Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Jaz sem tudi ugotovil zakaj sem imel zadnje ?ase neke ?udno velike ?tevilke na BC... sramezljiv

Sem se za?el malo kontrolirat in sem ugotovil, da imam neko podzavestno ?eljo po bencinarju, ker sem o?itno nekaj ?asa tako vozil, pa nisem prenesel, da je kdo pred mano ko se peljem na Rakitno :blink: Sedaj zopet pazim in grem po dizla?ko in ?tevilke na BCju so spet normalne B)

@Boss&Labi: gume o?itno niso krive... :lol::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Daj 3.0 napumpi... itak pumpa? na bencinski in ko pride? do tja so gume ?e segrete tako, da je realen "hladni" tlak potem 2.8.

Pa ra?unaj na roke oziroma uporabi spletno stran poraba.com.

A naj dofilam s plinom ali kar z zrakom? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Kolk pa je realna poraba izra?unana na roke?

A pumpa? 3.0 bara?

A vozi? kak?en sranje na strehi - recimo prtlja?nik?

Na roke ?e nisem izra?unal, opazil sem samo na BCju.

Napumpano imam 2,8 (kot sva govorila).

Na strehi nimam ni?...

:(:(:(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Po dobrem mesecu in sprobavanju v razli?nem vremenu moram priznat, da so GY F1 (smrekca) zelo solidne gume. Kar se ti?e lege na cesti so presegle vsa moja pri?akovanja, saj ima? ob?utek, da si v mokrem dobesedno zalepljen na cesto :danzoman: , odli?ne pa so tudi v suhem.

Edino kar me zanima je kaj je s porabo...? Odkar jih imam gor mi BC ka?e 7,1 namesto prej 6,6 in to pri popolnoma enaki vsakodnevni vo?nji brez kak?nega "testiranja" :whatever: BOSS HELP!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vozilo je bilo ukradeno
Napisano

?imprej prodat

?e moje mnenje...

Ko sem tega terenca videl na stiliziranih fotkah sem bil prav prijetno presene?en. No, v?eraj pa sem zadevo videl od blizu pred Bauhausom v LJ in me je navdu?enje minilo. Avto je ne glede na to, da ima razne okrasne dodatke tako ?udno ?katlast, da sem imel ob?utek, da smo precej let nazaj v preteklosti. Ta, za nekatere posre?ena kombinacija Landcruiser/X5 me je asocirala na R Thalio, ko ima ?lovek ob?utek, da linije preprosto ne gredo skupaj... Da ne bo pomote, govorim samo o obliki in popolnoma osebnem vtisu v ?ivo, tako, da Blinki brez zamere. Hvala bogu, da si se re?il iz te godlje, vendar sem tudi jaz mnenja - prodat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 2
Napisano

Tudi jaz bi vzel 5 vratno in tudi izklju?no zaradi funkcionalnosti. Je pa res, da je avto bolj kompakten s tremi in ?e si sama ali pa v dvoje brez otrok in mlada, je tudi 3 vratna ?isto v redu. Premisli kaj tebi odgovarja v ?ivljenju in tisto kupi.

No, mislim, da ti nisem ni? pomagal... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

In js mam ?e 30k oz. 1 let garancije :vesel::jupiii:

In kokr vs razumem je cosmos BTC zakon a ne...letim enkrat tja

Hvala Vam

Ja, ?e je pa 6ka ?e v garanciji pa sploh ne vidim problema. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ja in bolj ko premi?ljujem bol se mi zdi da gre pri meni za drug problem, pri katerem mi tut boj?eva navodila ne bodo pomagala...Zakaj?!?! Ker problem ni v prera?unavanju povp.porabe ampak zakaj je v (popolnoma) istih pogojih TRENUTNA poraba (to je recimo 1 teden v mescu razmetano po dnevih) za 6L ve?ja in to ob vo?nji z tempomatom brez pospe?evanj?

torej relacija Dom?ale-LJ danes na nekem odseku 9,4L v?eraj na istem odseku 4,3L hitrost v obeh primerih 80km/h v 5 prestavi.

?e bom to re?u pol bo tut povpre?na bolj to?na.

Potem pa nima? druge kot obisk servisa in najprej en posvet na Gami. Kaj ve?, morda pa ti celo na hitro kaj zrihtajo. ?e pa bi bilo potrebno kaj dragega zamenjat pa tako ali tako naknadno razmi?lja?. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ful ti hvala res, sm se sam trudu neki iskat pa mi nislo....

se ekrat hvala

dol?n pivo

Malenkost, upam, da ti bo uspelo. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

To si verjetno mislu z info tipko...reseteram vse vedno ko tankam pa se spet enkat pojav in spet zgine.. :ne vem:

Ne, ne, nekje na forumu je opisan postopek ko na novo nastavi? BC, da pravilno prikazuje podatke...

Bom posku?al najti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Se mi je kar zdel da sm prehitr presko?u med dvema temama.... <_< ?tekam kaj sta povpre?na in treutna poraba,hotu sm sam re? da:

-na roke zra?unano je poraba 6.6L kar se mi zdi o.k

-BC mi ka?e povpre?ne 1L ve? kar je ze kr neki napake

-tisto kar sm napisal da mi v?asih ka?e trenutne 6L ve? se mi zdi ?udno ker so VSI pogoji isti(hitrost,cesta(ki je ravna, tempomat vklopljen...))

-?e prej?nja to?ka dr?i da ga neki lom pri trenutni( dons se mi od zjutraj spet to dogaja) mam pol tut povpre?je ve?je logi?no..upam

-te pa ?iv?nena naredi ?e je poraba pr 60km/h vIV.prestavi 9.4L(spet ravna cesta)!!! al pa pred semaforjem 2.1L :blink:

?e ma kdo podobne izku?nje...?

Pa daj nastavi na novo BC, pa bo verjetno za nekaj ?asa ok. Kako se to naredi je ?e lepo opisano na forumu :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TO?A, prvi? letos
Napisano

Fantje, ?e koga preve? moti to?a na avtomobilu, naj pove, ukvarjam se kak?ne 4 let z popravilo to?e brez li?enja, tko de sam povejte, za mazda?e mam extra popust. :D ?e koga kej zanima, pustite sporo?ilo pa se bomo ?e zmenil. :)

LP

Hvala za info. Sicer bi te raje spoznal ob :cheers:, ampak to?e je pa vseeno vsako sezono ve?... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A ni zanimivo, da se v teh na?ih pogovorih Interclass sploh ne omenja...

Saj ne, da bi bili kaj posebnega in se z Gamo v BTCju po odnosu in splo?nemu ob?utku ko pride? tja res te?ko primerjajo, samo vseeno, ko sem jaz svojo 6ko tam kupoval so bili OK.

V Gami BTC o?itno res nekaj pozitivnega seva... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Easter eggs za Mazdo 6
Napisano

tocka 2. je itak opisana v navodilih za uporabo

Ne bo? verjel Labi, ampak jaz navodil po 3 letih ?e vedno nisem prebral... :(sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

...ker so Made in China... :blink:

Ni? se ne sekiraj, saj bo Audi tudi kmalu... :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Ti nima? Goodyear,ti ma? Chinayear...... :P:hohoho:

He he ,hec more bit.Se po moje ne bo neke razlike stra?ne. ;)

Ma sej po moje tud ne, ?e le kaj veljajo standardi. Ampak lahko si predstavlja? mojo faco ko sem zagledal napis... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Bogi Boj?i,..usi so se spravl na tvoje gume :hohoho:

:rozico:

Hvala Ally, vsaj en k me razume... :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

hahaaha al pa goodyell

bojc kje si pa made in china najdu?? sploh nisem vedu da obstajajo...

poglej ce je nekje narisana Ex (x=stevilka 2 ali 3 karkol) ...(za vsak slucaj)

A to je certifikat za Europo...?

Bom pogledu, pa javm pol kasnej...

Pa ne me zdej ob ?ivce s tem spravlat... Sej okrogle so, ?rne tud, jeba?ka smrekca je, ceste se pa tud kr dobr dr?i... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.