Skoči na vsebino
Nakup Mazda 3, l.08'-diesel
Napisano

am jst zj newem za letnik 08 glede porabe... wem pa da z letnikom 2011 mazda 3 CD nardila orng ?parovno ma?ino glede na starej?e letnike!

sam vozm mazdo 3 CD 150KM letnik 2012.. porabe mam od 4,8>5,7 in sm ve? kot zadovoln z ma?ino motor je tut EUR 5!

prej?nji model 1.6 diesel sploh ni Mazdin motor ;) za nov model pa nvem :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy 2:
Napisano

bi se dalo da mi en naro?i kabelski elm327vmesnik jaz bi raje imel onega ki je za na usb od prenosnika priklopit ker mi je zani? bluetooth na prenosniku

tega mam pa js vi?ka ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ti si pravi Mazda ?vercerka. :aaaaa:

Predlagam da tokrat kupi? neko V6 makino, recimo Xedos6, ta avto?ek se super pelje, pa tudi cajt, da dobi Mazda?ka dru?ina kot ste vi, eno 6-cilindrsko makino.j :cheers:

misli bere? :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zelo nenavadna (meni precej nerazumljiva) taktika, da ?e se ne proda za ni?jo ceno (skozi dalj?e obdobje prodaje), zdej za vi?jo se pa bo? :ne vem:

mogo? so ga pa tolk klicarl, da je mogu ceno zvi?at :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Original avtoradio
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Deeyan lahko ima? oboje. V USA je popularna predelava, da dajejo v RX-7 od Corvette LT1 motor. Pije isto, te?a sploh ni toliko ve?ja, da bi se avto bistveno slab?e dr?al, pa ?e motor potem dela. :D Sem bral ?lanek na to temo v Japanese performance, celo neke firme prodajajo kite za la?ji swap (nosilce, elektronika itd...).

tega js nebi delu, wankl je le wankl :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e bi slu?ajno kdaj se lotil kupovat AR, verjemi da ne bi gledal 4-cilindrskih. Meni je ?e vedno carski zvok 2.5 V6 ali 3.0 V6 (tega se spomnim z vo?nje 164-ke). :ouje::prstgor:

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hehe, Lumpi ima pa? zanimivo lokacijo imenovano "pod smreko" :hudicek:

Teli so pa mal podivjali s ceno;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6304391&show=1

sam res, dal sm sam 700? ve? za 3-jko s skoraj vso opremo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Avtoodpad pri na?mu g. Bambiju - Lumpiju. :aaaaa::cheers:

@?mego - se je men zdel da ima ?ist tastaro armaturko, tako da je komot 95 ali 96 letnik, 99 bi pa "morala" bit ?e tista tagrda (BJ). :aaaaa:

prehod BA-BJ je ?e 98 leta ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

jaz tega enostavno ne razumem....

po eni strani jamrate nad var?evalnimi ukrepi ter vsem tem sranjem, ki ga zdaj ?elijo uvajati, po drugi strani pa je problem teh 0,5 centa na liter...

kdaj ?e, boste razumeli, da se mi oz. vi lahko pogovarjate in ?imfate kaj vam srce po?eli, pa z naslednjimi volitvami ne bo ?isto ni? druga?e ?!

raje premislite, kaj boste sami naredili za spremembe? oz. da vam bo bolje?

za?gal bomo parlament, pa se bomo vsej po?utl bolje :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.