Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 4 urami je FuManchu napisal:

Turbo ali nič. Tole z temi ciganskimi podaljški je za nikamor.

Sem hotu rečt, da prvi projekt bi bil, da bi odbijače zamenjal :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Tam, kjer sem kupil FucksWagna, imajo tudi Ford Mustang Mach E. 

Parkiranega nekje zadaj, ker jih je sram, da morajo to ponujat ljudem. Mustang je Mustang v celoti, z zvokom in sliko. In zvok mora biti vsaj iz V4 motorja, še raje iz 4,8 litrskega V6... Električni mustang je nekaj podobnega kot bi naredil Mazdo MX5 na nafto. Saj bi šlo, samo to ni to...

To se strinjam, komot bi imel kak drug ime, kot Mustang. Tudi ne vem, ali je res marketinško tako dobra poteza to?

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

A italijanski odvetnik se ni pa nič oglasil, da bi razložil zakaj je tako pravilno parkiranje in da si @g.Wankel sam kriv, ker nisi dobro nacentriral parkirplaca.

Ja meni se je tudi mudilo 😜

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 28 minutami je Boss napisal:

Ampak.... trobljenje, če te pa to ne predrami in odskočiš.... vem ja, lahko je pametovat, ker me ni bilo tam.

Tudi mene ne. Vprašanje kaj je bilo sploh 😕

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Boss napisal:

WTF, kako se pa lahko tole zgodi? Men ni nič jasno, a so res vlaki tako tihi, da jih ne slišiš? Tudi, če so delali s kakšnim ropotajočim strojem, kaj pa je delal strojevodja, da ni zatrobil. Tele hupe se slišijo kilometer daleč.:(

WWW.24UR.COM

Pri Postojni je vlak zbil šest oseb, dve osebi sta umrli, so za 24ur.com potrdili na PU Koper. Po prvih informacijah naj bi bile še štiri osebe...

Več stvari je tu not. Lahko je zatajil prometnik in spustil vlak, zatajil čuvaj delovne skupine, ki je spregledal vlak...itd.

Vlaki so pa kar precej tihi če so ti novi Stadlerji, to sem že sam izkusil. V prvi vrsti si pa tudi sam odgovoren zase, ko si na progi in tudi opraviš varnostni tečaj na začetku.

To k @Matick pravi je potim logično zakaj ima @skritikrt psihologa na 6 let, bonificiran status itd. In čisto upravičeno.

Odkar se ubadam z delom NA progi, mi je jasno kako je smrt lahko blizu. Pa terena še nisem zares okusil sploh.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 4 minutami je ignacij napisal:

Nazadnje ko sem pogledal je forum namenjen različnim sporočilom in mnenjem.

Se mi zdi, da to tu ne pije vode, ker človek če so mu električni avti všeč je dobesedno linčan.

Drugače se ne gre, da imaš zgrešen okus za estetiko; samo ti imaš svoj okus, ljudje ki jim je pa Tesla interier všeč imajo pa svojega - ergo. ne pomeni, da so brez okusa.

Meni osebno Tesla interier ni všeč. I like buttons (kot pri avtu in pri ženskah 😈)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 2 minutama je ignacij napisal:

Pa ajde recimo, da nimam kam z denarjem pa se odlocim za EV. 

Vem, da je med EV Tesla oh in sploh, samo ni šans, da jo kupim. Pa to moraš biti totalno brez estetskega okusa in stila, da lahko sediš v tistem praznem interieru s televizijo na sredini. Kako jim je ratalo narediti takšno grdo grdobasto pusto armaturko ne bom nikoli razumel. Da pa se najde še toliko folka brez okusa in to kupi je pa še večji misterij. Pol se pa čudim, da ne prodam svoje M6, sej folk nima več okusa za lepoto, če užicajo v pogledu na tako armaturko, pa pazi, še plačajo za to.

Dobro, to smo že 100x predebatirali. Lepota je subjektivna. Nekaj kar tebi ni všeč, nekomu je.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

To, da so na MOLu idioti kar se prometa tiče je itak logično. Pa to je bilo še predno se je začelo na polno gužvat povsod. Niti nisem zagovarjal spremembe, ampak to, da je treba pač gledat znake in ne voziti ''na pamet''.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.