Ne morem verjet, da lahko odrasli ljudje iz enega normalnega vpra?anja naredite take off topice. Pa? ljudje smo si razli?ni in imamo razli?ne poglede na stvari in razli?ne ?elje. ?e ho?e biti zraven, ko se dela servis, zakaj ne bi bil? ?e mehanika to moti, mu bo povedal. Tudi sam sem serviser (sicer ?ist za druge zadeve) in me ne moti, ?e je stranka zraven. V?asih je celo fajn, da mu razlo?im , zakaj je kaka stvar fu? oz gre proti koncu. Mene malce moti, da pridem iskat avto in mi re?ejo, ja smo na?li ?e to in ono in mi zamenjajo ne da bi me prej vpra?ali oz povedali za dodaten stro?ek. (pred leti, reden servis za civica me je na koncu pri?el pri Seli?u 500? ).
Nazaj na temo. Tast je vozil prvo generacijo mazde 6 h Kr?i?niku, pa razen visoke cene ni imel nobenih pripomb (za mazdo6 1.8 bencin , je dal za reden servis ve? kot jaz za novej?i model, 2.0 bencin v BTC-ju). Tko,da se probi prej zmenit za ceno olja oz da ti pove okvirno ceno servisa.
F*k, ?ist ste me napsihiral s temi slikami Tega res nebi pri?akoval od tako "novega" avta. Men je podobno pregnilo prag pri swiftu GTi letnik 1990 Samo se mi je roka ugreznila v prag, tak kjer je bila vpeta. Tole na tolk novih mazdah, ne vem no.
Mal me skrbi, ker moja je bila tudi redno gara?irana pri prej?njem lastniku, sedaj je pa pod milim nebom ?e tri leta, odkar je pri meni :ne vem:
Pismo,a tok so ?e pocen take mazde Drga? pa ja, jaz bi ti tudi priporo?al 2.0.
Meni se ?e 2.0 pri dolo?enih primerih zdi podhranjen, oz je treba kar v visoke obrate spravitt, da poka?e kaj ve? ?ivljenja od sebe Poraba se pa res giblje okrog 7l (je pa res, da imam 3/4 kruzanja po AC).
Ampak BMW-jevci so res biseri. To da ostanjeo na cesti je ?e prava redkost.
Model me najprej prehiti, kljub temu, da sem vozil rahlo ?ez 90km/h, nato skor zrine kolesarja s ceste, ampak ?ez slabih 10km pa se zgodba kon?a v jarku.
A ni to cesta iz horjula proti LJ?
Drga? pa ja, najve?ji kre*eni med vozniki so BMW-ja?i, pa taksisti. To je ?ist posebna rasa.
Zanimam se za nakup Mazde6. Ker bi imel bencinarja, karavan model do 2017, 2018 (in ne novega 2018 modela,ker mi je starej?i noter lep?i) mi novi skoraj odpadejo (jih baje pri nas ni ve?). Rabljenih tudi skoraj ni videti (ne vem ali jih ej res tako malo v obtoku ali pa se noben no?e lo?it od svoje ). Dizla ne bi zaradi vpra?ljive prihodnosti dizlov na evropskem trgu ...
Tukaj se bolj upra?am, zakaj bi kdo prodajal avto po dobrih 6000km? Me pa tudi zanima, kolik?na je razlika med G145 in G165? Okej, ima ve? konjev, navora imata isto (?e se ne motim), drugi podatki (kon?na hitrost,pospe?ki) je razlika zanemarljiva... Kaj so potem plusi G165??
Probaj malo pred AC mobilom (kjer honde prodajajo). Je v eni ulici vrtec in parkiri??e. Pa ponavadi je fajn, da pride? kako urco prej in gre? ?e nekam na ?aj
Jaz pa mislim, da bodo elektri?na vozila vseeno razmeroma kmalu postala mno?i?no bolj zanimiva Sploh ko bodo imeli nek razmeroma spodoben doseg (novi leaf, hyundai kona...). Na elektri?nem trgu se dogaja precej, tudi cene so postale bolj dostopne. ?e bi imel denar, bi imel doma enga kul bencinarja, pa enga lektri?nega (npr nov leaf se mi dopade ).
Jaz imam z mazdo 6 bencinarjem ni?jo porabo, kot sem jo imel pri civicu (ob isti vo?nji). Malce se pozna ?esta prestava in tempomat (pomojem je to ). Je pa res,da nimam tak?nega na?ina vo?nje, kot ga opisuje J.J. , ampak se vozim s tempomatom v 6. prestavi pri 3000 obratih, kar je okol 120km/h. Tako,da imam povpre?je okol 7l/100km
?e gleda? bencinarja, mislim da ima honda vseeno malce bolj ?ivahen motor.
Druga? mam pa jaz mazdo 6, 2.0 bencin 147KM. Avto je za moje potrebe odli?en, prtlja?nik je res prostoren (5 vratna verzija), edino v?asih me malce pojezi motor, ker je res len. Se dnevno vozim relacijo logatec - lj - logatec in jo vrhni?ki klanec kar dobro zmatra. Sej ?e nastavi? tempomat normalno dr?i hitrost, sam ?e pa rabi? umes ?e kak tovornjak prehitet, ki se ti nastavi, je pa druga zgodba, sploh ?e ma? ?e druge avtomobile zadaj.
Druga? pa fajn avto, tudi stro?ki servisev niso pretirani. Edino ?e bi bil motor ?e malce bolj ?ivahen (al sem se pa ?e vedno pod vtisom, ko sem imel civica 1,6 VTi ).
Se komu dogaja, da mu senzorji piskajo, pa ni ni? zadaj?? Se mi zadnje ?ase kar pogosto to dogaja, pa sem najprej mislil,da mogo?e zato, k mam tok umazan avto Pa tud po pranju ni ni? druga?e. Ma kdo kak predlog, kaj naj ?e naredim?
@Roberto - v kakem smislu je ta motor ?isto napsrotje mazdinemu? Po posko?nosti, porabi...?? Se ti zdi sam motor?ek dovol zmogljiv za tak "velik" avto??
Sedaj testiram Sava intensa uhp2 17 col in so kar udobne, bolje kot sport control in ti?je. Zaenkrat brez posebnosti tudi na mokri cesti, se pravi, da so tudi dobre. Tako, da zaenkrat lahko re?em, da so zelo dobre in ne samo lepe.
Me zanima, kako se bojo UHP2 obnesle na dolgi rok (po parih letih)? Tudi mene malce mikajo, ker so v moji dimenziji 215 50 R17 kar ugodne (po 80? na mimovrste oz enaa). Sploh pa , ker nisem nek zahteven uporabnik in pri gumah lih ne grem v neke ekstreme. Pomembno mi je najbolj to,da se dobro obnesejo v mokrem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne morem verjet, da lahko odrasli ljudje iz enega normalnega vpra?anja naredite take off topice. Pa? ljudje smo si razli?ni in imamo razli?ne poglede na stvari in razli?ne ?elje. ?e ho?e biti zraven, ko se dela servis, zakaj ne bi bil? ?e mehanika to moti, mu bo povedal. Tudi sam sem serviser (sicer ?ist za druge zadeve) in me ne moti, ?e je stranka zraven. V?asih je celo fajn, da mu razlo?im , zakaj je kaka stvar fu? oz gre proti koncu. Mene malce moti, da pridem iskat avto in mi re?ejo, ja smo na?li ?e to in ono in mi zamenjajo ne da bi me prej vpra?ali oz povedali za dodaten stro?ek. (pred leti, reden servis za civica me je na koncu pri?el pri Seli?u 500? ).
Nazaj na temo. Tast je vozil prvo generacijo mazde 6 h Kr?i?niku, pa razen visoke cene ni imel nobenih pripomb (za mazdo6 1.8 bencin , je dal za reden servis ve? kot jaz za novej?i model, 2.0 bencin v BTC-ju). Tko,da se probi prej zmenit za ceno olja oz da ti pove okvirno ceno servisa.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani