Skoči na vsebino
mazda bt 50
Napisano

Dokler je vse v redu, je itak vse v redu. Tudi vozi? lahko pod vplivom alkohola (?e te policaj ne dobi) dokler nikamor ne tre??i?. Problem rata, ko kaj rata. Takrat se pa preverjajo okoli??ine in tudi ?e nisi kriv, si kriv, ker si predelal vozilo, pa nisi homologiral (ali pa ker si pod vplivom alkohola, ?eprav nisi povzro?il nesre?e).

A sem to sedaj dobro zakompliciral? Ali pa mogo?e kdo vseeno razume, kaj me mu?i?

Proda? Mazdo BT-50 in kupi? staro - mislim da je bila oznaka B-2500. Takrat ?e ni bilo ABS-a :hudicek:

Pa ima? uradno avto ki mu delajo zavore :D

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ma dej dej, tole je ?ist ni? druega kot mal bolj luksuzen volkswagen, ki ga ima ?e skoraj vsak. po mojem mnenju je Mazda dost bolj ekskluziven avto, sej jih je poleg vseh volksvagnov, beri audi, seat, ?koda in vw, konkretno malo in je bolj posebna. z audijem si pa sam ?e eden od mno?ice. :P

:rispekt:

?e dve leti gledam avto.net ker bo treba po?as kaj kupit.

Ampak v mojem rangu so edino kak Audi A6 quattro, Mazda 6 MPS (uglavnm neki 4x4 bi blo fajn)

Sam Audijev je ko dreka in pol je to brezveze imet ker ima ?e vsak

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nategi po ?tacunah.
Napisano

Je bilo to po radiu, razlaga je da so zamenjali vmes tip folije, ena je tanj?a in manj traja ter je tudi cenej?a

Aja! Folija je manj obstojna kot sir? Kaj je potem bolj "umetno"? :vskalo:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz bi od zunaj pustil serijsko pa teroriziral folk. :hudicek: Bremze pa vidim, da nima ne vem kake.

To je tud men najbol?. :D

Tko kot kak Mercedes S - na zuni neka velika po?asna zadeva, pod havbo pa V12 :jupiii:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.