Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Zdj sm pa razdvojen res. Dizla mislm menjat lih zarad tega, k no?m met te?av z egr, dpr, k bom delu samo ?e par km na dan, max 30 recmo ve?inoma, in zj tut bencinarji serjejo pr teh dnevnih km. Kaj pol vzet? Elektri?ni skiro pa kolo ni opcija, ?al.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dobra cena, sicer ima kar nekaj prevo?enih, ampak na?eloma je to pri DI bencinarjih samo dobro, verjetno kakih kratkih vo?enj ni bilo. ?e je bilo olje menjano na 20k ali pogosteje in ni "sestavljena iz dveh", samo go for it.

Hm. Jst gledam to, ker bom imel ve?inoma kratke relacije. A je kul to al kej ne vem, da niso ok za skakat naokoli?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja, bom ?el ja. 5ka bo mogo?e ?la in tole bo bilo idealno. No?m dizla, ker bom mel ve?inoma sam ?e kratke fure gor in dol par km in dokler je egr/dpf na 5ki ok, jo raj prodam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gumijasti tepihi
Napisano

Oprosti, sej no?em bit nesramen, ampak a 30? za komplet ti je predrago? C'mon to ni nakup, ki ga dela? vsak mesec ampak 1x na kaj pa vem 5-7 let.

https://www.withcar.si/ponudba/gumi-tepihi/mazda/tepihi-za-mazda-5-2005-do-2009

Sem jih kupil pri with carju in so mi drzali 2 leti, zdj se je na peti preluknjal. Ni tok zarad ?, bl se mi zdi butast stran metat ostale 3, k so se cist ok
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gumijasti tepihi
Napisano

Zdravo vsem.

Je kdo ?e mogo?e na?el, kje bi lahko naro?il in kupil samo voznikov gumijasti tepih za Mazdo 5? Povsod majo samo komplete. Ali pa mogo?e kdo ve, kje zvulka nizirati to malo luknjico, ki mi je nastala?

Lp Janez

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

No saj to sem mislil pod GT line ?..tega ima z full opremo

Jap res je pri meni je bilo celo 290? kljub temu pa ne vem kaj ti pripravijo, otroci so ?e kljub tej pripravi vsake tolko ?asa na?li kje kako nalepko ( za??ito) ?..aja mogo?e pa ti pod to ?tejejo ko ti na zadnje steklo nalepijo reklamno nalepko avtohi?e :hudicek: , seveda brez tvojega dovoljenja. Mogo?e ve kdo kak je to zakonsko pri nas....ti jim v bistvu potem dela? zastojn reklamo???

Ja, jaz zdaj vedno, ko govorim o ceni, vpra?am, za katero lokacijo je ta cena. A je to skladi??e, tujina, slovenija, itn. Ker za 290 grem raj do Avstrije sam iskat avto s tablcami, nalijem not tiste teko?ine, odlimam nalepke pa tko. Ko je mama kupla Toyoto Auris 2009 sm jim reku, da je to ?ist podn, da dajo notr gumi tepihe, da so kao tekstilni za dokupit. K da smo ne vem kje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No, nekaj podobnega sem imel tudi jaz. Imam Mazdo 5, ki je opremljena, kakor je. Zdaj i??em podoben avto s enako opremo, pa mi re?ejo, da je to eksoti?na zahteva...

In mi ponujajo opremo, za katero nekdo misli, da jo potrebujem, ne pa tiste opreme, ki bi jo rad imel.

Na izbiro imam pa modele, ki so trenutno "in", ne pa modele, ki me zanimajo. Po?akam ?e malo, moda se obra?a. Po?akam, da bodo spet v modi taki, kot bi rad, pa kupim takrat. Saj na?a Mazda ?e ni tako grozno zdelana, ima 10 let in 260.000 km...

Slivka, moja ma 7 let in 175 tkm pa je ne bom menjal do 400 tkm.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To si ubistvu dobro napisal "12 let nazaj je bil to standard". In to?no to; za moje pojme se je nekje 10let nazaj za?elo , da je v avtu kup stvari, ki bi jih sicer mogo?e ?eleli imeti, rabimo jih pa ne...

In tako smo obsojeni na dra?je avtomobile,zgolj zato ,ker ima ve?ina ljudi ob?utek , da ne zmore ?iveti brez bombonckov v avtu, si jih pa hvala Bogu lahko privo??ijo (tako ali druga?e).

Pravijo,da si naj bi kupil avto,ki je vreden toliko,kolikor zasluzis v enem letu.

Jaz ne zaslu?im za osnovno mazdo3 v enem letu..

Nekje sem prebral, da naj bi ekonomsko uspe?ni ljudje mese?no za avto porabili max 10% mese?nega prihodka.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ena zanimiva (subjektivna) ocena kar se ti?e zunanjega izgleda; sem bil v?eraj v dru?bi frenda in punce, pa gre mimo aktualna Mazda6 sedan ter tik za njo ?e Reno, tavelika - tanova limuzina, verjetno Talisman in ju vpra?am kateri od teh dveh jima je bolj v?e?, pa smo se vsi trije strinjali, da je to RENA, ki je res z boka zelo impozantna zadeva. :wub:

P.S. Alex, mazda6 je bila rde?e barve, hehe.

Men je Talisman tut hudo besen za vidt, tut pol sede?i notr so kt fotelji, sam tisti bogi 1.6d me pa ne prepri?a ?ist ni?!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Meni so kljub temu. Ne kupim ve? fulde za nekaj ?asa

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Sj Fulda sport control in Intensa UHP 2 je skor ista guma drga?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 zvočniki
Napisano

Ko smo ?e pri ozvo?enju. Mene pa zanima, ?e je kdo dal mogo?e kej bolj?e zvo?nike v vrata pa kak woofer v petko? Mene mika ker zvok je res bl ?voh. Sem dal v Vectro iz 2003 z original osnovnimi zvo?niki en Pioneer radio z izhodom 4x65w pa ga pokajo basi da skor trese ?ipe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvočna izolacija avta
Napisano

ne vem no, meni se zdijo na cesti nepremi?nine... pa 6-ka je ?pportni avto, citroeni in pe?oji so komfort.

Mogo?e zato, ker jih vozjo umirjeni fotri ki kupujejo brezizrazne avtomobile in se jim nikamor ne mudi. Ja, 6ka je bistveno bolj ?portna na cesti ?eprav na ra?un udobja, zato sem jo pa vzel.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.