Tale test zelo lepo pokaže kdo je zmagovalec,samo zaključne besede ne smeš upoštevat od novinarja,ki bi se očitno rad vozil kot s športno limuzino,to je SUV,ki je namenjen udobni družinski vožnji in to je to......😉👍
F.. K, če pa mi gre kaj na živce, je to štelanje in iskanje krajev v navigaciji. 😕
Ta gumb in na koncu potrjevanje me vsakokrat pošteno naživcira. V 6-ki je to veliko bolje in enostavneje za nastavit- (touch scren). Ena od stvari, kjer so šli korak nazaj. 🤔
Ja v 3ki je bilo tudi tako,da je na mestu delal na dotik in si si cilj nastavil hitreje kot sedaj v CX-30 🥴 Jaz jo tako ali tako zelo redko uporabljam ali grem na pamet ali pa preko telefona-zemljevidov s kablom na ekran.....😉👍
Zanimivo kako se časi spreminjajo, do pred kratkim so na KIA avte dajali Continentalke sedaj pa Nexen, zanimivo ali pa tudi ne saj so skoraj pol cenejše a še vedno dobre gume vsaj na testih.....
Ja tam nekje od junija, ko sem dobil obvestilo od Mazde, takrat smo vsi o tem pisali.Točno tako kot je opisano pri postu od @Jest-a, potekala je pa posodobitev 1uro 7min,eni so tukaj pisali, da tudi do 2uri.... 😉👍ti imaš verjetno že novo karto! Posodabljaš jo pa lahko do 5 let. 👍
Kar se mene tiče sem nekje med @Alex-om in @scania . Bii rekel,da po mojem stilu vožnje še vsi avti po prodaji varno in dolgo vozijo,tako da ne bom spreminjal stila vožnje....😉👍
So mi rekli na servisu,da po njihovih podatkih na CX-30 do 100kkm ni imel še nihče nobenih problemov,če ni tako napišite lastniki CX-30tk kakšne vse probleme imate razen tega,da premalo "pije".....😉😂
Za 60 litrov večji prtljažnik(360-420), če ti pride kaj prav. Je pa manj uporaben, ker ima manjšo odprtino a 2 kolesa vseeno gresta notri, če podreš sedež. Zgleda pa dosti bolje,ker je limuzina in 20cm daljši. 😊👍
Če ti povem, da je na naši M3 G120 dolgoročna poraba 6,1 l/100 km, pa se 90 % vozi po avtocesti. Da ne govorim o legi na cesti, vodljivosti, enostavnosti motorja (brez kakršnegakoli preklapljanja režima in posledično lukenj v navoru, GPF filtrov in raznih senzorjev okoli tega laboratorija ...). 😀
Sem zajebo stvar, zamenjal sem super avto za laboratorij.... 😉
Upam, da mi ne bo žal za to potezo, aja pa še 10 jurjov sem doplačal🥴
Pije pa 0.2 manj kot prej in ima 60konjev več, jebi ga ne bo računice... 😊😂👍
Jaz pa mislim da pri CX-30 ni problem v gumi, ampak v SUV-u Alex in Bini sta imela prej oba nizek avto, SUV se pa pač vozi drugače zaradi višjega težišča je tudi bolj obremenjen v zavojih, sploh pa v mokrem.
Tudi to je nekaj, ampak mene ne moti to kaj hudo, ker sem tudi kombijev navajen in je še večja razlika v višini in stabilnosti.... 👍
Bolj je to, da ima gume 215 in dosti velik navor ter 186 vrancev 😊😉👍
Mogoče ne opaziš, ker nimaš primerjave z vrhunskimi gumami good year kot imam sam. Tisti so vrhunske gume, rele so le povprečne. Gelipter je opazil isto stvar.
Avto je premijski, gume pa žal ne. So res made in japan, a že tale test pove vse o gumi.
Will the Bridgestone Turanza T005 suit your car? Find the best tyre for your car read 101 reviews for the...
Bom od sedaj naprej poskusil po dežju malo na hard in bom videl,če je res tako slaba pa poročam👍
Pri neki normalni vožnji res nisem imel problemov. Lahko so pa krive vremenske razmere pri vas na obali,ker manj pogosto dežuje in so ceste bolj mastne in s tem bolj spolzke....🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Točno tako je kot si napisal👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani