Skoči na vsebino
EU vs SLO
Napisano

Prosil bi vse, ki imate Facebook za eno uslugo.

Je tako, da se moramo "tamali" med seboj podpirati in si pomagati. Zveza slovenske pode?eljske mladine je naredila neko tekmovanje, kamor se je prijavil tudi moj dober prijatelj in vinar Lojze Kerin. Na Facebook od zveze so torej nalo?ili nekaj predstavitev in naredili glasovanje. Kdor od kandidatov bo zbral najve? "v?e?kov", bo zmagovalec. Torej zdaj nabiramo "v?e?ke". Kdor je na volji, naj preko spodnje povezave pride do predstavitve kandidatov, poi??e predstavitev vinarstva Lojzeta Kerina in pritisne tisti "prst gor" pod njegovo objavo.

Hvala!

https://www.facebook.com/zvezaspm/?fref=ts

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Po dolgem ?asu se mi je zgodilo, da sem spet moral na slovensko ?rpalko po nafto.

In tudi ?ena je morala svojo petko peljati na slovensko ?rpalko.

Skupaj sva nato?ila malo manj kot 110 litrov nafte.

In to ravno v?eraj zve?er!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Si ziher da je meja 15let? Se spomnim , da je dosti sosolcev delalo izpit konec 8ga razreda O? (v casu osemletke). Bom preveril.

Preveril lihkar... ma slivka prav, res je 15let meja. Mozno, da so jo prestavili.

In koliko si bil star, ko si kon?eval osemletko?

;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Vem, da mora biti logi?na razlaga, pa bi prosil, ?e mi kdo razlo?i. Namre?, berem tole novico:

http://www.regionalobala.si/novica/voznja-po-koprskih-ulicah-pretezek-zalogaj-kolesar-si-jo-je-zakuhal

Predvsem odstavek o vozniku, ki je izsilil mopedista. ?e sem prav razumel, je 13-letnik vozil moped, voznik osebnega vozila ga je izsilil in zdaj bo voznik osebnega vozila dobil pla?ilni nalog.

Kolikor vem, mora biti kandidat za vozni?ki izpit za moped star najmanj 15 let. Torej je 13-letnik malo premlad, da bi vozil moped. Mislim, nikjer ne pi?e, da bo tudi on dobil pla?ilni nalog za vo?njo brez vozni?kega izpita... Vem, da mora biti logi?na razlaga, pa bi prosil, ?e mi kdo razlo?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Pripravili malo ozimnice:

post-5658-0-08568500-1506446435_thumb.jpg

Za koze, ne za nas, da ne bo pomote...

Me je pa mo?akar kar malo nafarbal. Je rekel, da dve bali skupaj tehtata nekaj manj kot 400 kg. Izkazalo se je, da je to te?a za eno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Te?ak motor v de?ju in avtomobili brez zavesic, da ti ja vsa voda ?iba gor... Naj je slu?ajno ?e kaj peska na ovinku ali pa kak?no razlito olje ali nafta... Prav ni? ti ne zavidam...

Normalno, da je vedno kriv motorist. :P

Zakaj?

Pozna? na?e policaje: "Vsi, ampak res ?isto vsi vozniki so pijani divjaki z mobitelom na u?esu, ki ne uporabljajo varnostnega pasu in vozijo na premajhni varnostni razdalji". Torej ti je jasno, da bo vsak, ki je ?e kdaj imel izku?nje z na?imi policaji, pani?no reagiral in zahodil zavoro ne samo do podna, ampak ?e skozi poden prav do ceste. Torej bi moral pri?akovati, da bo voznik kombija pred teboj pani?no zaviral takoj, ko zagleda policaja, pa katerega koli. Torej si sam kriv, ker se nisi prej ustrezno pripravil in pustil dovolj prostora za ustavljanje. Ker vedel si. V drugi zgodbi si pa ?e bil v Sloveniji in si torej upravi?eno lahko pri?akoval na?e policaje. Torej si spet ti kriv, ker si "nagazil na mino". Kaj pa nisi pazil, saj vendar ve?, kak?ni so.

Torej, kriv si.

:jezicek:

Pa poro?aj, kako se bo razpletlo, to me pa res zanima.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Mazda 5, dvo-litrski turbo dizel, 144 konjev.

Pot je bila dolga 1199,2 km, porabili pa smo 123,52 litra. Torej okoli 10,3 litra na 100 km.

Klima celo pot, ker je bilo preko 30?C in son?no. V avtu sedem oseb. Na kljuki pa 1300 kg te?ka po?itni?ka prikolica.

Ko se?tejem vse skupaj, sploh ni veliko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Za vse zaplinjene sem danes na?el eno reklamo:

Vsi ?lani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE boste ob vsakem to?enju avtoplina LPG nad 30 l avtomati?no prejeli popust v vi?ini 4 centov na liter. Ugodnost velja vse do 31.8.2017.

Bencinski servisi OMV s ponudbo avtoplina LPG:

Grosuplje,

Cikava,

Dravsko Polje - sever,

Dravsko Polje - jug,

Radovljica - sever,

Radovljica - jug,

Koper Bonifika,

Smednik,

Grabono?

?e mogo?e komu prav pride...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

?e koga mogo?e slu?ajno zanima, je spet nekaj medu na razpolago.

Lokov?ki cvetli?ni, tako kot lani. In pred lani. In pred pred lani...

1 kozarec = 1 kg = 12,50?, tako kot lani. In pred lani. In pred pred lani...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

?e eno vpra?anje glede elektri?nega avta:

Ti akumulatorji, ki jih imamo sedaj v avtomobilih, se nekako sami od sebe spraznijo v kak?nih treh mesecih - ?e avta ne uporablja?.

Kako pa je s temi akumulatorji, ki jih uporabljajo za pogon elektri?nih avtov? Doma lepo napolni?, jo polovico porabi?, da se pripelje? pred firmo, parkira? in gre? s slu?benim avtom (ali pa letalom) na slu?beno pot. In ko pride? nazaj, je baterija kar na lepem prazna... Elektro podjetja pa vesela...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

V bistvu fa?iranje ni dovolj. Zakaj ne? Recimo, da se jaz in ti zmeniva za en nateg...jaz pripeljem srno na AC in jo na odseku, ki ni pokrit s kamero izpustim na cesti??e. Ti pa se pripelje? po tem odseku in sfa?ira? mojo srnico. Ali lahko v tem primeru zahteva? od?kodnino od DARS-a?

Bolano. Ampak teoreti?no je pa mo?no, ja.

Kakorkoli, tole spodaj je pa dokaz, da nismo Slovenci edini...

http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/na-tujem/video-nevarno-ravnanje-voznikov-v-nalivu-blokirali-predor-ujeti-celo-gasilci

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

http://siol.net/novice/slovenija/previdno-na-obmocju-vranskega-se-nahaja-razjarjena-medvedka-444864

Vse je to fajn pa krasn, ampak men tuki neki ni ?ist jasn...

Kako so pri vseh ograjah trije medvedki prikolovratili na avtocesto?

In tisti, ki je nagazil na te tri mladi?ke: ali lahko zdaj od DARSa zahteva od?kodnino? ?e je pla?al vinjeto, jo je za to, da se lahko brezskrbno pelje po avtocesti, torej je dol?nost upravljalca avtoceste, da poskrbi, da ne bodo po njej tekale ?ivali. Se motim?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? - nesre?a s pobegom
Napisano

In, normalno, nih?e ni? sli?al in nih?e ni? videl...

?e kaj pomaga, je v moji bli?ini je en klepar, ki naredi spodobno pa za dokaj ugodno ceno. Tudi poravna marsikaj, kar bi drugi enostavno menjali. Samo steklene dele bo pa vseeno treba nove (lu?i, smerniki).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.