od opreme ima servo, elektri?ni paket (stekla,....), pa vrjetno ?e kaj... je letnik 97 ?e se ne motim in ima nekaj ?ez 120k prevo?enih km. Ohranjena je v nulo- brez rje, tut deluje vse (kolk je vsaj meni znano).
Standardna zelo pogosta zelena ima neka alu plati??a (orig. vrjetno).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa je kaj narobe z njo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani