Zanimivo, da se oba prodajata GTX in GTR. GZX za 3700?, GTR za 7000?. Res pa je, da je GTR v bistvu dirkalnik saj ima notri tudi rollcage kar je za tak?en star avto samo plus.
Upam, da bo tega GTX-a nabavil kak foruma? z ?ilico ali pa nasplo?no kak freak, ki bo znal zelo dobrim avtom.
Zdaj pa le ?e vso to tehnologijo vr?ejo v kakega 1.6 dizla z bolj zemeljsko mo?jo, da ne bodo kupci obubo?ali ob registraciji. 185hp pa? ne rabi vsak. Moj fotr jamra ?e ker ima Mazda 90hp ko je treba registrirati ker no?e dojeti, da so avti vedno te?ji in rabijo ve? konjev, da se udobno peljejo.
npr, ?e uni?imo mb slk kabrio letnik 1998, ki je vreden 8000 eur, dopla?am 1000 eur in si kupim neka novo malo gajbo.
Po Eurotaxu? ?e ?e potem bodo vse skupaj zdru?ili ?e pod okrilje zelenih. Vsi avti starej?i od 10 let in pod dolo?enim EURO standardom, prabo, CO2 izpuhi, opremo (ABS, ESP, Airbagi mogo?e itd...) bodo kandidati. ?E bo karkoli na tem bo tukaj polno enih takih pogojev (toliko so menda ?e pametni v Bruslju) ampak najbolje, da po?akamo ne pa napovedujemo prihodnost. Tak?ni pogoji kot sem jih napisal imajo recimo dosti dobrih lastnosti (varnej?i avti, manj?e onasna?evanje) niso pa realni za vsakogar saj si ne more vsakdo privo??iti nov avto. Poleg tega me zanima kako bo izgledalo ko bo? imel 8 let star avto in bo? razmi?ljal o nakupu novega obenem nih?e ne bo hotel veliko dati za tvojega saj bo ?ez 2 leti ?el v pre?o.
Hmmmm Boss a nisi imel ti v?asih pribliske in si velikokrat prav napovedal prihodnost? Bossove zvezde.
Tole bo sprejeto... zdaj se re?uje velike kapitaliste
Bo ampak pomoje bo tako, da bo? pa? peljal star avto nekam tam ga bodo ocenili pa dodali nekaj ? ter ti dali dobropis za nov avto. Meni (logi?no) ta sistem ne ugaja. Dvomim pa, da bo to nujno ker v tem primeru bo ogromno ljudi pe? predvsem zaradi tega ker si ne more vsakdo privo??iti nov avto. Je pa ta sistem samo zato ker proizvajalci avtomobilov pritiskajo na EU ?e? kako jim gre slabo. Ne glede na to koliko slabo jim gre sem prepri?an, da imajo vsi avtomobilski proizvajalci ?e vedno dobi?ek. Aja pa pomoje bo ?e kak?na caka pri cestnini in zavarovanju, da bomo lastniki starej?ih dajali ful ve? vse samo zato, da nas PRISLIJO k nakupu novega avta. Kar je pa ?e proti ustavi, da nas takole silijo ampak kaj lahko mali ?lovek stori proti EU?
?E bo pa to nujno se pa pripravite, da bo najbolj pogosta znamka kaka Dacia. Al pe? ali pa s ?im tak?nim. Edina dobra lastnost bi bila potem pomoje ta, da bi proizvajalci pocenili dolo?ene vhodne modele saj bi s tem iskali vse te milijone ljudi ki komaj napraskajo za nov avto. In morda bodo potem celo kak?ne bolj ble??e?e znamke (ne Dacia ali Kia) naredile kak avto za pameten denar in z "vsem kar imajo veliki".
Za za 5 dni ni kaj dosti. Lahko napi?e? relacijo tudi nekaj v stilu "po ozemlju Republike Slovenije" vsaj nekaj podobnega je pisalo pri meni ko sem odpeljal 200SXa. Rabi? pa res potrdilo o lastni?tvu (kupoprodajno ali prometno) to je pa mislim da vse v mojem primeru. :ne vem:
Sam a ni to tista impreza, k se je pred kratkim po boku peljala?
To ne vem (od kje ti informacija?) ampak obstaja neka fora na to temo.
Nekje na nekem UK forumu so se v skritem delu (kot mi v KK) zmenili, da bodo novega uporabnika malo za nos. Je dal ves ponosen slike svojega avta njihove reakcije eden za drugim so bile pa v stilu "a ni to ta, ki je bil stotalkan?", "uf, nisem si mislil, da bo ?e kdaj na cesti", "ta je bil v?asih druga?ne barve" in "a lahko slika? podrobno sliko strehe?". Ko je slikal ?eljene detajle (streha, vezna stena in razno razne stvari) so spet pribijali "uf dobro so ga po?timali sploh se ne vidi, da je bil na strehi" in "pa ?e v ?asopisu je bila nesre?a".
Aja na koncu ko je ubo??ek ?e res mislil, da je nabavil najslab?i avto pod soncem so mu seveda povedali, da gre za hec. Velja poskusiti s kak?nim novim ?lanom, ki si je kupil rabljen avto.
Zanimiv je un vic o tem, da je Slovenec kupil Audija in umrl od lakote. V slu?bi imamo enega, ki je imel prvo generacijo A3 brez vse opreme (ne niti klime) ampak mel je pa Audija. No zdaj je pa nabavil zadnji model A3 in o?itno nima za original ratkape ker ima ene grde u 3pm. Ko ga je sodelavc vpra?al zakaj jih nima je izjavil, da jih nimajo na zalogi ker ima 16 col, najve?ji hec pa je, da se je taisti sodelavec zanimal so mu rekli, da za 15 col nimajo, 16 pa.
No saj ?e pogledamo spisek je videti, da za nekoga, ki potuje ?EZ sLOVEnijo je lepo poskrbljeno po?asi pa vidim, da bo tudi za vse, ki niso v bli?ini ve?jih mest.
Pa da ne bo kake pomote, mam ?e homologiran, zato do zdej nism hotu naglas povedat!
Tole spada pod "pohvalite se". Dobro si se znajdel ReDevil, sploh tale izra?un je ugoden. Koliko ? te je pri?lo, ?e ni skrivnost? Lahko tudi na ZS, da ne bova smetila teme.
Labi itak sva dva s tem mi?ljenjem tako, da bova la?je skupaj odbijala napade - pa saj imamo vsak jesen isto temo
Trije. Ampak ker se mi ne da pe?a?iti 500 metrov 3x letno ko sneg pada jih dam zimske, ker jih ravno imam. Da bi bil pa iz LJ ali pa kje okoli pa ne vem, ?e bi imel zimske gume ali pa kve?jemu zaradi tega ker bi mi bilo ?koda felten, da se obtol?ejo (kamen?ki pa to).
Continental TS 810 - super se izka?e v mokrem, kar se mi zdi za na?e zimske razmere skoraj najbolj pomemben podatek ....
Samo tole pa dr?i in je zanimiva misel. Pri nas je ve?krat mokra kot zasne?ena cesta za tiste 3x letno (od tega enkrat po 15. marcu ) je bolje gledati gume, ki se bolje dr?ijo v mokrem.
In se nisem samo jaz sredi poletja vozil z odprtimi oknami od mb do pragerskega ker je 9 mesecev star avto hladil kot klima ki je ?e 9 mesecev na odpadu?
Jajc... Moja dva "stara jajca od Nissana" hladita, da misli?, da si v hladilniku. Ampak OK, je pa Astra GTC lepa to je pa tudi nekaj (kot je rekel Clarkson o Alfi 8C ).
Format tebi pa res priporo?am, da po?aka? ?e tiste nekaj ?asa, da? ?e nekaj denarja na stran potem, ko pride nova 3 ven pa lepo stestira? ?e enekrat kako rabljeno Mazdo3, novo Auris in novo Mazdo 3 pa bo? imel pomoje la?jo izbiro.
Ja saj GT je kul samo ne vem zakaj potem vr?e nanjo GT-four bodykit. Sicer bi pa imel GTko, pa fajn je ker ima kW ravno na meji. ?eprav glede na konje niti nima ne vem kak?nih perfomans.
Toyota Supra: Marko, Denis in Zelc ste ?e pomoje sli?ali za Hitija? To je un, ki ima vedno neke avte registrirane v UK zdaj si je pa privo??il, samo ?koda ker ni TT. Pa ker se tole ne da pri nas registrirati sploh (zanj je to itak nepomembno, ker to naredi v UK).
Kolikor vem 90%. Ampak s tem, da ima? ?e en avto registriran. Torej en navaden avto z bonifikacijo kakr?no ?e pa? ima?, obenem si pa lasti? oldtimerja za katerega pla?a? 10% zavarovalne vsote.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimivo, da se oba prodajata GTX in GTR. GZX za 3700?, GTR za 7000?. Res pa je, da je GTR v bistvu dirkalnik saj ima notri tudi rollcage kar je za tak?en star avto samo plus.
Upam, da bo tega GTX-a nabavil kak foruma? z ?ilico ali pa nasplo?no kak freak, ki bo znal zelo dobrim avtom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani