Skoči na vsebino

Evo doktor zrihtal klimo, sedaj pa cca 3,4 stopinje. Edino zaj... sem se, ko sem vzel kabinski filter ven, pa ga nisem dal takoj nazaj, sedaj je pa o?itno potegnili not en list al kaj vem, pa ornk ropota.

A je kdo ?e mel tak primer?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Pa kitajska konzola izgublja na barvi, o?itno ji sonce ?koduje.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ker drugega kot sedet pa le?at ne morem, sem danes nalo?il nov fw na s100 enoto v Mazdi, plus novo verzijo carplay skin-a. Izgleda kar v redu. :)

Obenem pa ?e malo nastavil sub, in menjal pozicijske z nekimi super duper hudimi ledicami s kitajske.

Sledi pa ?e limanje folije na zadnji odbija?, za??itna folija namre?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde 6 2015
Napisano

Sigurno, me?e pa slablo lu? na znamko. No tisti, ki vedo kako in kaj, najbr? ne nasedejo, grem pa stavit da je taka izjava oz. dose?ek odli?no izhodi??e za gostilni?ke debate...:)

8L jim je na testu pokurila 2.5l bencinska verzija, sicer brez 4wd. Razen, ?e skyactive tehnologija bolj deluje na bencinskih motorjih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde 6 2015
Napisano

Uf men je to ena najbolj?ih zadev, ki jih lahko dokupi? pri novem vozilu (ali si pa? pozoren na to "dobroto" pri nakupu rabljenega). ZELO uporabna stvarca, od pomladi pa do jeseni (morda ?e dlje).  :wub:

?e bolj? je pa webasto :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.