bi se dalo da mi en naro?i kabelski elm327vmesnik jaz bi raje imel onega ki je za na usb od prenosnika priklopit ker mi je zani? bluetooth na prenosniku
Predlagam da tokrat kupi? neko V6 makino, recimo Xedos6, ta avto?ek se super pelje, pa tudi cajt, da dobi Mazda?ka dru?ina kot ste vi, eno 6-cilindrsko makino.j
Deeyan lahko ima? oboje. V USA je popularna predelava, da dajejo v RX-7 od Corvette LT1 motor. Pije isto, te?a sploh ni toliko ve?ja, da bi se avto bistveno slab?e dr?al, pa ?e motor potem dela. Sem bral ?lanek na to temo v Japanese performance, celo neke firme prodajajo kite za la?ji swap (nosilce, elektronika itd...).
?e bi slu?ajno kdaj se lotil kupovat AR, verjemi da ne bi gledal 4-cilindrskih. Meni je ?e vedno carski zvok 2.5 V6 ali 3.0 V6 (tega se spomnim z vo?nje 164-ke).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
to?n tak avspuh sm js lansk let ?enku enmu, ki ga je ?e naprej uporablju na Daihatsuju
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani