Men se pa tole zdi kr nakup, motorizacija taprava, nizka cena, oprema solidna, pa tud doma si lastimo tazga, tko da lahko povem da ni nobenih problemov z njim
Jp, on prodaja ja. Sam ga ?e kr en lep cajt prodaja, drga? pa ni slb nakup, uvo?en je biu iz US and A, biu je pa samo la?je karamboliran v bok, oz. bl samo popraskan.
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Do zdj sm meu Blizzak LM20 (kupu par let nazaj, 175-65-14 dimezije, na korejski rajc makini), super guma, ve? kot prezadovoljen z njimi, fotr meu GY UG 7+, (195-65-15) isto top guma, lani je ?ou pa na LM 25 Blizzak. Zdj se ?e LM 30 dobijo. Skratka v top razdredu gum nima? kj falit, sam osebno bi pa Wintersport 3D kupu, ?e mi ne bi prodajalec poleg avta dau 2 mesca vo?ene S3 na jeklenkah
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se prav mu nekdo da za beu kofe
Men se pa tole zdi kr nakup, motorizacija taprava, nizka cena, oprema solidna, pa tud doma si lastimo tazga, tko da lahko povem da ni nobenih problemov z njim
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4148666&show=1
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani