Skoči na vsebino
Ljubljana-Prishtinë
Napisano

je pa zanimiva, ker vkljucuje en velik makedonski hobi: vedno ko prides sem vidis kaksnega "mojstra" ki neki popravlja stare kante sred ceste, parkinga itd

Teakega majstra, ki ?raufa Golf 2 sem videl v?eraj v BTCju. Je imel parkiran avto zraven mojega Japonca, pa ga raje nisem ogovarjal ker vse kar bi mu imel povedati bi bilo to, da bi za ceno Golfa 2 dobil bolje opremljenega in bolj vzdr?ljivega Japonca. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kraja avtomobilov
Napisano

Prav pridejo kak?ni airbagi in karoserijski deli, ?e se zabije?. Oziroma prav pride drug motor, ?e ti stari zariba. Kje bo? dobil ceneje kot 24ur shop na lokalnem parkiri??u. :hohoho:

Pride? zjutraj v avto, da? kontakt.. Ni?. Odpre? haubo spodaj pa praznina, ni motorja. Ali pa pride? zjutraj do avta pa pol avta manjka. Nekaterim pa prav pridejo kar celi avti pa jih potem prodajajo po povpra?evanju. Vem za nekoga v na?ih krajih, ki se ukvarja s to dejavnostjo pa mu nih?e ni? ne upa. Ko so pri?li policaji v lokalno gostilno ponj ker se je tepel je samo rekel policistu, da ve kje ?ivi in, da bo njega in vse njegove ?ive za?gal pa so bili zmenjeni. :whatever: V takih primerih bi ?al pri?la v po?tev samo ?e metoda "metak u glavo" od neznanega storilca pa primer zaklju?en. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

No, mogo?e se je po enem letu spravu odbija? popravit, ki ga je mel do nedavno zalimanga s tasrebrnim saletojepom.

Najbr? najbolj uporabna zadeva pod soncem. :hohoho:

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

To je za "traktoriste", mi ve?ji porabniki nimamo takih te?av, vsaj za enkrat ne.

Sodelavec, ki se ima navado voziti na rezervo je imel zadnji? (ko so bili rekordni minusi :)) te?ave zaradi vode v tanku. Imel je skoraj prazen tank, tankati je mislil zjutraj pred slu?bo. Zjutraj, ko je zalaufal svojega Civica VTi je bilo vse OK. Se ogreje, ho?e speljati pa avto samo crkne. Ponovi vajo, zalaufa, da gasa in avto crkne. Potem je ?el v slu?bo z drugim avtom, Civic pa je popoldne spet normalno v?gal, ko se je "otoplilo".
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Umm ne, da b vedel? Pripeljan je bil iz Nem?ije.

Prednjih bremz ne rabim (na te ?eljusti se da lahko do 330mm diske), zadnje, ?e bi kdaj menjaval bom itak dal dvobatne od Skya, ima ?e dve ?peri, kraj?o in dalj?o (sam ?e imam stock, dokupum ?e od S14 pa imam ?e dalj?o) motor pa ne vem, ?e se mi spla?a rihtati, ?e ?e kaj gre je morda najbolj "racionalno" nabaviti 2.5 od Skya pa gasa. :hohoho:

Aja edino podvozje me mika ampak glede na to, da je ?istokrvno dirkalno je najbr? pretrdo za normalno vo?njo. Tarmac dampers. :hohoho:

Je pa tole mogo?e kar pameten nakup, ?e bi ga kdo nabavil izklju?no za drift challenge. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

Danes sem sli?al en hec. Pred okoli 15 leti je nekdo prodajal neko staro hi?o z vodno ?ago v na?em koncu. Prodam ali menjam za osebni avto Golf. No in se je na?el nekdo z lepim Golfom. Tisti Golf je zdaj kdo ve kje ampak ta, ki je pa kupil hi?o ?ivi pa kot v sanjah v svoji hi?i. B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.