Skoči na vsebino
Alternative za avtoradio
Napisano

Ja imam, in imajo vsi.vecina s can busom ze sama preklopi na sliko ko das v rikverc

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 (rabljene)
Napisano

A mogo?e kdo ve za kako dobro Mazdo 6, ki se oz. se bo v kratkem prodajala? Gledam po avto.net pa mi trenutno nobena ne odgovarja preve? ...

Idealno bi bilo nekaj takega:

- letnik 2010-12 (facelift)

- 5 vratni model (pogojno tudi karavan, samo raje ne)

- veliko opreme (?e se le da GTA)

- 2.2 dizel (120kw bi bilo super)

- barva ?rna ali bela

- seveda ?im bolje ohranjen in po mo?nosti s preverljivo zgodovino

Ok, vem da so zelo restriktivni pogoji ... samo pa? to so ?elje, lahko je tudi odstopanje seveda. Razmi?ljam tudi o uvozu, kjer je izbira ve?ja samo tam pa nastopijo drugi problemi. Ve kdo za kako zaupanja vredno podjetje, ki se s tem ukvarja?

Ena srebrna je v oglasih foruma, preveri

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

Tole sem mislil z rdsom na shranjenih postajah namesto frekvenc

post-2637-0-64683000-1474525288_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

sam u resoluciji je fora? Se prav, da bi na?eloma mogl to dober delat... sm gledu ?e druge alternative z nekim XY operacijskim sistemom, sicer samo 50? razlike v ceni, ampak tist upra?anje kok se kej obna?a

resolucijo sem misli v smislu da ekran zgleda lep?e ?e na pogled, ostro, barve...nekateri so kvadratkasti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

avtoradio s sistemom Android 5.1

Printem gre samo za grafiko nic drugega, vmesniki so isti kot na mojem videti. Radijski je isti pa preveri ce podpira RDS na shranjen postajah, na sliki so samo frekvence... Ti glej proc pa resolucijo med 1024 pa 800 je razlika kot dan in noc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

hmm.... zdej bi mogu najt koga, ki ma 5.1, da vidim ?e se zadeva obnese al ne :wacko:

Katera zadeva?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

Ti bos inel na eni frekvenci (zaslonu) radije in bos izbral med njimi

Izbrani ti bo pa se kaj napisal poleg - prometne info in seveda reklame...(se en kanal do uporabnikov), verjetno kmalu se live streaming itd...pa bonse vprasanje varnosti.

Kolega ki dela na radiju 1 in sonsedaj na veliko brgli v live stream facebooka je dejal da imajo primere 'pritozbe' da so krivi za razbit pleh....se prav oni so krivi ne un ki vozi in buli

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

Audiofil v avtu itak ne more? bit, ker je preve? drugega hrupa in ?umov. Je bolj ?tos digitalnega radia, da predvaja enako kvaliteten zvok tudi v primeru, ko je signal dokaj slab. ?e je preve? slab (v tunelu) bo pa samo mrknilo brez raznoraznih motenj in ?umenja.

Nimam mazde  :hudicek:

joke aside, saj to sem posredno tudi sam mislil, lahko se prena?a ne vem kak digitalen zvok, pa je na koncu zvo?nik zje...pa klju?i v predalu itd.

To je pa? nekaj podobnega streaming/cachingu....da se ti za nekaj sekund v naprej nalo?i vsebina in krije luknje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

http://www.autopumpkin.com/pumpkin-latest-7-inch-1024-600-quad-core-android-4-4-car-stereo-for-vw-skoda-seat-series-2-din-support-dab-obdii-3g-wifi-usb-sd-steering-wheel-control.html

Saj ma moj tudi, pa ne pri?akujte da je to zdej to nek uvau, jaz ne sli?im razlike pa sem audiofil....zvoka LPjke (kljub pokanju) ne bo nih?e zamenjal...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DAB+
Napisano

Sem si prebral in je res huda scena tole. :)

Take stvari je vedno lepo sli?at, da se stvari tehnolo?ko premikajo naprej. :)

PS: ?e dobro, da nism takoj kupu LCD radia za mojo Mazdo, ker zdej vsaj vem, da potrebujem podporo za DAB+. :D

Italijani bodo ?e vedno mo?nej?i v Istri :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

V petek sem naredil drugi servis in je bilo potrebno tudi menjat sprednje plo??ice.... in me je skoraj kap mal ?ez 400? :blink:

pa je na servisu rekel, da so to neke nove mehkej?e plo??ice, ki se baje znucajo na 40k km in da imajo baje to vsi novi modeli mazd... katastrofa! Pa ?e drage kot svinja!

Mazda iz zvitih diskov naredila nov biznis  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

V ita sem tankal zelenca za 1,36, medtem ko je an AC bil tudi 1,7x

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ampak dva centa na 50L je en evro, saj vec ponucas do tja pa nazaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Verjetno ima se malo lufta, ampak jaz ga razumem ker ce je avto tip top kot izgleda je to vredbo, ampak treba je najti nekoga ki ceni te avte.

Zakaj ga razumem? Ker sem kupil tako in brez truda, vlaganja je vredna jurja dva pa za na odpad, z obnovo pa vsaj 5.

Kot sem rekel nekoga ki to ceni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 110KW Elegance
Napisano

To je novejsa mazda, ne rabis avta peljati na servis, samo vin vzami in pojdi na pooblascenca, ga mas zraven v btc.

Iz digitalne knjizice bos takoj vedel ali so bili servisi in ali so realni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

Kolk dobra pa je navigacija na teh stvareh?

Zadnje mape so teleatlas 2016.03 izdane junija letos, in Here 2016.02

Zelo so azurne in tocne za kompletno EU vkljucno z vzhodom in jugom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O?ala za vo?njo ..
Napisano

Jaz sem danes zanalasc dal gor polaroidke do morja. Vse cool, sam ma lcd od radija se pa ne vid nic :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O?ala za vo?njo ..
Napisano

Super, nekaj podobnega sem imel v mislih, druga?e jih bom imel za v avto, tele so primerne tudi za na kolo, kar mi tudi odgovarja ..

Ce hodis kaj po jugi so te spegli dosti ceneje kot v slo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O?ala za vo?njo ..
Napisano

Res je glede na naprav, ne mores gledat na telefon, displaye itd, ceprav razen avto zadev na cesti ni takih primerov se mi zdi, ampak ne vem ce jih imas samo za voznjo.

Poleg adidask mam tud police polarizacijske in je res da jih ne uporabljam v avtih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O?ala za vo?njo ..
Napisano

jaz jih.....ker jih moram -2 / -2,5 mam pa adidas evo pro, ki imajo klip za dioptrijo. Super ?pegli ker so ve? namenski - plavanje, ?port, pod ?elado na motorju, kolesu...itd

http://www.adidas.com/Eyewear/content/uk/products/10215/evil-eye-pro-S

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

Kolk dobra pa je navigacija na teh stvareh?

Dobra je tolk kakor so dobre mape. Igonext, tomtom.. Vse dela in mape so 2x letno for free...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alternative za avtoradio
Napisano

jaz sem to imel skorajda v vseh mazdah ampak Win CE, sedaj v Seatu imam prvi? androida in priporo?am....

to?no tega

http://www.autopumpkin.com/car-dvd-players/vw-car-dvd-player/vw-golf-dvd-player/pumpkin-head-unit-pure-android-4-2-double-2-din-car-dvd-player-gps-navigation-system-for-vw-with-7-inch-lcd-hd-capacitive-touch-screen-3g-wifi-can-bus-7color-of-button-indicator-remote-control.html

v kombinaciji s hotpotom na telefonu dela vse, promet, internetni radio, vreme...tudi podporo imajo zrihtano iz nem?ije, 3x jih potreboval, vedno odgvorili in po?iljali popravke SWja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup rabljenega superba - avtonet
Napisano

In vse so ti izklju?ili, da ne zme?e? celega "premo?enja" za AdBlue; za karcenigene NOx se naj pa brigajo na onkolo?ki, ali kako?

pisal sem....lampica je svetila, oz napaka v branju add blu teko?ine, verjemi da ni razlike....je vw poskrbel za to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.