Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

ta je drga? bla maja gor, k jo je ploki gledu zase, pa je bla tut cena vi?ja, sva se z decom neki menila in mi je tut slike poslov, sam pol ni blo n? oz tega

Pa je kaj narobe z njo?

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hehe men samo to ni jasno zakaj je bilo v?eraj polno Renojev na Racelandu pa taki skreti so. ?e dobro, da noben Reno ni crknil, z drugimi znamkami si pa izgleda ne upajo na dirkali??e ker se bojijo, da BI kaj crknilo :harhar:

Po moje pa ljudem samo Renojev ni ?koda :P

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pri zadnjem merjenju sem bil tudi jaz vesel...poraba je bila 7,6 (za ve? kot 0,3 l manj kot lani).

Zgleda da se je moja tut ulaufala :D

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Deeyan, tisto ni ni? :D Samo tak malo za finto ;) Sem mel nek slab teden pa me je prijelo da jo prodam...zdaj sem pa ugotovil da je to zaradi tega ker mi je dolg?as. Tako da ?e se ne najde kak zaljubljenec ostane mazda doma in se bo porihtala seveda...za tisti dolg?as pa pride domov vrjetno nekaj za obnavljat ;)

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda
Napisano

pojma nimam. meni ?e skor na olje laufa...

pa ni druga?e pod avtom niti kapljice

Ima? pa vsaj dobro mazanje :D

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda
Napisano

Hvala za odgovor. Mi res veliko pomaga (imam mo?nost dobit poceni tak avto in bi ga prodal naprej ali morda obdr?al ?e mi bo v?e? :) ).

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda
Napisano

Naprimer da je to primerna tema... Mene zanima na koliko bi vi ocenili mazdo 323f ba?

Od opreme ima servo, elektri?ni paket (stekla,....), pa vrjetno ?e kaj... je letnik 97 ?e se ne motim in ima nekaj ?ez 120k prevo?enih km. Ohranjena je v nulo- brez rje, tut deluje vse (kolk je vsaj meni znano).

Standardna zelo pogosta zelena :) ima neka alu plati??a (orig. vrjetno).

Hvala vsem ?e vnaprej za odgovore.

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sem se pogovarjal s prodajalcem in pravi da je zamenjano veliko stvari in narejen veliki servis (pravi da je komplet obnovljena..).

Cena je pa cca 1000? :glare: Nwm no...mene nikakor ne vle?e oz. me vle?e le to da je redek primer :P Ostalo je pa za moj okus en kup neuspelih poizkusov.

Eeeeem tak za foro...kolk mislite da bi jaz dobil za mojo (ne spra?ujem zaradi prodaje ker se to ne bo zgodilo ;) )

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Najbl ga pa zmaga jeklenka od Golf 2 uzad, prelepo za vidt :ljubezen: Tale avto je lih en tok vredn kokr je benza not, mogo?e bi mu ?e za beu kufe vrgu zravn :D

Tud tank izgleda prazen :(:D

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.