Skoči na vsebino
Menjava pnevmatik
Napisano

Imam eno vpra?anje. Nameravam kupiti pnevmatike za mojo mazdo v Sloveniji in ih tudi zamenat. Kaj lahko nardim z starim gumama, ali ih lahko pustim v servisu ki bo naredil zamenjavo? Ne vem, ?e se to nekaj posebno zara?una?

E, kolega to se ni?ta ne ra?una a ako stare gume imajo barem malo profila onda ?e vulkanizeri i biti sretni da jih uzmu. Ti samo to promijeni i pi?i naprijed pjevajući... :cheers:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Pozdravljen

Izbiram med Mazda6 2.0i (107KW) Attraction karavan in peugeot 508 SW ALLURE 2.0 HDi (120KW) FAP

Zanimajo me predvsem va?e izku?nje z mazdo 6

Za odgovore se vam vnaprej zahvaljujem

Torej tukaj gre za izbiro med dizlom in bencom oziroma 日本 vs FR? Mazda 6 zmaga, Japonska zmaga, bencin zmaga. Enostavno. Sre?no. lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazda 6
Napisano

Prvi? ko bo noter nalil olje ki ni 1000% po specifikaciji, se mu bo ?ez mogo?e 2-3 servisne intervale ustavile odmi?ne, ker bo odletela veriga. :angry:

A to pri Akordih dizlih? Pa niso tile motorji veljali za full trpe?ne? Ali o 6kah govorimo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Upam, da ne v Mercatorju... Ali pa katerem drugem, podobnem trgovcu. Sploh pa ne od Medexa.

?e si pa res kje v kak?ni taki trgovini dobil, pa dobro preglej nalepko. ?e gor opazi? napis: "Vsebuje med, ki ne izvira iz dr?av ?lanic EU" ali kaj podobnega, si naredi uslugo in ga daj psu za pojest... Pa ?e to samo, ?e se ti je pes kaj zameril...

Nene, od privat ?ebelarja z doma?ih bregov. lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Zena pravi, da ga je pri nas se za en... mogoce dva kozarca... Je p samo se kostanjev, ce te zanima... Ta je malo bolj grenkast... je pa bolj zdrav menda ...

Ja odli?no. Kostanjev je itak najbolj bogat in antibakterijsko u?inkovit med. Kupim!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

?al ne bo ni?.

Ostalo mi ga je le ?e 15 kg, kar je komaj zame do naslednjega to?enja, zato ne morem dati tolik?ne koli?ine (5 litrov je okoli 6,75 kg).

Koliko pa lahko manj od tega? Meni je ok tudi je je 1l pa ?e je dober!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Koliko pa potrebuje??

?eprav si se malo pozno spomnil na med. To se ponavadi kupuje avgusta... No, ?e si zadovoljen z akacijevim, ga mogo?e dobi? ?e proti koncu maja...

Mah za doma?o porabo, tam 5 l recimo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.