Skoči na vsebino
Golf novi avto leta
Napisano

Mogo?e je samo meni golf "dosadan",ampak me niti malo ne prepri?a.Lahko da tudi zato,ker ga kupujejo vsi po vrsti-?eprav zadnje ?ase opa?am,da se situacija malo obra?a na bolje.Dva sodelavca,zagrizena golfovca,sta namre? presedlala na druge avte-eden celo na Mazdo 3. :bravo:

Pri nas so v dveh letih trije nabavili Toyote (privatnik seveda zadnjega RAV4, soseda novo Yarisko in mlada dru?inica novo Corolo Verso). Sva s prijateljem ugotovila, da bodo kmalu tako ljudske kot VWji. :blink: Samo, da jih najbr? ne bodo toliko kradli. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Golf novi avto leta
Napisano

[sarkazem ON] Ful sem vesel ker je zmagal Golf 6, ki je avto prese?kov med drugim naj izpostavim oblikovne. Obenem sem zelo vesel ker je v Sloveniji zmagal Golf kar me je zelo presenetilo saj ne cenimo tako poceni avtov kjer za svoj denar ?e v osnovni opremi dobi? vse kar ti srce po?eli ne pa kot pri konkurenci kjer mora? dopla?ati vsako malenkost. Vrh vsega naj poudarim, da je bilo tole zame presene?enje, da je pri nas zmagal Golf, res, kdo bi si mislil. [sarkazem OFF]

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj je Symon, a ?e vedno daily driverje ?ekira?/i??e?? :huh::)

Do zdej bi pa ?e lahko kej najdu. :P

Ah kje zdaj sem se sprijaznil, da bo 100NX daily driver. :P Tale link sem pa pobral nekje drugje. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda li kaj drugega?
Napisano

Najprej moje podro?je. sramezljiv

-Tole? Saj ?e spusti ceno za nekaj ?. Glede na to, da je notri zmetal ve? denarja kot je avto je v bistvu poceni. :blink: No realno gledano je pa sme?na cena. Tako za prodajalca (prepoceni) kot za kupca. :hohoho:

-Tole je nekako v istem rangu kot Xedos 6 2.0. Edina napaka so akse, ki rade po?ijo.

-Ne vem kako izku?en voznik si (se malo slab?e dr?i kot P106) ampak za male pare se dobi tudi Suzuki Swift GTi. ?e da? spodaj 1.6 blok ima? najmanj 120 konjev. Druga varianta bi bila dobiti starega Swifta 4x4 in poskusiti s kak?nim 1.6 blokom in GTi glavo ali pa kak?ne tak?ne kombinacije. Mini Impreza. :bravo: Druga?e japonski Swift (Cultus) GTi je imel 4x4 in 120 konjev (1.3 motor?ek, da se razumemo). Ve? informacij (pravzaprav vse kar rabi?) dobi? na Suzuki Swift GTi strani.

-Aja v istem rangu bi bila lahko tudi Micra K11. Kupi? 1.0, dobi? 13 motor iz italijanskih odpadov, doda? ?porten kolektor in cel izpu?ni sistem, CAI, mogo?e ?e obdela? glavo, namontira? Sunnyeve bremze (hlajene, ker serijsko so enojne), spusti?, doda? kak?ne dobre gume pa ima? najmanj 90 konjski 800 kilogramski avto?ek ki gre kot sneta skirca. Pa ?e res poceni je vzdr?evanje. Ve? o Micrah dobi? na avstralski strani kjer imajo fantje tudi ?ez 130 konjev s turbino na skoraj serijskem motorju.

-?e ena fajna zadeva v tem rangu je tudi P205 GTi.

To so moji favoriti. Ostale zadeve so pa itak znane. ?e kak?en Clio 16V, Honda Civic VTi (bah :hohoho: ) itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda li kaj drugega?
Napisano

Ponudil si nam zelo razi?ne avte v izbor, skupno jim je le, da imajo vsi 4 + rezervno kolo! <_<:hohoho: :ne vem:

No a je tako, ReDev.. ups, Predjam... aja ne JozaGulikoza? :P

Res je tole jaka izbira. Povej za kaj to?no bi ti avto uporabljal in, ?e so samo ti trije ali si odprt ?e za kak?ne predloge. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdaj nova M6 MPS?
Napisano

pa boxer je tud

MPS pomeni multi purpose system - enkrat je vrstni 4 valjni, potem je V, pol se mal boxer in na koncu tudi zvezda oblika valjev...

odvisno od razpolozenja voznika :)

na sliki se jasno vidi V oblika valjev :D

:hohoho:

MPS = Mazda Performance System ??

ali se motim?

lp, Ale?.

Mazda Performance Series. To je tako kot BMW M, Subaru STI, Mercedez AMG, Renault Sport, Honda Mugen, Nissan Nismo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A ni to una zelena, ki se je nekaj ?asa nazaj prodajala za precej manj denarja!? :ne vem:

Ja ampak v tem primeru so jo pre?trihali in po?timali. ?E mu gre verjeti.

Samo je pa lepo obnovljena, vsaj na slikcah zgleda

najbolj se mi dopade notranjost. Ravno ene toliko, da bi kar imel tale avto. B)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.