Samo benz pri isti porabi je to 1985? torej velik prihranek (pol instalacije - ?e dela? 30k na leto je pa? v enem letu povrnjeno
Dizel? tebi po teh podatkih zre 10,5L na 100 - boh ne daj da bi bil brez LPG, reci pi?i dizel 7,5L pri 16936km = 1270L * 1,2 =1525?
Al sem narobe zra?unal al si pri?paral??? In to orngi pri?paral toliko da se drugo polovico dobis za napeljavo
Mogo?e cena avtoplina:
Avtoplin Petrol
Datum Maloprodajna cena [EUR/L] Prodajna cena brez dajatev Tro?arina DDV
01.01.2011 0,79100 0,58817 0,07100 0,13183
Je pa res da so podatki za lansko leto tako da bo cena kar OK. Kolikor sem sam zra?unal na brzino je bolj realno na teh kilometrih prihranek okoli 400 ojrov investicija se verjetno v 3- 4 letih povrne ?e ne mislijo plina kaj divje dra?it.
Kako je nasplo?no z temi motorji in mazdami 6? ?e ve kdo za kak?no drugo varijanto, lahko priporo?i, v po?tev pride tudi mazda 3, vendar ne najdem nobene z kakim pametnim motorjem. I??em bencinarja, kateri ni preve? podhranjen. Dizla ne maram, prav tako ne maram karavana
Polet je mel tale ceno 10k, ko sem jaz svojga kupu. Mogo?e kak km manj ne bi ?kodoval.
Teli anti izdelki so vsaj men delal ?talo 10 let nazaj. Proti ro?enju se je pol ful ve? umazanije znotraj nabiral, ta druga anti rain varijanta je pa zgledala tud super samo s ?asom ko je popustila ti pa brisalci kar niso mogel pobrisati. Ves ?as je bil pol filing, kot da ima? film olja na steklu. Lahko da so pa sedaj precej izbolj?al zadevo.
Ja Ploki in podobni, to ste sli?ali od vam ljubih ljudi iz levice, ki ne vejo kaj je demokracija, kar me sploh ne presene?a, ?e vemo kdo je ?lovek iz ozadja, ki jih dejansko vodi, ker je to ?lovek, ki je imel pomembno vlogo v ?asu enoumja in eno partijskega sistema, ki je bil dale? od demokrati?nega in o?itni si ga Ploki in njemu podobni ?e kako ?elite, samo v takem sistemu sem prepri?an si ve?ina ne ?eli ?iveti, ker od tu ni dale?, da se zopet za?ne likvidirat svojih politi?nih nasprotnikov in vseh, ki so proti tvojem enoumju. ?alost pa je to, da ne spo?tujete skoraj 1/4 miljona ljudi, ki smo od?li na referendum in o?itno ne veste, da je te glavne akterje tega zakona Golobi?a in to skupaj z Kresalovo volilo manj kot toliko ljudi in ?e razmi?ljamo pa va?e oni nimajo kaj nam vladati, ker nimajo podpore ve?ine dr?avljanov.
vid bavbava ni le teli: http://www.kolosej.si/filmi/film/posasti_iz_omare/. Fant ?e je demokracija da 10% volivcev odlo? kaj je prav, jo jaz imenujem diktatura . Pa res daj ?e kaj druzga preber ne sam SDS piara. ?e en hint ljudje z levice ne nosijo Armanija ne vozjo por?e in niso delni?arji v mednarodnih podjetjih(?e ve? o kom govorim). ?e je to levica sem jaz ne vem skin, burek terorist karkol no. Zdaj pa led v kozarc pa za vrat pa en pir si pol nato? chill out.
Ps Ku?an te opazuje, gospa minister prislu?kuje. Ko se za?nejo likvidacije, je ?e o?e pomladi Ivan Oman ugotovu ni va?n ?e je polupismen va?n da je na? ejga
Ni fora v neumnosti ampak kolk je pameten in kako nas bo nafarbal.
