A mogo?e kdo ve za kako dobro Mazdo 6, ki se oz. se bo v kratkem prodajala? Gledam po avto.net pa mi trenutno nobena ne odgovarja preve? ...
Idealno bi bilo nekaj takega:
- letnik 2010-12 (facelift)
- 5 vratni model (pogojno tudi karavan, samo raje ne)
- veliko opreme (?e se le da GTA)
- 2.2 dizel (120kw bi bilo super)
- barva ?rna ali bela
- seveda ?im bolje ohranjen in po mo?nosti s preverljivo zgodovino
Ok, vem da so zelo restriktivni pogoji ... samo pa? to so ?elje, lahko je tudi odstopanje seveda. Razmi?ljam tudi o uvozu, kjer je izbira ve?ja samo tam pa nastopijo drugi problemi. Ve kdo za kako zaupanja vredno podjetje, ki se s tem ukvarja?
Ena srebrna je v oglasih foruma, preveri
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
sam u resoluciji je fora? Se prav, da bi na?eloma mogl to dober delat... sm gledu ?e druge alternative z nekim XY operacijskim sistemom, sicer samo 50? razlike v ceni, ampak tist upra?anje kok se kej obna?a
resolucijo sem misli v smislu da ekran zgleda lep?e ?e na pogled, ostro, barve...nekateri so kvadratkasti...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Printem gre samo za grafiko nic drugega, vmesniki so isti kot na mojem videti. Radijski je isti pa preveri ce podpira RDS na shranjen postajah, na sliki so samo frekvence... Ti glej proc pa resolucijo med 1024 pa 800 je razlika kot dan in noc
Ti bos inel na eni frekvenci (zaslonu) radije in bos izbral med njimi
Izbrani ti bo pa se kaj napisal poleg - prometne info in seveda reklame...(se en kanal do uporabnikov), verjetno kmalu se live streaming itd...pa bonse vprasanje varnosti.
Kolega ki dela na radiju 1 in sonsedaj na veliko brgli v live stream facebooka je dejal da imajo primere 'pritozbe' da so krivi za razbit pleh....se prav oni so krivi ne un ki vozi in buli
Audiofil v avtu itak ne more? bit, ker je preve? drugega hrupa in ?umov. Je bolj ?tos digitalnega radia, da predvaja enako kvaliteten zvok tudi v primeru, ko je signal dokaj slab. ?e je preve? slab (v tunelu) bo pa samo mrknilo brez raznoraznih motenj in ?umenja.
Nimam mazde
joke aside, saj to sem posredno tudi sam mislil, lahko se prena?a ne vem kak digitalen zvok, pa je na koncu zvo?nik zje...pa klju?i v predalu itd.
To je pa? nekaj podobnega streaming/cachingu....da se ti za nekaj sekund v naprej nalo?i vsebina in krije luknje...
Saj ma moj tudi, pa ne pri?akujte da je to zdej to nek uvau, jaz ne sli?im razlike pa sem audiofil....zvoka LPjke (kljub pokanju) ne bo nih?e zamenjal...
V petek sem naredil drugi servis in je bilo potrebno tudi menjat sprednje plo??ice.... in me je skoraj kap mal ?ez 400?
pa je na servisu rekel, da so to neke nove mehkej?e plo??ice, ki se baje znucajo na 40k km in da imajo baje to vsi novi modeli mazd... katastrofa! Pa ?e drage kot svinja!
Mazda iz zvitih diskov naredila nov biznis
Res je glede na naprav, ne mores gledat na telefon, displaye itd, ceprav razen avto zadev na cesti ni takih primerov se mi zdi, ampak ne vem ce jih imas samo za voznjo.
Poleg adidask mam tud police polarizacijske in je res da jih ne uporabljam v avtih
jaz jih.....ker jih moram -2 / -2,5 mam pa adidas evo pro, ki imajo klip za dioptrijo. Super ?pegli ker so ve? namenski - plavanje, ?port, pod ?elado na motorju, kolesu...itd
v kombinaciji s hotpotom na telefonu dela vse, promet, internetni radio, vreme...tudi podporo imajo zrihtano iz nem?ije, 3x jih potreboval, vedno odgvorili in po?iljali popravke SWja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja imam, in imajo vsi.vecina s can busom ze sama preklopi na sliko ko das v rikverc
Povezava za deljenje
Deli na druge strani