Nevem kaj kompliciras. Kupi keramicno za 50e pa si sam naredi zascito. Ko bos pa moral avto 3 x oprati, s plastilinom scistiti, trikrat spolirati in sele potem zascititi s keramicno zascito potem pa nebos tako pametn, zakaj je tako drago.
Da ne govorim, da nimas ne sestavin, orodja in znanja da to naredis.
Da operes avto tako, kot se zagre in samo spoliras bos zabil 6-8h. Kje je potem se vse ostalo.
Slivka tudi jaz z njimi pred 7 leti nisem imel problemov. Sedaj pa skos ene pickarije. Imam pa isto zavarovan parking brez odbitne fransize (ze vec kot 10 let). Je pa poskodba 100% parking, ker se prav vidi in ne negre za valdalizem ali karkoli drugega.
Jest na svoji mazdi nisem naredil nič, je pa zato naredila tretja neznana oseba, katera mi ga je v izi butnila na parkirišču. Za še večji šok je pa poskrbela zavarovalnica triglav, ko mi je zavrnila uveljavljanje delnega kaska (parkirišče kombinacija H).
Dobro, "performance" so precej relativna zadeva, "price" je pa precej konkretna. In koliko je "price" v tem primeru?
Nic ni relativna stvar. Performance je 4K. Zadeva se lahko tudi preveri na youtubu in bos videl kaksna kvaliteta je 4k. Dvomim da bos dobil kamero 4k pod 300€. Kaj sele v tem primeru ko dobis sprednjo in zadnjo. Zadnja kamera snema 1080.
Je pa tko, da je 70mai Xiaomi.
Cena kompleta s postnino vred je 155€ in posljejo iz Poljske, kar pomeni brez carine in ostalih dajatev. Je pa to njihova original trgovina.
Eno leto nazaj sem pri istemu prodajalcu (70mai official store) dal 120€ za komplet z SD kartico vred. Zal pa vsi vemo kako je s cenami in gre zal vse gor...
Kakorkoli kamera definitivno vredna svojega denarja.
Moja 2.5 ima 8,4-8,5 porabo pa jo niti malo ne sparam. Sem pa prisel maksimalno do 8,7 l/100km za razliko od fotrove sestice (2.0) , katera ima konstantno med 8,7-9.0 porabe.
Ali ima kdo slučajno kataloške številke za mazdo v PDF obliki? Včasih je bilo to vse online (EPC), sedaj pa ta stran več ne obstaja... So sicer neke "podobne" strani, vendar to ni to...
Jest sem vzel castrol, ker je edini imel napisano komplet specifikacijo, kot je predpisano za mazdo, ce gledas v servisni knjigi. Ja vem, da je bistvo dot 3 oz. 4, ampak sem picajzelj za te stvari in potem lazje spim ponoci
Seveda, logicno. Vse je odvisno od porabnika oz. koliko stroma potrebuje. Jest pri dashcamih nisem opazil problemov. Mogoce lahko pride do problemov pri kaksni 4k kameri v kolikor imajo večjo porabo. Kot problem mislim, da se pac nebo filala. Xiaomi 70mai a800s (4K) vrjetno nebi delovala glede na to, da ima dve kameri (spredi in zadi) + LCD
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Naredil redni servis, zamenjal svecke (po 144k km), zategnil ročno... Naredil tehnični z odliko.
Klasični prijemi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani