- 18" plati??a zgledajo hudo sam so precej manj udobna od 16"k. Grbine pa slabe ceste na njih kar ?uti? na riti.
To pa se absolutno ne strinjam. Mene je prehod iz 16" na 18" in zni?anje avta, povsem presenetil. Avto pobira luknje bolj suvereno, nikakor ni neudoben. Celo na na?ih super cestah.. tudi potro?nja se ni spremenila, razlike v performansah pa tudi ne ?utim.. zelo priporo?am..
Ti pa res ?para? tale avto?k. Men se je porabal ustavla na 6,3 povpre?na nisem resetiral odkar ga imam. Je pa dost avtoceste relacija pa tud tam avto ne vidi pod 130 kmh. povpre?na hitrost je 66 kmh prevo?enih imam 71 000 km.
Jaz imam povpre?no 49.. ?e sam sem presene?en nad porabo. Sploh na teh valjarih in s pri?gano klimo zadnji mesec.. se pa ne prito?ujem spljoh
Da pohvalim moj servis, polomljeno ro?ko za ?telanje naslona sede?a bodo garancijsko menjali. Hkrati so mi naro?ili protector za eibach vzmeti in po pregledu kaj je potrebno ?e po moji vin ?tevilki zamenjat, bodo ?e menjali nek le?aj zgoraj na amortizerju in ?e eno stvar (ko menjajo, povem kaj je bilo ). Vse zastonj, ?eprav nisem kupil original mazda vzmeti ( so isto eibachke). Zadovoljen.. pa naro?il sem ono malo fla?ko z original barvo, da popravim pikice od kamen?kov na pokrovu motorja.. 7,50?
ne gre popravit, sploh ne dr?i na svojem mestu ?e jo sku?am popravit, sploh ne vem kak?en je sistem za pritrditi.. drug teden grem na servis saj ni ni? stra?nega, samo me spominja na moj testni fiat punto grande, ki sem ga cel vikend namesto, da bi ga vozil, ?raufal skupaj, ker je vsepovsod nekaj odpadalo
Jebena japanska kvaliteta.. danes mi v roki ostala plastika za ?telanje naslona zica. Pa ga sploh nisem ?telal.. ko sem sesal avto je kar le?al plastik fantasik del zraven. Ne vem kaj si naj ?e mislim..
Ni panike ga vsak dan tudi stisnem do rde?ega meni se zdi ?e ?ist fajn posko?en pa glede na valjare, ki jih mam gor me res presene?a poraba. Kaj bi ?ele bilo z 205/16
Itak da ne po avtocesti.. magistralke 50% omejitev 50 ostalo 70 ali 90. ?e bi se vozil po avtocesti profitiram 5min do doma, pa porabo bi mel 2l ve?jo.. ni smisla.
V?eraj prvi? do?ivel SCBS v akciji. Avto pred menoj je zavijal na parkingu desno jaz pa sem hotel z nezmanj?ano hitrostjo malo na tesno mimo njega levo. Avto pa polna po bremzi me je fajn presenetilo..
bil spet v gara?i in po eni uri muk uspel v delovanje spravit ?e AndroidAuto. ?pila super brez zatikanja. Predvaja pa glasbo, navigacija prek ogoogle maps, vreme ka?e, druga pa ?e nisem raziskal.. ?e bo kdo to in?taliral in probaval, da vam skraj?am muke: v drugem USB ne sme biti nobenega USB klju?ka.. Samo USB kabel do telefona..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fulda SportControl 225/40/18, zelo zadovoljen.. tihe in lepo se dr?ijo ceste.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani