Na asfaltu, ima gume ko zdrsne veliko manjši oprijem kot guma ki se "obrača", ker pač, fizika.
V nespluženem snegu, ali pa na makadamu, je pa dejansko boljše da nimaš ABS, ker guma narine material pred sabo. Pa da ne boš z metrom skakov okol, na youtube je kar nekaj videov na to temo 😁
Dobiš pa neko sliko kakšno porabo ima nek povprečen voznik. Če jest dam moj avto na spritmonitor sem jest mal pod povprečjem trenutno, pa če bi to prenesu na neki drugi avto, pol bi imel kar vredu sliko kakšno porabo lahko pričakujem.
Na sprit monitor je razlika v porabi približno 0.1l/100km, med G150 in X186. Dodatne parametre, ki sem jih dal je da, minimalno 15000km narejenih, in aktiven uporabnik v zadnjem mesecu.
nisem prepričan, ali imajo IT z nami izterjavo, tako da ti ni treba plačati :)....ne vem pa kaj to pomeni ob naslednjem vstopu v IT.....(ravno kolega par dni nazaj pravil da je tudi dobil kazen....kot rečeno pa ne vem ali je plačal ali ne).....imajo pa očitno povezavo z EUCARIS, da dobijo vse podatke 👍
To je dokaj trapast predlog. Pri IT grejo kar hitr obresti gor pri neplačilu kazni, in se znajo ljudje zelo dobr nategnt z neplačilom.
Ko sem jest sobu lazen iz IT, sem malo raziskov okrog tega, in baje da majo moznost izterjat, ampak da se zadeva ne zgodi takoj po enem mesecu, ko ne plačaš. Znajo kakšno leto ali dve počakat, da se splača skoz postopek
@Boss Ceprov nisem vozu po zbitem in zmrznjenem snegu, bi kar reku da imas prov, ker na testih so imele za sneg boljsi rezultat kot se pa dejansko na cesti pokaze
Nisem nasilen EV fanboy, toda Rowan je v marsičem usekal popolnoma mimo.
Kakšen vodik neki? Bencinske črpalke in električne vode imamo danes praktično povsod. Da bi postavili podobno infrastrukturo za vodik? Sanja svinja kukuruz ... Poleg tega pozabi omeniti, koliko energije gre za proizvodnjo in skladiščenje vodika pri ultra nizki temperaturi. Je bolje, če vso tisto elektriko direktno v EVje filamo. Veliko bolje.
Podobna analogija gre sintetičnim gorivom. Liter sintetičnega goriva prav tako potrebuje veliko električne energije za nastanek in stane približno 4-krat toliko, kolikor stane danes bencin. Nadaljevanje ugotovitve je enako zgornji - bolje, da gre tista elektrika direkt v baterije ... in EV-je.
Edino, kar se pa res strinjam z njim, pa je to, da bi morali avte voziti dlje časa in jih ne menjati zaradi "mode". Torej "zvoziti" do konca. Takrat bodo vsa vozila kar najbolj prijazna do okolja - razen seveda kakšnih starih dizlov ali pa sodobnih dizlov z odstranjenimi vsemi filtri itd.
Sj veš da imajo električni vodi svojo kapaciteto, in npr v Nemčiji, so kar blizu te kapacitete. Glede na trenutno infrastrukturo, so najboljša opcija bio goriva, enkrat ko bo prislo do masovne proizvodnje tega, bo tudi cenejše + tehnologija se stalno razvija, tako da z razvojem, bo sla cena samo na dol.
Prednost biogoriv je tudi ta, da se lahko proizvajajo na območjih s takorekoč neomejenim virom obnovljive energije (zato ima naprimer Porsche svojo razvojno tovarno na jugu Čila), in v teoriji ne rabijo biti priklopljeni na el omrežje. To je velika predvsem zaradi že zgoraj omenjenih težav s kapaciteto omrežja.
Infrastrukturno (prevoz in shranjevanje), pa za biogoriva ni potrebnih aboslutno nobenih sprememb, ker že vse to imamo zaradi bencina.
Vodik za v avtomobile se pa shranjuje pod pritiskom, ne v tekočem stanju, ker je shranjevanje vodika v tekočem stanju, sploh pa v avtomobilih, praktično nemogoče, zadeva ima vrelišče pri malo manj kot -258C.
Se pa tudi razvijajo drugi načini shranjevanja vodika, predvsem s kompoziti, kar bi povečalo vrelišče na neko obvljadljivo temperaturo in tudi zmanjšalo uhajanje vodika iz tanka.
Za ceno, mislim da na gor nimajo nekega manevrskega prostora. Mislim da mora biti občutno cenejša kot CX-60, vseeno je to manjši razred avtomobila + za ta razred so cene nekje do 50k (na nek prvi pogled)
Tole je lep primer za stvarno napako, če so avto reklamirali, da ima delujoč KIA connect pa ga dejansko nima.
Dejansko so moderni dizli čistejši in z blagimi hibridnimi triki tudi veliko bolj šparovni kot bencinarji. Samo grda agenda je dizle predstavila kot črne račke pa kljub temu, da se je na njih delalo največ ekologije.
Blago hibridni triki ti nc bencina/nafte ne prsparajo, tako da kr ostani na klasicnem dizlu, vseeno bi reku da je bl cist kt primerljiv bencinar 😁
Hudič bo ko Kučan umre. Tko, da je skrajni čas, da JJ najde novega krivca na levi - mislim, to je dobrohotni nasvet zanj, da ga ne bi slučajno presenetil Kučanov odhod v večna lovišča.
Mogoče bo pa JJ tolk žalostn, da se mu bo kar prdružu
Lej, jest menjam olje na 20k km, ker tko v navodilih pise.
Ce mene vprasas, ce moram bl pogosto olje menjat kt je v navodilih (al pa dolivat), pol je masina za en kurc. Naj napisejo v navodila da je treba olje na 10k km ce to masina rab da normalno dela
Vozom vse od A do Ž in mislim, da so že zdavnaj mimo časi, ko so bili dizli zaneslivejši od bencincev... 🤔
Lahko pa pogledate malo za nazaj kdo ima več težav. Od oka bi rekel, da je razmerje dizel-bencin(80-20)....
Plastiko okoli blatnikov pri CX-30 sem odštev....🤣😉
To je goljufanje, ker pač ne priznaš da so vsi CX-30 bencinarji defektni 😂
Drugače pa ... razni turbo mlinčki in dizli mislim da so kar 50/50, če pa vzamemo v obzir moje razmišljanje, da se od servisa do servisa ne sme lučka za olje vžgat, pol je pa itak tričert turbo mlinčkov samo še za na odpad
Verjetno če so se zavedali težav, so jih tudi popravili. Sploh glede na to da se še kr prodajajo zadeve, pa valjda niso taki gumpci da bi kar pustil ...
Zanimivo. Meni je pa rekel bivši šef delavnic (mazda servis) v avto plus v kopru, ki je sadaj moj avtomehanik, da ni temu glih tako. Da največ so služili z rednimi, predragimi servisi. In to vseh mazd. Vedeti moramo, da mehaniki s svojimi napihnjenimi zgodbicami malce pretiravajo. 😉
Sj to vemo, da največ služijo z rednimi servisi, samo to ne pomeni da so dizli BP.
Tako kot Biniju, je tud meni na servisu reku, ko sem ga vprašov če dizel ali bencin, da naj kar bencinarja vzamem. Mislim, če moram skrajšat servisni interval da bo avto delov tako kot more, pol nekaj ni vredu. Če piše v navodilih na 20k km, pol pričakujem da bo pri tem intervalu brez težav, ne pa da bom na 10k km delov extra servis da bo avto vesel.
Drugače pa, dizli so imeli/imajo težave zaradi DPFja, s ščavnco se DPF mal drugače regenerira kot brez tega, tako da bi znali biti boljši. Na spritmonitor imajo pa CD184 povprečno pod 7, kar je kr vredu pomoje
pred 1 minuto je Janez007 napisal:
Sem se pogovarjal pred dnevi s sosedom, ki je nabavil 5 let staro dizelsko Mazdo 6 karavan (zadnji model) s 150 KM in ima AdBlue. Nad Mazdo je nekoliko razočaran (prej je imel Toyoto karavan), zaradi majhnega prtljažnika in predvsem ker v prtljažnik ni mogel vgraditi rezervne gume, ker je na njenem mestu rezervoar za AdBlue.
Zanimivo, kar sem jest gledov, so imeli samo CD184 mašine to. Dobr vedt
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na asfaltu, ima gume ko zdrsne veliko manjši oprijem kot guma ki se "obrača", ker pač, fizika.
V nespluženem snegu, ali pa na makadamu, je pa dejansko boljše da nimaš ABS, ker guma narine material pred sabo. Pa da ne boš z metrom skakov okol, na youtube je kar nekaj videov na to temo 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani