ekola danes je biv pa pravi dan za preiskusnjo tele zadevce ker sem ob menjavi vozila dobu sipe premazane z to zadevo.
no stvarca je resnicno uporabna in lepo sluzi svojemu namenu!
priznam da sem biv na zacetku tudi jaz zelo skepticen vendar sem se zdaj prepricu da je tola kar vse res tak da ga priporocam vsam ki ga se nimajo naj vsaj probajo zgubit nimate kaj!
ekola zj sm mev porabe 8,9l pa ga sploh nism sparu je veckat blokada pela koker pa da bi se penzijonersko vozu!!!
jah sam tale z majhnim kestlom je sla men zmeri na jetra k si pol skoz na benzi pa te vsi gledajo kaj a ti tok pije al kako saj pri meni je blo ko ko sva mela dirkalne vaje (sva tekmovalna vozila gonila po cesti)
voznik za?etnik nisi nikoli 3 leta, ampak ?e si naredil izpit pri 18letih, si voznik za?etnik do izpolnjenih 21let(tudi meni tako pi?e v vozni?ki!)
?e naredi? izpit po 21letu, si voznik za?etnik 2leti za gospoda policaja in zavarovalnico
labi ?e ?e ima? kako vpra?anje mi samo napi?i in bom ga poklical in vpra?al
seveda si voznik zacetnik 3 leta pri zavarovalnici ker je mev sodelavec eno sranje zaradi tega ker je mislil da si samo 2 leti in ni iomel zavarovano za mladega voznika!!!
mladi voznik si pa do ispolnjenih 2 let vozniskega ispita in do dopolnjenih 21 let!!! :ne vem:
ne res fantje so 1a ni kaj rect res da ima revija se malo poporodnih tezav se marsikatera slovnicna napaka iz zraka opazi ampak jim ni kaj zamerit glavno je da se je neki premaknil v tej smeri!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
po moje je prva stvar ki jim na pamet pride ljga norca k so mu brisalci crknl pa se kar rine po dezju!!!
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani