Skoči na vsebino
Nakup novega vozila
Napisano

Boss ima v bistvu ?isto prav. ?e jim gotovina smrdi se obrne? in gre? drugam. ?e prite?e za teboj OK, ?e ne pa tudi prav.

Sodelav?ev brat je imel podobno ?torijo v nekem salonu kjer ga niso jemali resno ter so delovali zelo nezainteresirani (pa? ni imel kravate in fensi oblekce) in je ?el v sosednji salon kjer so mu takoj ponudili avto iz zaloge in hopa, pla?ano, odpeljano. Uni so kasneje to izvedeli in rad bi videl surlo unega debilnega prodajalca, ki ga ni jemal resno. :hudicek:

head shot bitch :harhar: (u

posnetku bote vidl kuga je fora)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

k sm naredu izpit sm biv radoveden fantek, pa sm kr use po vrst gledu, tut takele pe?oje pa se ga spomnm k bi u?er gledu, ?e iste slike so. pod vzrok zakaj ga prodaja je pa zapisu da zarad nakupa mustanga...

mamljiva ponudba :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ja uno belo sem mev ugledano, sam mi je nmal zmankal zanjo :glare: (prodajala se je v kranju)

?ez ?as se zna kak?na takale prpelat v moje roke, ?e nbo nbene pametne v6 :harhar:

da malo spucam temo tale se prodaja ?e kr lepi 2 leti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavarovalnice-katero izbrat?
Napisano

jst sm pa pr tiliji in iz tega razloga, ker dobim popust na gasilca :vino: , ve? zavarovanih vozil pri hi?i, gara?iranje :rolleyes: in tko pridm dost ugodnej ?ez, ker nimam ?e ni? bonus premije. ko pa se jo bo kej nabral bomo pa vidl kaj se pol spla?a bol :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

imam obcutek da kupujes gume zaradi dizajna profila :)

no dunlop bi precrtal, ker je zgodovina (je pa bla 10 let nazaj top guma), proxes 4 nisem vozil in ne poznam, t1-r pa je zelo dobra

vseeno je F1 boljsa od vseh teh

nekaj je resnice v tem :blush: ?e pred ?asom sem se v f1 zapi?u, pol sm pa dons nmal pregledu internetne strani z gumami pa so mi te gume ostale v spominu :bravo: druga?e pa ?e bi jih popluvali bi pa kj druzga si omislu, je brezveze kot tele u nova vrata bol??at, ?e ti glas ljudstva pomaga :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Meni ne treba cijeli auto nego samo motor .A ovog bi mi bilo ?ao raskopati jer je lepi :D

Tra?im motor 2,0 v6 ili ako netko ima 2,5 v6 :D (naravno u dobrome stanju)

han?o ma 2.0 v6 enga vi?ka, ?e se ne motim :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.