Men tud ni ni? nerodno, ?e si izpogajam bolj?o ceno.
Pa saj ?e si zapi?en v mazdo 6 revolution na primer bo? povsod dobil popolnoma enak avto, mogo?e ?e celo isti iz tovarne....torej gre? pogledati kje bo ceneje a ne?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
v mestu, kjer tankamo vsi lokalci, bodo cene nizke
Ravno zato je v vseh drzavah najdrazje na ac...
Alex HAK app ima to odlicno pokrito (izbirnik in potem lokacija)
Imajo tudi nekaj kar amzs se ni razvil pa bi jaz ze rabil (italija) vneses vse svoje podatke, tablico in z enim klikom poves da rabis pomoc in tocno kje
Amzsju sem moral preko google maps in navigacije oddajati koordinate, oznake ac, karerimim...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na zacetku si ni zapomnil kje je koncl z muziko z usbja, vedno je sel od zacetka spet, za koncno stabilnost je bilo potrebno cca 2x do 3x nadgradit
Nihce ne primerja tukaj kitajcev z originalno mazdo. Clovek sprasuje o specificnih vprasanjih, torej je natancnez. Moja petka je takrat premogla zgolj cd predvajalnik brez mp3, ze takrat je konkurenca bila pred njo...
Se opravicujem ce sem si dovolil napisati kaj odkritega o mazdi.
Kakor vem tudi se vedno ne podpira tmc
Glede na to kako specificen si, te samo opozorim,da je glavna lastnost mazde vozne lastnosti in handling, medtem ko je pri uporabniskih vmesnikih tudi kakemu materialu pa vcasih razocaranje.
Samo v opozorilo, marsikdo je zaradi prvega in tudi hudega dizajna pripravljen sprejeti kompromis druge zadeve
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani