Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Yep AC 1,5-1,6 lokalno 1,15-,1,25

Ampak lokalna je ta glavna SS, Rimini pa to

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

V Italiji izven autostrad na adriatic promenadah tankam dizla ceneje kot v Slo...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moznost sigurno, govorim o fizicnem.

Ha ha ta je pa bosa - ne da se vgraditi ker ni prostora za stikalo... Sva?ta. Ne re?em da se ne bi dalo ker bi elektronika bila motena ali podobno.

Vseeno je to da avti tega razreda tega nimajo po defaultu smesno. Pa saj je eden izmed razlogov nakupa ravno familija in varnost. Se posebej v druzinskem enoprostorcu oz polprostorcu

Ne vem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Me zanima kaj pore?e MMS, ker so rekli da dizla ne bo v Sloveniji - tudi ?lanek govori o Axeli. To je mazda za non-EU trg.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj da ne moja karavanka ima to, na strani predala je kljucavnica.

Fl pa nima

Potem je odvisno od modela, prva 6ka ni imela, obe 5ki tudi ne. Mogo?e pa da je spektrova res imela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hvala!

Kar lepo zasolijo. Hvala

Tega ne bi rad naredil, ker bi se v?asih tudi kdo od odraslih peljal spredaj, tako da mora biti re?itev s klju?avnico, oz. kak?nim druga?nim hardware-skim izklopom.

Je kdo to modifikacijo s klju?avnico izvedel v lastni re?iji, ali je potreben kak?en ra?unalni?ki poseg izvesti?

NE DELAJ TEGA.

Nobena mazda tega nima, in je treba naknadno (razen ?e so sedaj v Mazdi 6 III) to pogruntali, kot je jest omenil ?e dru?inska M5 tega nima, jaz sem si dal to v prvio M5 naknadno vgraditi za takrat ?e borih 50? na interclassu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

To so meni menjali pod garancijo in tu ni debate vztrajat do konca.

Sam a je pri Mazdi res vedno huje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

V Rovinju danes na VW servisu (ki je edini resnej?i) so re?evali Ford Kugo....4 mesece star avto, DPF problem, pa je nemc prepeljal 700km do sem relacije...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

OK... To so zadeve, ki so pac taksne kot so... in to ni drugje nic kaj dosti drugace... oz. imajo drugi pac drugacne hibe... Meni je bolj vazen odnos do strank... Tako na servisu kot tudi pri uvozniku, ce pride ze zadeva tako dalec, da se je treba obrnit na njih... Ignoranca v takih primerih ni OK... in dajanje praznih obljub tudi ne...

Ko berem vidim da so drugje povsem drugacne, se pa strinjam glede odnosa.

Ti si dokaz, da ko enkrat kupi? si na tem kar si dobil ne glede na drobne tiske

Sam sem imel pozitivno izkusnjo z novo Cordobo ki je crkovala po startu nakljucno. V dveh mesecih menjav in servisov so mi priznali nov avto, doplacal sem sicer za toledota. Avto Ambro? Kranj, ki ga ni ve?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Picajzlasto na primer:

Da zelis da ti coming home leaving home dela ko je stikalo na auto in ne da vsakic rocno preklaplas na off

Da se dolocene stvari v avtu da nastaviti preko racunalnika po zelji uporabnika

Da je navigacija in multimedijska naprava malo bolj fleksibilna ne pa da za vsak detajl treba prositi popravke (povezovanje, mape, predvajanje komadov)

Da je vsak dokupljen del tovarnisko drag ko prasica

Da ti za vsak opazen problem recejo tako pac je (pokanje, sum...)

To je ziher za picajzle, ker drugace se avto vozi kot mazda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

To je pa redundanturbo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

?e je ?e eno bilondonsedaj te?ko dobiti oz obnoviti bo sedaj lahko double trouble :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Agip je spokal kufre. Njihove pumpe sonsedaj MOL

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Madzarska, romunija, srbija....tankamo zelenca po cca 1-1,05? ze 5 dni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Takim jaz recem naravna selekcija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Polno renojev je takih. Jim steka stikalo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Mam oboje pa sem zadel kol :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Hja pri nas se dizla ne bo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

No tudi, FL verzija ga ima  :ne vem:

?e ga da? sam notri ja.....a si pozabil. Tvoja / moja FL ga ni imela fabr?ko

Mogo?e da je isto in da ga ?e PFL 2.2 nima ve?. dejansko nisem videl. Sem jih ene par nadgrajeval, samo mogo?e so res bile vse ?e CD140 2.0. ?e jo ma kdo naj potrdi

2.2 FaceLift korejska maska pa je tole, hyundai style

post-2637-0-92048000-1466670451.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

ja vsi dizli pfl, uni s korejsko masko pa ne ve?. Izjema je lahko kak italijanski uvoz recimo, ampak 99% imajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinec "ho?e" Miato. Prosim za pomo?!
Napisano

Mogoce bi sam to se dodal da glej da ima protivetrno mrezo... sicer kukr sm gledu jih velka vecina ma.pa zihr se jo da naknadno kje dobit,ceprov ponudba ni lih velka...

Je kr velka razlika a je postavljena al pa zlozena,tk da to kr " mora" bit.

?e se ne zlaga, potem nima? dostopa do zadnje police ko je streha zaprta, tam je pa kar veliko placa za kako dalj?e potovanje. NA primer ?otor, ruzak...:) been there ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

Pa ?e tole PFL 2.2 ima ?e webasto, FL 2.2 pa ne ve?. Se zelo pozna pozimi, kjer se ma?ina segreva tudi do 20 min dalj zjutraj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

https://www.amzs.si/motorevija/test/otroski-varnostni-sedezi/2016-06-02-sirok-razpon-od-zelo-dobrega-do-slabih

Nova pravila se obetajo. Otroci do leta in pol samo v kontra smeri sedeti pa to...

mamica kot sem v originalu napisal, in kot novi zakon veli v linku:

Med drugim bodo vsi novi sede?i za najmlaj?e nadobudne?e narejeni tako, da bo otrok do 15 mesca sedel s pogledom, obrnjenim nazaj.

To o ?tirih letih je pa diskusija o star?u z imenom Labi :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.