Skoči na vsebino
Terenec
Napisano

Ruska jajca. Pa max 70km/h.......

Dirka Dakar 2019.

Jaz gledam bolj za tovornjaki...  sramezljiv

Trenutno vodi Kamaz, na drugem mestu je ?e en Kamaz, nato sledi Iveco z eno uro zaostanka za prvim Kamazom. ?etrto mesto ima naslednji Iveco z zaostankom ?tirih ur za prvim Kamazom. Na petem mestu je Maz (Minski Automobilny Zavod). 

Tekma ?e ni kon?ana in se lahko marsikaj spremeni, to je res, ampak lani je zmagal Kamaz, drugi je bil Maz, tretji spet Kamaz, ?etrti Iveco in peti Liaz.

?e leto prej spet Kamaz, Kamaz, Iveco, Iveco, Kamaz.

Saj so nastopili tudi drugi proizvajalci (Hino, Man, Renault, Scania,...), ampak so bili dale? zadaj (lani Hino 8 ur, Renault 9 ur, Scania skoraj 10 ur,...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Glede na to, da se po?asi pribli?uje zimsko obdobje s sne?enjem, sem vozni park opremil z zimskimi pnevmatikami. Za minibusa (M5) sem jih samo snel z zidu (so ?e na jeklenih plati??ih), za d?ipa (BT50) pa sem moral kupiti nove. In sem jih tudi dobil. Enkratne! Vrhunske! Zagrabijo tako kot je treba! Profil pa ta pravi!

post-5658-0-07392700-1547498997_thumb.jpg

post-5658-0-11711400-1547499009_thumb.jpg

post-5658-0-02141100-1547499021_thumb.jpg

post-5658-0-74487300-1547499033_thumb.jpg

To je edino in samo Malatesta! Tanartanajtabolj?e pnevmatike kar jih je! daj imajo profila spodobnih 18 mm!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

?e bolje pa je , ?e ima? ?e kamero in se ustavis par cm stran... Ves kako besno trobijo in blendajo in nevemkaj ?e vse....

Ko pred teboj BTjka pri?ge vzvratne lu?i... ... ... Si presran BREZ da avto res ?tarta nazaj... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13781765

A se samo meni zdi tole zelo, zelo optimisticna cena??

Najbolj zanimive so opombe. Najprej pi?e, kako je avto super-ultra-vrhunsko ohranjen, brez rje,...

Nato pi?e, kaj vse je ?e naredil na njem in kaj je zamenjano.

Nazadnje pa stavek: "Avtomobil sem kupil za 2.500 in vanj vlo?il do zdaj 1500 Evrov. Za brezhibno stanje je treba vlo?iti ?e ca. 1200 Evrov..."

Nazadnje pa: prvi lastnik iz Trsta, avto Ljubljanskih tablic, ogled pa v Postojni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Se peljem danes zjutraj v slu?bo. Pripelje za menoj nekdo in vozi tik za menoj - da sem se ?e resno spra?eval o njegovi spolni usmeritvi... V glavnem, po sedmih, osmih, devetih kilometrih prideva do semaforja. Rde?a lu?. Ustavim in on ustavi za menoj. Tik za odbija?em, dvomim, da bi kdo lahko ?el pe? med avtoma. Naenkrat pa - preblisk! V trenutku, ko se je pri?gala zelena na semaforju, pre?altam v rikverc. :hudicek: Se je zadaj za?elo tako trobljenje in blendanje...

V nadaljevanju je bilo nekaj metrov varnostne razdalje ve?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Krasen ob?utek, ko po prevo?enih 1000 km pride? na ?rpalko in se loti? polniti rezervoar prav do roba, pa ne spravi? noter niti 58 litrov. Pa ?e tik po (simboli?ni) pocenitvi goriva...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kve?jemu eno ro?ico premalo - manjka ?e blokada (vsaj zadnjega) diferenciala...

LabiGT, saj lahko tudi bencin noter to?i? - na vsak rezervoar po pet litrov. Pa ne bo ni? zmrznilo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Pa kaj ti na obali sploh rabi? vinjeto? Skozi Markovec je ni treba, tista avtocesta od Trsta do Ankarana pa itak sploh nima uporabnega dovoljenja... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Danes vozil pravega terenca. Ne terenca, ampak Terenca. Tistega, res pravega: V6 dizel, dva hidravli?na vitla (en spredaj, en zadaj), reduktor, blokade vseh treh diferencialov,...

Navdu?en kot Fatima v Intersparu oz. kot Alica v ?ude?ni de?eli. Resno sem ?e premi?ljeval, da bi ga kupil. Potem pa se je zgodilo. Ena majcena lu?ka. Po vsega 300 km... Sem hotel napisat 300 km cest, ampak cest je bilo mogo?e 1/3... Kakorkoli, "uga?anje" te lu?ke me je ko?talo skoraj 150?. In me je minilo veselje nad tem Terencem...

post-5658-0-28884100-1542128798_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.