Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Poglej opombe: "ob?asno se v?iga lu?ka motorja" 

Nekaj takega je verjetno tudi te?ava prvo omenjene Lancie. Recimo, da je motor OK, je pa vse okoli njega...

Sem ravnokar "lo?en" od italijanskih jajc - so rane ?e sve?e.

"Check engine" se pri LPG napeljavah v avtih kaj rada pojavlja, tudi Mazde niso imune na njo, na?eloma ne predstavlja neke ve?je gro?nje za karkoli. 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zdaj pa vpra?anje...so kilometri realni?

To pa za sigurno ve verjetno le in izklju?no lastnik, jih je pa letno v povpre?ju preko 44.000km, kar je konkretna ?tevilka za mo?an bencinski motor.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mx-5
Napisano

Rok, avto je za svojo starost v zelo dobrem stanju, zlasti karoserijsko, saj ko sem jo pred dvema tednoma nazadnje videl, je bila izjemno lepa.

Ko je bil v mojem lastni?tvu (sem jo uporabljal le sezonsko, druga?e sem vozil 323F in tudi Toyoto Celico), je bila tudi v celoti barvana, kasneje ?e za??itena z olji Krown in to je garancija za trajno lep izgled. Njen sedanji lastnik je tudi ?e kar nekaj vlo?il vanjo in temu primerno skrbi zanjo.  :danzoman:

Pravi u?iva?ki avto, zadnji pogon mu da ?e dodaten plus pri vo?nji (tudi ali pa zlasti pozimi).  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kako pa ve? da je 2.5 V6???  Ker tole nikamor ne pa?e 115 kW  (157 KM)

Ja sej glih to sem potem razmi?ljal, da je zame?al kw in km, pa je tole v resnici motor 115 "konjev", kar je dale? od 2.5 V6, pa tudi tistih dodatkov ni videt, ker ?e se ne motim ima V6 neke mini podalj?ke in pragove.  :zvizga:

Sicer pa 2.5 naj bi imel 123/168 motorne mo?i, tako da tale verjetno res ne bo "taprava".  :blush:

Uf, tole je pa tud za moj okus pretiravanje s krancljanjem, zlasti prednji odbija? je grozen :

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8776168&show=1&avto=Honda%20CRX%201.6%20VTi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Desni volan (itak), sicer pa sta bili najmanj 2 taki Supri ?e ne dolgo nazaj v Dom?alah. Druga vem, da je bila bele barve in z avtomatskim menjalnikom, pa ?e se ne motim z GB registrskimi tablicami, ker je imel lastnik neke zveze tam in se je potem kar z njimi vozil po Koko?ki.  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde RX-8
Napisano

Hehe, moja pa ?e dooolgo ne bo menjala lastnika, oz ga mogo?e sploh nikoli ne bo :D

Glede na to da je avtohi?a, pa pi?e zadnja cena, je verjetno ?la za skoraj toliko. Res mi ni jasno kaj si je kupec mislil; hmm na izbiro imam dve rde?i, ampak bom raje vzel tisto z ve? kilometrov, slab?o opremo, in ?e dra?ja je, za piko na i je pa ?e iz avtohi?e, ki v slovenjiji veljajo kot zaupanja vredne, tako bom sigurno najbolje zapravil denar -.-

Se opravi?ujem, ker sem te zame?al s kolegom, ki prodaja tisto srebrno z novim motorjem.  :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde RX-8
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8713287&show=1&avto=Mazda%20RX-8%20Challenge%20%20SLOVENSKO%20POREKLO%20... ?zmeden?

Mislim wtf -.- kaj ljudem ni jasno!!! Taka se je hitro prodala, bolj?e in cenej?e pa sploh ne grejo v promet. Nevem a meni kaj ni jasno, ker jaz tu ne vidim nobene logike :ne vem:

?IM PREJ tudi tvojo na avto.net, bi znala hitro menjat lastnika.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pomoje je blo bolj mi?ljeno to da so 17' gume na 18' plati??ih....

To pomeni, da bi jih bilo treba na notranjem delu malo porezat, da bi gor pasale na 18 plati??e.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?ist nemogo?e glih ni, jih je pa res presneto malo, ampak ?e dajo neko garancijo na prevo?ene kilometre in se res prepri?a?, pa da vse ?tima kakor mora.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gretje zadnje stekla
Napisano

@Quercus, prijatelj mojega prijatelja, pravzaprav njegov sosed, je imel v rajnki Yugi legendarno vozilo z oznako Koral 45, ta je imel dobesedno neuni?ljivo gretje zadnjega stekla, saj so ga menda skoraj vsako jutro pozimi ali v de?evju potiskali, pri tem pa jih NIKOLI ni zeblo v roke. Skratka pohvalno, o?itno je bil ta Kragujev?ki izdelek res KVALITETEN.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde RX-8
Napisano

Tole je o?itno res dobra ponudba Rx8-ke in upam da gre v dobre roke, ?e pred tem pa obvezna kak?na predstavitvena vo?nja, ki bo PREPRI?ALA bodo?ega lastnika.  :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

3 otroski sedezi v Mazdo 6
Napisano

Mislim, da smo teh debat imeli ?e precej tudi na tem forumu. ?e se ne motim, je ravno Zmaj iskal nek sede?ek, pa ne vem ve?, kje je to bilo.

Mi imamo navadne sede?ke (ne iso-fix ampak tiste, ki jih pritrdim z varnostnim pasom od avta), pa postavimo enega levo in enega na sredino, na desni pa ostane dovolj prostora zame. Najmlaj?i in najstarej?i (se pravi mo?) pa sta spredaj. Za volanom naj ne bi bil otrok, ?eprav nisem vedno prepri?ana...

Sicer imamo pa zdaj "minibus" (kot pravi mo?), pa sta dva v zadnji vrsti, eden na srednji vrsti levo, jaz v srednji vrsti desno, spredaj pa tako kot prej: najmlaj?i in najstarej?i...

Jaz sem takrat le spra?eval kaj mi najbolj priporo?ajo za otroka, ki je dosegel 18kg mase in je torej na zgornji meji svojega sede?a (9-18kg), pa so mi nekateri svetovali jaha?a, drugi pa nadaljevalni sede?, ki je do cca. 36kg, ?e se ne motim.  ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.