Potem sva nekje na istem (CD185 SC)...izklju?no po mestu se su?e okoli 7,5, druga?e pa je v zadnjih 30.000 km povpre?je malce ?ez 6,1. BC sicer trdi, da je 5,5... Sicer pa naredim mogo?e 10% kilometrov po mestu, ostalo AC.
Ma moja gre 1x tedensko Jesenice - Lj. In skoraj vsak vikend kak izlet po AC. Smo ra?unali, da bo ve? pa se mo? ?e ne lo?i od svoje Alfe. Jaz pa se trenutno ne vozim ?e nikamor, kot bolj ali manj okoli?ki kranji...
Ljudje smo razlicni... ... Meni je pa fajn, ce je cimvec teh "gadgetov" ... Imam polno opremljeno mazdo... pa se ne bi branil se kaksnega bonboncka ...
Se podpi?em:) In nekateri so zelo proti (moj fotr) keylessu meni pa je super. V eni roki otrok v drugi vre?ka iz trgovini pa ne rabim iskat klju?a za odpret avto. Se pa strinjam z Juresom tudi pri moji Mazdi senzor za de?...tudi, ?e ga nebi bilo.
Ta avto smo kupili,ker je na?eloma kot nov.Smo navajeni na konje in tudi zaradi opreme.Glede cene v primerjavi z drugimi,ko smo kupovali je blo pa tudi tam tam.Pelko je avto komentiral,da na?eloma imamo 2leti miru.Je pa res,da je ta avto imel pod garancijo menjano ketno ?e v Nem?iji.Lahko,da bo mir druga?e smo vzeli v zakup 600?,?e bi kaj bilo(tako pravi Pelko).Druga?e pa ja material za ketne naj bi bil bolj?i od 2013 pravi.
Koliko pa imate stare otroke:)? Mi smo pred kratkim kupovali sede?, ampak takrat ?e ni blo Mazde pri hi?i in smo zato kupili tega:http://shop.carseat.se/car-seats/britax-max-way.html. Ki naj bi bil tudi za manj?e avtomobile. Sklepam, da je potem kaj manj?i. Smo ga pa kupili v babycentru. Nima pa isofixa. Naj bi ti, ki so obrnjeni v kontra smer itak bili bolj varni.
No pa jo mam:) Na poti domov (Lj-Jesenice) sem sicer ?e do?ivela prvi krst - mini to?a in fajn naliv. Prvi ob?utki so super. Tudi tamali ni ni? jokal:) Ob?irnej?a predstavitev pa sledi v kratkem v zato namenjeni temi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Verjetno se vidi, kaj smo naredili
Povezava za deljenje
Deli na druge strani