Dokler je vse v redu, je itak vse v redu. Tudi vozi? lahko pod vplivom alkohola (?e te policaj ne dobi) dokler nikamor ne tre??i?. Problem rata, ko kaj rata. Takrat se pa preverjajo okoli??ine in tudi ?e nisi kriv, si kriv, ker si predelal vozilo, pa nisi homologiral (ali pa ker si pod vplivom alkohola, ?eprav nisi povzro?il nesre?e).
A sem to sedaj dobro zakompliciral? Ali pa mogo?e kdo vseeno razume, kaj me mu?i?
Proda? Mazdo BT-50 in kupi? staro - mislim da je bila oznaka B-2500. Takrat ?e ni bilo ABS-a
ma dej dej, tole je ?ist ni? druega kot mal bolj luksuzen volkswagen, ki ga ima ?e skoraj vsak. po mojem mnenju je Mazda dost bolj ekskluziven avto, sej jih je poleg vseh volksvagnov, beri audi, seat, ?koda in vw, konkretno malo in je bolj posebna. z audijem si pa sam ?e eden od mno?ice.
?e dve leti gledam avto.net ker bo treba po?as kaj kupit.
Ampak v mojem rangu so edino kak Audi A6 quattro, Mazda 6 MPS (uglavnm neki 4x4 bi blo fajn)
Sam Audijev je ko dreka in pol je to brezveze imet ker ima ?e vsak
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Proda? Mazdo BT-50 in kupi? staro - mislim da je bila oznaka B-2500. Takrat ?e ni bilo ABS-a
Pa ima? uradno avto ki mu delajo zavore
Povezava za deljenje
Deli na druge strani