Evo doktor zrihtal klimo, sedaj pa cca 3,4 stopinje. Edino zaj... sem se, ko sem vzel kabinski filter ven, pa ga nisem dal takoj nazaj, sedaj je pa o?itno potegnili not en list al kaj vem, pa ornk ropota.
A je kdo ?e mel tak primer?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Pa kitajska konzola izgublja na barvi, o?itno ji sonce ?koduje.
Sigurno, me?e pa slablo lu? na znamko. No tisti, ki vedo kako in kaj, najbr? ne nasedejo, grem pa stavit da je taka izjava oz. dose?ek odli?no izhodi??e za gostilni?ke debate...
8L jim je na testu pokurila 2.5l bencinska verzija, sicer brez 4wd. Razen, ?e skyactive tehnologija bolj deluje na bencinskih motorjih.
Uf men je to ena najbolj?ih zadev, ki jih lahko dokupi? pri novem vozilu (ali si pa? pozoren na to "dobroto" pri nakupu rabljenega). ZELO uporabna stvarca, od pomladi pa do jeseni (morda ?e dlje).
Aja, pa xenon sveti zelo v redu. Se mi zdi da bolj?e kot pri prej?nji ?estici original. Lahko da je druga?na le?a, se mi je zdelo kar precej belo vse, no mogo?e pa nisem ve? navajen.
Zanimivo, gledam ?e test na adac-ovi strani, glede hrupa kabine. Tam so pri novi insigniji in novi mazdi 6 izmerili prakti?no identi?no, pri 130km/7 je 67dcb.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja Aci, za?vical ja :-)
usnje ma?em z glipton-om. EBay, vrhunska zadeva :-)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani