Imam eno vpra?anje. Nameravam kupiti pnevmatike za mojo mazdo v Sloveniji in ih tudi zamenat. Kaj lahko nardim z starim gumama, ali ih lahko pustim v servisu ki bo naredil zamenjavo? Ne vem, ?e se to nekaj posebno zara?una?
E, kolega to se ni?ta ne ra?una a ako stare gume imajo barem malo profila onda ?e vulkanizeri i biti sretni da jih uzmu. Ti samo to promijeni i pi?i naprijed pjevajući...
Imam na Bolhi otro?ki vozek in vsak k pokli?e me drka za splo?no stanje, od kje ga imam, koliko ga imam, blablabla.... ma huje to pri avtih. ZATO sem nekoliko spremenil oglas in uporabil besedilo od ?e prej nam znanega prodajalca Patrola:
Upam, da ne v Mercatorju... Ali pa katerem drugem, podobnem trgovcu. Sploh pa ne od Medexa.
?e si pa res kje v kak?ni taki trgovini dobil, pa dobro preglej nalepko. ?e gor opazi? napis: "Vsebuje med, ki ne izvira iz dr?av ?lanic EU" ali kaj podobnega, si naredi uslugo in ga daj psu za pojest... Pa ?e to samo, ?e se ti je pes kaj zameril...
Zena pravi, da ga je pri nas se za en... mogoce dva kozarca... Je p samo se kostanjev, ce te zanima... Ta je malo bolj grenkast... je pa bolj zdrav menda ...
Ja odli?no. Kostanjev je itak najbolj bogat in antibakterijsko u?inkovit med. Kupim!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani