Skoči na vsebino
nakup MX-5
Napisano

temno modra se prodaja ?e ve? kot pol leta, za?etna cena je bila okoli 15000?, te dni lahko zbije? kako dobro ceno - bi si upal trditi da sta obe z vpra?ljivimi km... 27000 v petih in 25000 v ?tirih letih??? 6000km na letio????

Te dilerji so ?ist znoreli.....ho?em re?i da avto je sigurno ok ampak nikoli vreden te cene zaradi prevrtenih km. Me prav zanima kake so gume zadaj pri teh km....

Poleg tega je modra sigurno italijanska (koper...)

?e je bil vo?en kot drugi avto zakaj ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup MX-5
Napisano

Sicer ?al ne poznam, bi pa definitivno rad v ?ivo videl tarde?o. Moti edino krom obroba vetrobranskega stekla in mogo?e za kak?nega tiso?aka previsoka cena glede na letnik, druga?e pa izgleda na slikah zelo vredu :)

js isto bi definitivno ?ou pogledat tarde?o, sploh ker je bla "limited edition" :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

definitivno je najobljsi nakup rabljenega avta na nizozemskem...

cist ravne cest, skoz 100, mogoce kje 120km/h, perfektne ceste, niti ene najmanjse luknje...

tudi stari avti so kot novi....

jaaaa :aaaaa:

http://www.ooyyo.nl/detail/mazda-mx+6-2.5-...407535854.html/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sam pa prodaja napreduje, clo 4 klice sm ?e meu, in na moje presene?enje me kli?ejo neki fotri, k se jim ?e zmer lu?ta te BA serije, in ne neki muloti da razterajo kar je ?e ostal od njega :D Jebat ga, pa? ?elja po RWD je prevelka. Se bo ?e prodal ko bo, ?e ne pa v dele :)

ti bom dal js teb u dele :whatever::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Led H3 ?arnica ne dela
Napisano

?ivjo. mene pa zanima zakaj ko dam led ?arnico v meglenko mi le ta ne dela. Navadna ?arnica pa mi dela. A so mogo?e krivi slabi kontakti pri masi?

prever, ?e si jo prav priklopu, namre? LED ni vseen kok so kontakti obrnjeni, ker prevaja samo v eno smer ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A da kupi? obe? hehe

Odbija? bi se dalo popravit, edin bedno je ker se canyonova havba lu?? in bi blo treba useeno barvat havbo <_<

jaaaaa, za kolk proda?, a bo 50? dost? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6397377&show=1

avto se normalno pelje,ampak motor nima pravega zvoka....Bil pri mehankarju za popravilo dal 1200 eurov,prilo?im ra?un tega popravila,,a zgleda da ta mehanik ni bil glih pravi dohtar za mojo mazdo.

?zmeden?

ko vozi? maza?em, ki ?ravfajo ople, VWje, renoje.....

si me prehitel :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 2.3i turbo - vpra?anje
Napisano

Se pravi da v evropskih modelih ni problemov z VVT aktuatorji, verigami in turboti??

V to da so za USA standarde druga?e narejene kot za Evropske se mi sli?i malo neverjetno, prej bi rekel obratno, kolker poznam USA, lahko pa tudi!?

Na kaj je pa potem potrebno biti pozoren pri nakupu evropskih modelov, imajo kak?ne druge drage cvetke, oz. pomanjklivosti, napake??

np, za USA je slab?e vse skupaj, npr. Nissan 350Z, se na avtonetu nekateri prodajajo po sme?ni ceni, ti so ameri?ki, prepozna? jih pa po manj?ih zavornih diskih, pa ?e po kak?nih malenkostih (bolj bi vedu Symon povedat, ki je ?e star ma?ek Nissanov :D)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.