Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

zadnjic popr sprej..zdej ze to... dej se umir..dejansko je tako da je kolo prepocasno za v promet in delamo kolesarji stalo na cestah... pa tudi ce se vozimo ob robu pravilno... sam se izogibam prometnim cestam ker me je strah da bi me kdo od zadaj zbil ker te prehiti res velik vozil na 50km.... mors met sreco da prides ziu domu, ?e na motorju se precej bolj varno pocutim....

treba je po?teno povedati...tko kot je ... sam kolesarim, motor imam, avto... in tocno vem kaj in kako zdgleda realno na cesti ..zato se mi samo smeji ko poslusam pametnjakovice ki tolcejo cez kolesarje...motoriste... kolesarji pa cez avte itd.... pol k vozis sam vse sele vidis ...

uglavnem to z znamkami je pa sploh najbolj sme?no in mimo... vazno je kako in kak?na oseba upravlja to vozilo, in ni? druzga...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

n? mu ne bo? dopovedal.... ker ti?i svoje....  tud jaz ?e vidim neko teslo ki dela pizdarijo ..raje po?akam, obvozim, ustavim...itd... karkoli.. ker nakoncu vidi? da je to najbolje za vse ,zavije? z o?mi in gre? naprej in si misli? svoje..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zvocna izolacija MAZDA 3, hrana za kune
Napisano

prnas mamo  vsi 3 je avti  doma odganjalce  in od takrat je mir... more bit pa pravilno montiran.... pa ne se bat za  to izolacijo.... znancu je pred kratkim pregrizla hladilnik klime! in cevi... 500 evrou ga je ko?tala........ niso mogl vrjet kok to mo?no gloda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

ce je guzva in vidis da se hoce nekdo vkljucit ... za sabo pa imas dolgo kolono ....ga moras pac spustiti s tem da upocasnis ... ne pa tiscat mimo njega 130... k pol nebo nikol gor prsu, pa je loh vkljucevalni 5km dolg... je pa res da eni ne stekajo da je za pretocnost prometa treba potegnit na vkljucevalnem pasu kokr da ..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

kdor vozi mazdo verjetno misli da je bol?i avto ker  prepla?a servise in novi so ?ist predragi, tko da se strinjam da  zdej kdor ma  ke? in ho?e bit neki 've?' ponavad kupi kr kako  me?ko za 50+

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

vsak zase ve kaj rabi... tist ki dela v merkatorju za minimalca in se vozi 100+ km vsak dan.... ?e sobote in nedelje.... more dobro premislit .. ker ?e ti kuri 8l bencina ali 6l dizla je konec meseca kar nekaj denarja...na letni ravni pa sploh...

kolk pa dajo za prevoz pa vsi vemo... najraje ni?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup rabljene CX-5
Napisano

Je pa zanimivo pri tej ?rni ki sem jo gledal da je cena v enem tednu odkar jo gledam posko?ila za 1000? in kilometri so padli za 5000

kilometre je vretn dau na sto jurjev zato da iskalnik najde kdor obkljuka do sto jurjev .... in se kdor da nad sto jurjev...

glede cene pa... moj trenutni avto sem opazoval dva meseca... cena je vsak teden nihala gor dol do 2 jurja razlike ...to kr probavajo , ker eni tud kupujo na podlagi cene, ?e? da ?e je drag bo ziher dober, ni pa vedno tako... no ko je bla cena zelo nizka sem iz ?istega firbca sel pogledat ....in potem sem ga kar kupil :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

zadnjic ko je bil napovedan do nizin ga je padlo 10cm po travi ..asfalt pa skor kopen, bi prsu tud z letnimi, sam ni za reskirat... zame je jeba na 700m ker loh cakam do konc aprila, tud takrat ga 10+ loh dobimo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

js sm namest unih razponkanih dal gor nove sava :D katere bom dal zadaj, spredaj bojo pa dve rabljeni da bom meu filing ce drzijo .. tko da ne bom glih vedu kok drzijo oz se nucajo savske... pa drugo leto

drgac pa glih dons k sm jih mislu zamenjat... preberem da bo u tork spet sneg do 600... jebemuu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

imam dilemo... pireli dot 2113... profila se dovolj, so pa rahle razpoke ob robovih profila... je to ?e za vozit? nism jih pa probu vozit  k sm kupu take z platisci....  nevem a  ?m zmontirat pa probat al ?koda dela in prec druge gor nataknem...

post-7279-0-46811900-1552904452_thumb.jpg

post-7279-0-31418000-1552904469_thumb.jpg

post-7279-0-19524200-1552904483_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tester
Napisano

mam golfa 7 in bi rad preko testerja elektricno zavoro odtisnil do konca ..da spucam oz. menjam zavorne ploscice... se bi dalo to s tem cenejsim narest?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

tole verjetno ne bojo reklamirali... je premalo...

spremljaj ce se bo povecevalo al ostalo isto.... zna bit da bo taka se 10 let in ok... po sliki zgleda kot bi nekdo z vrvjo spel gume skupaj in je malo odtisa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritožba čez servis A-Cosmos
Napisano

hvala da si tole spisal... tud sam bi popenil.... mi je pa skoz bolj jasno da dobrega in postenega mehanika bo zmer tezje dobit...

ceprav ne spada glih v to temo, a nemorem da ne bi napisu...

sam sem na vw forumu nasel mehanika katerega so hvalili po dolgem in pocez dolgo casa in sem seveda verjel da je posten in dober... peljem mu rihtat menjalnik ker se je nekaj oglasal in je reku po telefonu da je le kaksen lezaj in bo popravil komot in bo okol 200 ? vse skupaj...

nakar me klice drug dan da je pa menjalnik cist zjahan, da ni stvari ki bi bila ok... da on bi kr menjalnik menju... seveda sm nasedu in reku ok...naj da pol rabljenega ...katerega je on imel in mi ga ponujal za 400? ... je pa bil 5 stopenjski , prej sem mel pa 6 brzin... takih je malo in so dragi... uglavnem tocno je vedu da mi bo tega uturil ... mojga pa popravil za male pare in prodal drago naprej...

ampak ok... ko bi vsaj vse delal kot treba.. pridem js po avto ves vesel...in prav on da avto je postiman in ok, mi zacne kazat kao neki obrablene sinhrone... pa vse skp nc dost zjeban...mi je blo prec sumljiv da ni blo tok hudo, tud saltal se je prej kot po maslu, le zvok je oddaju kot bi en lezaj pel.... uglavnem, js sm meu vsega dost,ni se mi sploh dal pregledat moj star menjalnik ( moja naivnost) hotu sm sam vzet avto da se spet pelem po enem tednu, in mu placam + 10? za kofe da bo cena okrogla.... in odpeljem...

in ze prec tezave , komi pridem domu... pedal sklopke je ostaju notr..se zatiku.... kk sem domu prsu se zdej ne vem ! ga klicem... ja vretn je zrk notr u cilindru k sm ga odklopu... fak! a si mehanik al picopek???? in sm pol sam s punco predihtu tist cilindr in dela ko sus zdej! s tem da sm se mogu jebat eno uro zarad enga polovicarja... pol je kako menju olje... in da je blo 20 ? 2l ... a original je liter 30? ... ze to mi je blo sumljivo....da bi tok pocen blo... in sm gledu podrobno cel menjalnik in vse preslatan od masti itd... pri cepih za izpust pa nic dotaknjeno...prov uno vidis da ni od novega blo taknjeno....1000% ni taknil olja..

in ker se je slabs saltalo v drugo in tretjo sem pol sam narocil iz nemcije original olje in po menjavi je stokrat boljs! mi pa se vedno v ?etrti prestavi nekaj poje... ker je bil avto s tem menjalnikom zaleten sumim da ravno v tej brzini.... ma prov nc bols ni zdej , ce dobr premislem sm vrgu stran 500?... dosegu pa prakticno nic

ker sem vidu da je tole salabajar sem preverju se vijake ce so zategnjeni pr starterju itd.. in sem opazil da je na strani kjer je snel kolo bli tok slab zategnjeni vijaki da jih dojencek losa... dobr da sn jih sel prevert,gume so se ok in bi blo celo poletje kolo premal zategnjen , ocitno meu pistolo premal nastelano ....

uglavnem... to pisem ker hocem povedat da ne nasedajte nikomur... ne verjemte vsemu kaj se pise po forumih itd... oz. js od zdej naprej ne zaupam nobenmu mehankarju dokler ne vidim kako dela oz. ga osebno poznam.... pa naj bo popoldanc al pa uradni servis... vsi so isti!

staro vs novo

post-7279-0-12555500-1527925367_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

ima takratko mazdo 6 gta 164KM letnk 2010 mislm ... vozi 15km razdalje... to pomoje ni premalo, js delam 12 km...

to kokr sem bral je ta regeneracija ja, uglavnm zakaj ne kupm mazde.. sm ze mislu kupt mazdo 6 l2013, pa cx5 in mazda 3 so mi tud vsec... no pa jo ne bom ker sem bral da baje odmicna gred loh zariba pr teh modelih ker so neko ?aro vgradil in ?e to da olje narasca mi je najbl mimo... se bojim stroskov, drgac bi jo pa mel

zaenkrat tko naprej vozm star vw kateri pele brez problema ze 300 jurjev km, pa se cipiran je... olja pa spije 0.5 litra na 15.000km

ko bo crknil bo pa res za razmislt kaj kupit...ker vsi novi, sploh dizli baje zezajo ce ni avtoceste...bencinarjev pa ne maram ker prevec kurijo oz. oni varcnejsi nikamor ne grejo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

kolk pa kj nafte v karter tece? sodelovc ma tako mazdo in pravi da mu na merilni palici nivo olja dokaj hitro narase... in more olje menat... men je to tolk mimo narjeno da je joj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.