Jaz mislim, da so vsi te produkti sestavljeni iz serije kvalitetnejše robe, ampak imajo pač večje tovarniško odstopanje. Podobna fora kot smo že govorili za aute. In da se zaščitijo, dajo tak margin za error
Jaz sem mojega naročil pri "operi avto.si" (made in Poland) , cena je bila 35€.
Jaz sem ravno včeraj posodobil, joj kako sem se matral, da sem na prenosniku od moje drage naredil dovolj prostora za prenos varnostne kopije in posodobitve..sem že bil čisto blizu da se zapeljem do big banga in kupim tisti beden SD card čitalec in naredim na svojem PC-ju😅.. sem pa naložil verzijo november 2021..?je pri vas isto? Aja pa spet sem ga pral, avto mislim..počasi bo res čas da naredim kakšno fotografijo.
Da ne boš "spral" vse barve dol glede na, to, kako tanek sloj barve imajo naše mazde gor. 😊
ja pri Boschu je menda več stopenj kakovosti, tiste ki jih je foter vzel v agro centru so pa super, je pa res da so bli skor 1x dražji
Jaz imam tudi gor Bosch in sem na začetku mislil, da so zanič, ker so puščali lise pa tudi škripali so. Odkar pa sem dobro očistil šipo delujejo fenomenalno. Kdor vozi avto v avtopralnico ima verjetno podoben problem. Veliko avtopralnic namreč dodaja tekoči vosek v zadnje spiranje. Posledično pristane vosek tudi na šipah. Jaz sem tudi uporabljal prej avtošampon z dodanim voskom za pranje celega avta. Sedaj pa z njim perem le, kar je od šip dol. Ostalo pa z navadnim. In problem je rešen. 😊
Včasih smo se štirje spravili v limuzinaki Peugeot 306, pa vso smučarsko opremo zraven na streho, pa sanke zadaj noter, pa otroški voziček. In je šlo. 😊
Evo, še zadnji odgovor od mazde. Ni mi povsem jasno, kaj pomeni ta cena. Posodobitev za eno leto? 🤔
Odgovor Mazda Slo. :"Cena pri trgovcu znaša 59€ z DDV. V toolbox-u je cena okoli 100€. Točen izračun boste prejeli, ko se boste prijavili v toolbox in vpisali podatke o vozilu."
Hm, od Mazda Motors Slovenia sem dobil odgovor, da če kupim 3 letno posodobitev na uradnem. Mazda servisu ob mojem naslednjem rednem servisu, pride nakup ceneje. 🤔Ali je kdo izkoristil to možnost?
Mhm.. sem slutil, da zna bit nekaj takega. Bo treba denarnico odpret 😐 So od Julija 2020 v nadgradnjah poštimal cestninske na AC? Ker drugače bom še počakal.
Jaz sem tudi v dilemi, kaj narediti. Ali enkratna posodobitev ali triletna? 🤔
Po moje je dovolj, če jo vsakih par let nadgradiš enkrat. Itak se ne spreminjajo vsako leto ceste tako drastično, da ne bi bilo dovolj za natančno vodenje. 🤔
Sem odkril črička, skrival se je na konzoli za dvig in spust pasu. Imel sem na sredini sedaj sem dal najvišje in je bolje. Očitno na sredini najbolj vibrira in se sliši, čeprav ne glasno ampak, mi je bilo moteče😁.
A si ga vrgel skozi okno, ali se ti bo samo naselil drugje. 😊
Bo držalo. Pod lučjo je bilo kar nekaj hologramov.
Hologrami, če so dokaj plitki in tanki, so ponavadi od avtomatskih avtopralnici, ali pa, ko se sneg čisti z avta.
Če so pa na barvi globlji hologrami, so to ponavadi ostanki poliranja s kakimi kombiniranimi grobimi polirnimi pastami ( dokaj grobe polirne paste recimo grobost 400 plus dodano sredstvo za lesk). To niso polirne paste za poliranje celega avta ( razen starih barv), ker poberejo preveč laka naenkrat. In če to ponovimo večkrat po celem avtu... 😬
Privoščil ji lepotni tretma, da je lepša in pomlajena. Mazdi to... da ne bo kakšnih pomot 😜
Notranje čiščenje z impregnacijo usnja ter zunaj poliranje in keramični premaz. Ni poceni, če ne delaš sam vendar mi zaenkrat res ni žal.
Pred poliranjem je opravil tudi meritve laka in... porazno. Očitno so ga pred mano drgnili kot zmešani ali pa so šli pri mazdi na minimum in se vsako nepravilno poliranje takoj maščuje.
Uf, res tanko vse skupaj. 🤔
Očitno se res nekateri lotijo poliranja brez osnovnega znanja in z napačnimi polirnimi pastami. Drugače si ne morem razlagati tako tankega, sloja barve. 🤔
Točno to. Pa tudi sklopka in zavore so bile verjetno bolj obremenjene pri mestni vožnji kot pa pri neki relacijski ane
Sej vem da obstaja kakšna svetla izjema, kjer imaš avto recimo samo za na relacijo do morja pa nazaj, ampak v povprečju ne.
Velikokrat ko grem na kak ogled avta tudi rad rečem da naj najprej lastnik pelje v eno smer, potem bom pa jaz v kontra. Da vidiš, kako je človek ravnal z avtom med vožnjo
Se pravi, da bi moral jaz ženo poslati na probni krog, če bi prodajal mojo raketo? 🤗
Jah najboljš pošteno ti rečem da ne kupi rabljenega avta na 3 cilindre in turbino
Še ena ironija je tukaj, recimo poznam ljudi v mojem krogu znancev ki kupujejo recimo do 7 let rabljen avto z do 50kkm in jim nikakor ne morem dopovedat, da to kmalu ne bo več pametna zdrava meja za nakup rabljenega avta. Recimo pamet mi pravi da se je tak avto redko segrel, da je naštepal tako malo kilometrov. Torej je to dizaster vsak čas....
Ali pa, ko rečejo, :"sem ga kupil od enega starega nonota, ki ga ni skoraj nič vozil". A ste že kdaj poslušali, kako "vzletajo" s parkirišča?....kako gre mašina na obrate? 😄
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem mojega naročil pri "operi avto.si" (made in Poland) , cena je bila 35€.
Točnost je +-2 mi krona.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani