Mislim, saj komot se vozi? okoli v kanti s katere bodo tebe in sopotnike praskali z vozi??a ko bo ena mamica na telefonu s Q5 prevozila rde?o... sam zakaj dafuq bi pa to tvegal ko pa so bolj?e (in spet ne tako bolano drage) alternative?
?as jugecov in to je kar tam DO 1991, ki je ni?je od sedaj...100 (ali pa ni podatka), lani 120
Hja...kaj tak?nega bi pri meni osebno pri?lo v po?tev le v primeru, da bi bila izpolnjeni naslednji trije pogoji:
- na vsak na?in in brezpogojno si ?elim nov avtomobil
- sem v dokaj veliki finan?ni stiski ali pa za avtomobil reees ne ?elim zapraviti veliko (?eprav slednje je relativno)
- mi popolnoma dol visi, v ?em se preva?am naokoli
?e katerikoli izmed teh pogojev ne bi bil izpolnjen, bi gledal v drugo smer. Glede varnosti je pa takole...je nekje na ravni 20 let starega Twinga. Zdaj pa...?e je to dovolj varno ali ne, pa ve vsak zase. Poleg tega...vo?nja s tole zadevo nekaj let nazaj je pri cca. 130 km/h bila nekaj najbolj adrenalinskega v mojem ?ivljenju...
Glej popolnoma vsi smo pre?iveli, pa so nas fotri preva?ali v katrcah, jugotih brez sede?ev, brez pasov, na starih tigar gumah pozimi. Pa so te avti tudi ?li 130.
Varnost je nekaj s ?im so nas tudi peljali naprej, tehnologija dela svoje in ima seveda ceno, avto enakega razreda je narastel za celih 10.000?. Dejstvo je da so v?asih vsi avti bili taki se pravi enakovredno 'slabi', danes se merijo druga?e. Na primer ?e se 20 let star avto in dana?nji avto sre?ata je problem...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Evo danes sem dobil gume, pa imam eno cudno vprasanje. Na gumi nisem nasel datuma proizvodnje, ker je samo tale znak iz katerega ne razberem nic. Sem googlal pa nisem nic nasel....a zna kdo iz tega razbrat datum proizvodnje?
morabiti - 4 cifre, lahko da je drugje
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pomemben je odnos, ki ga obi?ajno imajo Japonci do napak. Evropejci se pa samo nekaj izmikajo in prelagajo odgovornost. Da ne govorimo o tem, da npr. Ameri?anom (VW) ponudijo od?kodnino za goljufanje, Evropejcem pa k***c.
Kot re?eno upam, da gre za omejene primerke in ?lovek vsaj upa lahko, da bo dobil ok. avto. No je pa dobro vsaj to, da takih zadev ne skrivajo oz. pometajo pod preprogo ampak da priznajo in odpravijo.
Vsaka neka nova serija pri katerikoli znamki zna imeti kak feler....jbg. Nova 6ka je imela nekaj s kondenzatorji, pa so vpoklical in sedaj mirna bosna. vpoklic ni ni? napa?nega, je samo oblika podpore.
Samo mediji velikokrat napihnejo, in ne vem zakaj se uporablja izraz ODpoklic...saj nima veze z varnostjo (?e ni glih airbag itd)
Kako naj bi pa to izgledalo? Mislim mora? sam te?it, te pokli?ejo, re?ijo v okviru rednih servisov? Al gre za kak?ne za?etne serije?
vpoklic pomeni VIN od xxxxx do XXXXX in te lastnike obvestijo. ?e se ti pa pojavi, je pa napaka zabele?ena in se zglasi? pri njih in odpravijo.
Kako odpravljajo napake pa ne vem, saj je bilo ?e nakj primerov tukaj (vsaj en) pa naj pove - se ne spomnim kdo, a vem da je napisal da je vse mehurjasto pod brisalcem zadaj.
Dobr ma? tut dandanes primerke, ampak ne vem no. Moja FL nima ne ?ri?kov, ne rje (trkam), poraba je ok, z deli je patako ali tako dostikrat tut vpra?anje kako se ?lovek znajde.
rja je na novih 3 in cx5 vpoklic.....vsaj prepoznana je v ?asu garancije da se ne je...potem
Uf, to pa za mene (ki se ?ele odlo?am o Mazdi) ni fajn sli?at.
Jaz sem tukrat velikokrat odkrito napisal, da je zato, ker se avto fenomenalno pelje, in fenomenalno izgleda, treba pogoltniti nekaj mote?ih faktorjev.
No no daj drugic daj cel clanek, gre za vozila izkljucno na Japonskem, pa nima veze z motorjem ampak z izpusnimi plini (software in upravljanje motorja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?as jugecov in to je kar tam DO 1991, ki je ni?je od sedaj...100 (ali pa ni podatka), lani 120
https://www.avp-rs.si/file/2012/02/Analiza-in-pregled-stanja-varnosti-cestnega-prometa-v-letu-20151.pdf
Povezava za deljenje
Deli na druge strani