Hrva?ka nevarnost je zdaj z arbitra?o po?la, patrije so ostale pr Kahlu pa JJ, edin ?e se zadn let odlo?, da bo vrnu vse patrije, pa zahteval kupnino nazaj, tako bi se pokazal kot ?vrst in odlo?n vodja. V sedanjih razmerah bi kak klon Krambergerja zmagal za ?alo. Ga ?e pomnite ljudskega ?loveka?
Se pravi cca 150 listov predloga ni ?lo za prebrat, pa vseeno debatira?. Pa sploh ni blo zapleteno v glavnem so primerjave z drugimi EU dr?avami, veliko je opomb(humanisti?na izobrazba ?irce ). No ja saj bo bolj?e ko bo kapital v pravilnih rokah. Mirko Tu? je produkt levice ne dela- verjetno res. Pa uni ko kimajo pa pol dobijo ke?, te so prasci. Jaz sem pol tud, direktorju najve?krat kimam, jebi ga mi je v?e? slu?ba. Se pa sponim slabih deset let nazaj, ko sem delal na po?ti slovenije je na obisk pri?el strokoven kader takrat Bahukovevlade, nastavlena kvalificirana direktorica Marija Ribi? in direktor Telekoma takrat vrhunski in?enir elektronike(aja sori agronom je) Marjan Podobnik. Zgolj slu?ajno je bil brat koalicijske stranke. Dandanes sta ?e vedno zvene?i imeni stroke. Morm pa direktorja nagovort naj za?ne mal okol levih hodt, tole poslavanje s firmami je res bz, ?e majo uni ves ke?. Kva ni bil ?e prej referendum bi ?e prej izvedel .
Ajvar najbolj da zaklene? tole, ker je kot ateist pa vernik ko se pogovarjata o bogu. Namesto o referendumu se pogovarjamo o klobasah pa salami. Pa ?e potegnt sem se dal v debato z nekom ko argumentira stvar, ne da bi jo pre?tudiral. Arghhhh mi gre na slb?e na stara leta.
Lepo, da ljudi ne sodi? samo po izobrazbi, tega nisem nikoli rekel, da jih jaz jih ne in vsaj tu se strinjam s tabo, sem pa samo rekel, da Repov? in njemu podobni, ker ni edini, jih je v vsakem lokalnem okolju sigurno nekaj takih kvazi novinarjev ne bi nikoli bili tako polni denarja, ?e ne bi podpirali ljudi, ki imajo v rokah kapital in pri nas ga ima ho?ete ali no?ete priznati eni v ve?ji meri samo levica in nau?ite se brati moje poste v celoti in ne samo v tistih delih s kateri se ne strinjate, vsaj Boss?ek sory ti ?e deluje? tako. Druga?e pa ne vem ali ima? kake osebne koristi od ta levih, da jih tako zagovarja?? Vse nekako ka?e nato, mogo?e pa se motim?
Ayvar jee vpra?al ali gre kdo ali ne ali tretja opcija pa smo za?li v kdo ima prav!
Ja samo strokovno je dokazano, da je la?je vodit neizobra?ene kader
Ok ker si trmast: si ti proti, ker si prebral cel zakon in si na?el nepravilnosti(po moje da ne kajne), ali pa si strokovno dokazano hm izobra?en in si se voljan peljati oz biti voden. Pa pozab kaj je JJ reku pa koga Ku?an komandira. Tole je sedaj preprosto vpra?anje referirano na tvojo trditev- pa upam da nisi gim. maturant in da misli? s svojo glavo.
Ha ha jaz sem tud pol ful desn ko me noben ne pokli?e . Ah ne sam stacionarnega telefona ve? nimam . Ma ne zihr sem desn po du?i .
Se spomnim dobre serije top lista nadrealista tam so mel en dober detektor:
Po moje se ga da sprogramirat za rde?e, ?rne, vijol?ne, zelene, pink........
Vid, fakultete za novinarstvo na ?elu z Manco Ko?ir, to res ni referenca, verjem poznam par primerkov ki so kon?ali to ugledno in?titucijo.....
Je pa res da je na FDV-ju tudi oddelek kje je kon?al fakulteto ponos naroda JJ- obramboslovje . V tistih ?asih je bil to zahteven faks, predpogoj je bil da si aktiven ?lan ZKS. Ampak kot je neko? dejal o?e demokracije, po katerem nosi ime aerodrom Ljubljana takrat ni bilo druge opcije moral si not da si jih lahko probal od znotraj razbijat...........
Zdaj pa pomoje dost. Na referendumu so zmagal bolj?i. 1:0 za pomladnike, pa nacije, pa ne vem ve? kdo vse je ?e predlagal. Pa res upam da spremenijo ustavo, ker al smo najbolj demokrati?na dr?ava, pa mormo o vsemu mi odlo?at sam pol res ne rabmo parlamenta ampak enga VD pol pa ko kaj nau znal naj bo referendum- jebemu pol bo vsaj pocen, ko ne bo treba stotinje unih futrat ko berejo cajtange na moj prispevek od pla?e. Evo jaz bi zdele pisal VD-ju kva je s tem benzom, kako mamo pr nas enga dra?jih pla?e med ni?jimi u EU- ejga dejmo tole na referendum kdo je za da spustimo benz na 1 evro, hej al pa raj kar za 1 evro. To je res dobro vpra?anje al 1 evro ali minus 1 evro. Vau grem raj en pir spit. ?e dober da nisem ?el na referendum.........
Rde?i-rumeni-vijoli?asti, vsi so isti samo imenujejo se druga?e.
vid007 najprej si preberi zgornji citat.
Zdaj ko ve? to da so vsi isti,bom ?e jaz dodal. Najprej kvazi novinar Repov?-tudi Mo?ina biv?i direktor RTV, ki ga je nastavila desna stran ni novinar. Je pa zgodovinar. Njegov najve?ji doprinos novinarstvu je prispevek o pobitih domobranih. Ko je navajal ?tevilke ga je potolkla zgodovinarka z in?tituta novej?e zgodovine, ki dela na projektu pobitim med dvema vojnama ?e 15 let. Notri je ?len,da en ?lovek lahko ukinja medije- kako ukinja? medije-cenzure ni ve?- medij lahko propade, gre v ste?aj, neha delati, ne vem kako bi ga ukinil. RTV je pa itak javni zavod, tako da bi ga bilo potrebno prestrukturirati prden ga ukine?. ?e ne po tej logiki lahko ukine en ?lovek tudi zdravstvo, ki je javni zavod, zato ker mu ni v?e? , kako mu je zobar plombo naredu.
Dejansko je pa referendum orodje desne opcije zadnje destletje. Nekega dne bo treba pa? ustavo spremenit da ne bo zadosti ?e se par poslancev odlo?i ali pa par tiso? volilcev da je kar referendum za to a se lahko v javnosti popraska? po riti......
Pa ?e pirova zmaga referenduma. Ta zakon gre sedaj v mirovanje za eno leto. Naslednje leto ko bo ?el spet ven, kaj bo rekel preljubi vodja ah saj so vam ?e ljudje narod povedali da se ne strinjajo, hm vidim zopet referendum o istem vpra?anju ali se motim................
P.S. verjamem pa v eno, da po?tenjak Jan?a in lopov Golobi? delata za isto stvar-DIN?KI.....
?e se motim naj me vr?ejo v hudo luknjo ali kakorkoli se imenuj tisti rov.
Jaz sem kupu zni?ano. Bila je 4 dni pr men pol je pa to letel v smeti in nazaj orginali. Sploh je avto npr s 17 itak trd, proti prej?njemu volvotu se ceste dr?i kot klop, neprecenljivo pa je ko se ti ni treba ve? trest kolk si dale? od robnika . O luknjah pa sploh ne bi z minus 3cm..........
Najlep?e na oglasih je zadnja cena. Pred Mazdo sem gledal enga volvota in sem bil edini kupec. Lastnik ni hotel spustiti cene za najdene napake, in je potem avto ?el k dilerju, ki mu je "seveda" pla?al ?eljeno ceno . Zadnja cena je tista katero si ti pripravljen dati in pika. Razen seveda ?e je staro za novo, tam te pa ne olupjo tolk na polno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tko kot ti je jures napisal zaradi hi?e
Zakaj pa ne raje ta .lastnik cena tle tle, ?e ma ?e ra?une si zmagal:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4305500&show=1
Povezava za deljenje
Deli na druge strani