Dragi Aleš ročno izdelana gitara in plastika na Avtu to ti je kot noč in dan !! Dajmo nehat ker nima smisla zbrište to mojo objavo in se zezajte naprej ali brez mene !!!
SREČNO
A so ti rekl, da ce se dost ljudi pritozi, da bojo popravl vsem plastike?
Ce bi pisal v “normalnem” nacinu in vi res zelel samo prikazati, kaj je ZATE problem, ne bi zalil kar vsepopvprek tistih, ki se ne strinjajo s teboj… Sele en mesec si registriran tukaj, pa kot kaze poznas vse tukaj na forumu…
Kaj ce kr zapremo to temo?
En je itak tolk znerviran zarad plastik da se ne da imet z njim nobene debate, unih par ki resno odgovarjajo tudi ne bo nic bolel, ostali pa itak trolajo/mo
Ne nakladaj,k nimaš pojma...evo iz prve roke...lepo pod kotom slikano,da po strani pade svetloba-če bi bilo,bi se v odsevu videlo.
Mogoče pa rabiš samo izgovor,in prepricuješ sam sebe...kakorkoli,meni je vseeno,kar trdiš,lahko pa samo omenim stari pregovor z juga: "....om kurcu svaka dlaka smeta"
To si ti narobe pogledov. Mors to gledat na poletni solsticij ob 13:21, pod kotom 34°15" pol bos pa vidu kaksn pofl so plastike. Zj ni taprava svetloba 😂
To vse pove, kako smo "objektivni" oziroma so naši kriteriji različni. Za nekoga oguljen, za drugega kot nov. 😉 Bi ga rad videl v živo na lastne oči ... 😀
Ne recem da so slabo narejene plastike, ampak ne bi tezil vsakemu ki ima 2min casa da me poslusa.
Bi me sigurno zmotilo prvic k bi opazu, ne bi se pa prevec sekirov, in bi verjetno kr hitr pozabu. Avto je vseen zato da se vozim z njim, ne da ga gledam na parkplacu.
Za tale volan pa povsod berem da se hitr oguli, ampak pri meni je pa po 130kkm se kt nov.
Najprej: pri motorju EV težko karkoli crkne, ker je tako malo komponent. Kaj pa ima crkniti pri magnetu?
Še najbolj problematični so kakšni vdori tekočin - če spustijo tesnila. Ampak stvari so popravljive.
Največja težava so servisi brez ustreznega znanja - oni bi pač menjali kot lego kocke. Cel motor ali polnilec, čeprav je krivec za nedelovanje varovalka za 2 evra. To je največja ironija.
Kt pravim, menjajo vse. Je pa to druga tema, da večinoma servisi ne znajo popravt/nimajo orodja da se popravi, in je lažje zamenjat celo zadevo.
Ja, zakaj, saj se tudi kakšni karamboli dogajajo, pa je treba potem stvari menjati - in imeti na ceniku.
Pri nesreči je pa men vseeno kolk kaj košta, sj zavarovalnca pokrije. Če je pa tolk hudo da je treba zarad nesreče menjat cel motor, je pa avto kar totalka. In pol ni važno, al maš ICE al pa EV, pri taki sili, sta oba avta samo še za v kocko.
Moraš pa imet na ceniku ja, ker nekak moraš pokazat da je popravilo dražje kot je avto vreden.
Ne morš pa primerjat ceno motorja pri EV in ICE, ker pri ICE ko kaj na motorju crkne, menjaš samo tisto komponento, pri EV pa cel motor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dvomim da bi bil tolk zivcen pol 😂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani