Ob teh cenah goriva na OMV in petrolu opazijo, da vedno ve? ljudi ne tanka poln tank ampak le za 10-20?. Ob takih cenah goriva bojo polno tankali le tajkuni ali tisti, ki bojo spizdili iz bencinske.
js morm itaq vedn polnga tankam, ker itaq vsak dan nardim 40km na ?iht v obe smeri, tak da je ?ist useen a si zdej nalijem za 20?, pa pol ?e enkrat, ker bom v obeh primerih isto pokuru...
Saj zato bi pa rad zvedu kolk bo ko?tal ta avto, da vidm, ?e bo ?e kaj dnarja za nov klobuk ostalo. Neb rad, da bi se sosedje norca delal, ?e?, poglejte tega Lojza, za avto ma dnar, k ma?i je pa z raztrganim klobukom pr?u.
Preveril sem DSK pri Mazda motor Slovenije, podatki se ujemajo, Mazda je bila redno servisirana, na uradnih servisih v Italiji, na leto je delala po slabih 20k km, sedaj ima 68k km, naslednji servis se bli?a... Sicer zelo lepo ohranjena znotraj, res ima tempomat, bose, xenon. Poraba na ?tevcu po 400 km ob zmerni vo?nji ka?e povpre?je 4,4L/100km, je to realno? Ker ?e je, super... Od zunaj pa kar se ti?e pleha nedotaknjena, odbija?i
?estitke ob nakupu
Js bi reku, da ne, men izpod 6.5l ?e ni uspel pridit, verjetno bi komu ratal pridit tut pod 6, 4.4 je pa ?e kr te?ka. Najbolj?e, da si porabo sam ra?una?, ali pa vpisuje? na www.poraba.com, kjer ti vse samodejno izra?una
Sem novi lastnik Mazde RX-8 in ?elim narediti redni servis. Sem iz Kranja in po dosedanji debati sklepam, da se mi ga izpla?a peljati v Ljubljano BTC. Priporo?ate, ali je vseeno ?e ga peljem na mazda servis v Kranju?
Res je. Od kar ste me banali, mam dolo?ene pravice na tem forumu ukinjene. Ne smem se ogla?at na dolo?enih podforumih, pa tud funkcija iskanje mi je prepovedana.
ne in ne ?e je res tako ohranjena kot pravi? in da ve? kaj vozi?-kaj ima? potem jo daj popravljat...Moja 6ka je bla totalka ?elni trk v za??itno ogrado pozimi poledica z cca 80km/h oba airbaga spredaj spro?ena in moram ti re?t da motor pri taki hitrosti ni dobil stran ni?.Popravit se pa tudi da vse ?e se le ho?e.Malo smo ?vasali rezali...Kupoval sem pa rabljene dele vse od a-? samo havbo sem kupil novo.?e se ho?e se naredi vse prevozil sem skoraj celo slovenijo zaradi delov eden tu drugi tam itd... in mi ni ?al ?eprav so deli+delo pri?lo 3000eur.Vem da je avto dobro vo?en in ga NE DAM
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
js morm itaq vedn polnga tankam, ker itaq vsak dan nardim 40km na ?iht v obe smeri, tak da je ?ist useen a si zdej nalijem za 20?, pa pol ?e enkrat, ker bom v obeh primerih isto pokuru...
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani