na sliki sicer zgleda razbita samo leva lu?, glede na vle?no kljuko predvidevam, da je kaka teko?ina spustila, guma mi pa ni jasna, kolker je iz zadnje slike videt zgledajo vsej desne ?ipe cele, tak da nvem :ne vem:
tega sem za ma?ino klical, pa ?e sem prav razumel ni bil tisti ki je razsu avto. Je pa hotel 250? za ma?ino za katero ni vedl kilometrov, ne servisev, pa ?e bonus... ?koljke ni, ma?ina je posebi in seveda je ma?ina lavfala kot urca, ?eprav je (iz slik razvidno) avto zgelda oral po strehi
Lumpi, Qwerty pozna lastnika, baje je bil njegov kolega, ki se je ognu nekomu, ki je prehitevu u ?karjice
fak kam je amerika zabredla, gledam na national 'expert assesement'
'profesionalci' ki se pripravljajo na katastrofe:
- ena dru?ina, ki se pripravlja na napad (kogarkoli ?e tud vesoljcev) ima hrano za 15 let v kleti, prirejene buse za ponbeg skupaj z ?ivino...seveda GUN za obrambo
- drugi trenira za katastrofalen potres v LAju, i??e vsak dan ghrano v gozdu, itd sevda gun for your protection
- pol ena baba ki se pripravlja na oil crisses.....za to ko pride ta kriza ima hrano, in vse potrebno za pobeg v mehiko, wtf - ker jko je oil crisses ne bo? mogel v trgovino, zdravniku,....jao jao...itak da ima MK16 in ?e 3 pi?tole...
js bi raj? tamo?nej?o, ker si u bistvu ?e vedno v istem rangu zavarovanja
kar se ti?e tega, da je lastnik samo 1 leto ni re?eno, da je to kej narobe... tut js sm mel Mitsubishi Carismo dobrih 14 dni, pa sploh ni bil slab avto. Menju sm pa zato ker mi je ?ele kasneje v glavo kanal, da lohk prek krede dobim kej novej?ega in var?nej?ega
Kar se pa ti?e glavnega servisa je pa res malo sumljivo, sicer je itaq elektronsko vodena servisna, tak da se da vse preverit
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na Mazdi sicer n?, smo pa tole zadevo zalavfal po 5-ih letih, ki je po zamenjavi sve?ke v?gal u prvo
ve? pa TUKAJ
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani