Skoči na vsebino
Mazda 6, 2.5l, avtomatski menjalnik
Napisano

Prave potrebe po tem ni, edino zavore bodo malce manj trpele, ?e bo? to prakticiral. Ne ?koduje pa menjalniku, edino vedno bo? moral tipkat z obvolanskimi komandami, kar malce zmanj?a udobje, avtomatski menjalnik ima z razlogom besedo "avtomatski" v imenu. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5dc972b924474/z-divjo-voznjo-je-spela-gavez-sodelav60cu-resila-zivljenje?fbclid=IwAR3B2n4fjKXvEwGhH5Wgxq76ac04P87WaxYmCK6OMrMjNlpONdTBzpXP3uM

Hm, berem tole in razmi?ljam.... "160 ?ez naselja...."...

Ok,tudi jaz nebi vozil po cppju na njenem mestu,dalec od tega.... Ampak super sporo?ilo po?iljajo v javnost; nekdo nalo?i v privat avto osebo,ki je v kriti?nem stanju, ne obvesti 112 in na polno v promet.... In na koncu je to "junakinja"....

Ja,super,verjetno ga je res re?ila,ampak pomislek ostaja.

"Skozi naselja od Solkana proti ?empetru je ?pela vozila na polno, kolikor je zmogel avto, najbr? tudi 160 kilometrov na uro"... Sicer ne vem kje razen od Qulandije oz. Petrola naprej (tam ko je konec table za Novo Gorico, torej je omejitev 90 in ni ve? naselje) do ovinka pred tunelom Panovec se da skozi naselja voziti 160, verjetno samo tam... razen ?pela ?e nima ravno avta s 400 + konji. :)

Enostavno bi lahko spustili take podrobnosti v smislu 160 skozi naselja, ampak take "?okantne" podrobnosti zagotavljajo branost portalom takega kova. Ne izklju?ujem tudi mo?nosti, da ni morda kreativni novinar malce nafriziral ?tevilk...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

bolano, cca 3.500? izgube na leto, zgleda ima folk preve? denarja, da kupuje nove avte in jih po parih letih proda

jaz sem to?no 3.500? izgubil po 5 letih lastni?tva (Audi A3), star je bil pa 4 leta ko sem ga kupil in 130.000km

Le tako naprej, sam z veseljem kupujem malo vo?ene 2-4 leta stare avte za 50 do 60 % cene novega. Nekateri 5k EUR ali ve? pridelajo izgube pri novem avtu, nekateri pa gremo raje 3x letno na dopust za ta denar. Vsakemu svoje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Corolla je kar OK, edina toyota da nekako izgleda. Novi RAV4 spet ne ve ali ?eli biti lexus, malo tiguan, malo morda tucson, kvadratasti izrezi koles pa itak zmagajo... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

?rne za??ite o?itno le niso tako zgre?ene, itak gre za SUV. Kak?en BMW X5 s povsem v barvo avta pobarvanimi (verjetno M paket?) odbija?i in letvami je tudi bruh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabljen avto
Napisano

?e je bil servisiran na uradnem servisu, lahko preveri?. Naj ti da VIN. ?e ga ne da, obvoz od takega prodajalca.

p.s. vzemi raje bencinarja, ?e kupuje? 9 let star uvo?en avto. Manj stresa na dolgi rok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, 2.5l, avtomatski menjalnik
Napisano

No sj a ni to poanta? A kdaj ho?e?, da ti avto ugasne v peti prestavi oz. bo? kdaj stisnu sklopko v peti zarad prenizkih obratov in potem nadaljeval v isti prestavi? Ne vem ?e :D Downshifting mi je logi?en in nimam ni? proti, zdej pa, da bi zarad tega reku, da to ni manual mode ... ne vem, teoreti?no ni, prakti?no pa neb reku, da ni, kve?jemu ti menjalnik pomaga, da ne dela? bedarij.

@Jest: no po pri?evanju enega ?e?kega youtuberja, ki je meu 2018-2019 ?estico na testu, pravi da ne ?alta sam navzgor ... zej se pa zmente :P Js ?e ne morm ni? re?t ...

Tudi 2.5T AT bojda ne ?alta navzgor v mazdi 6, ostane ne blokadi. Morda pa v CX-5 to dela, ker ne gre za "?portni model", torej je o?itno CX-5 NSUV: non sports utility vehicle. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

V Avstriji je sploh hecno, ker se take zneske pri nakupu avta BP prinese v kuverti, ?e gre za gotovinski nakup (tudi avtosalon, ne samo privat oseba). Nelagoden ob?utek.

Boss: kot smo prej spremljali tvojo sago pri odlo?anju o nabavi novega pleha, verjetno cel forum dr?i pesti, da se zgodba sre?no izide.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Slu?beni Ford Mondeo AWD 190 ST line z vso opremo ca. 48.000 EUR listprice. Res da ford prodaja popuste, avto je zelo OK, ampak skoraj ne bi verjel, ?e ne bi ?el gledat cenika. ?e vedno je mondeo, ne pa bmw 5 s precej opreme.

Edit: vidim da je podobno opremljen bmw5 vsaj 70k EUR po ceniku, ?eprav z osnovnim dizlom... ampak taki avti so ve?inoma flotni in verjamem, da se ob dobri koli?ini kon?na cena zni?a za 20k, enako velja za mondea.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

S kumho sem bil jaz zelo zadovoljen v tej dimenziji, ca. 120 EUR komad je cena. Modela se ne spomnim to?no, bi moral pogledat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.