Trenutno vodi Kamaz, na drugem mestu je ?e en Kamaz, nato sledi Iveco z eno uro zaostanka za prvim Kamazom. ?etrto mesto ima naslednji Iveco z zaostankom ?tirih ur za prvim Kamazom. Na petem mestu je Maz (Minski Automobilny Zavod).
Tekma ?e ni kon?ana in se lahko marsikaj spremeni, to je res, ampak lani je zmagal Kamaz, drugi je bil Maz, tretji spet Kamaz, ?etrti Iveco in peti Liaz.
?e leto prej spet Kamaz, Kamaz, Iveco, Iveco, Kamaz.
Saj so nastopili tudi drugi proizvajalci (Hino, Man, Renault, Scania,...), ampak so bili dale? zadaj (lani Hino 8 ur, Renault 9 ur, Scania skoraj 10 ur,...)
Glede na to, da se po?asi pribli?uje zimsko obdobje s sne?enjem, sem vozni park opremil z zimskimi pnevmatikami. Za minibusa (M5) sem jih samo snel z zidu (so ?e na jeklenih plati??ih), za d?ipa (BT50) pa sem moral kupiti nove. In sem jih tudi dobil. Enkratne! Vrhunske! Zagrabijo tako kot je treba! Profil pa ta pravi!
To je edino in samo Malatesta! Tanartanajtabolj?e pnevmatike kar jih je! daj imajo profila spodobnih 18 mm!
Se peljem danes zjutraj v slu?bo. Pripelje za menoj nekdo in vozi tik za menoj - da sem se ?e resno spra?eval o njegovi spolni usmeritvi... V glavnem, po sedmih, osmih, devetih kilometrih prideva do semaforja. Rde?a lu?. Ustavim in on ustavi za menoj. Tik za odbija?em, dvomim, da bi kdo lahko ?el pe? med avtoma. Naenkrat pa - preblisk! V trenutku, ko se je pri?gala zelena na semaforju, pre?altam v rikverc. Se je zadaj za?elo tako trobljenje in blendanje...
V nadaljevanju je bilo nekaj metrov varnostne razdalje ve?...
Krasen ob?utek, ko po prevo?enih 1000 km pride? na ?rpalko in se loti? polniti rezervoar prav do roba, pa ne spravi? noter niti 58 litrov. Pa ?e tik po (simboli?ni) pocenitvi goriva...
BTjka ima Malateste itak kar celo leto na sebi, ker ?e ni snega, je pa gozd...
Minibus pa tudi ima zimske gume. Povsem nove. Niti kilometra ?e ni naredil z njimi. In so zmontirane na jeklena plati??a. Ter lepo obe?ena na zidu gara?e. Da se ne uma?ejo...
Kot sem ?e omenil, sem danes res ?el pogledat zimske gume, ki visijo na zidu v gara?i. So skoraj nove, ?e zadosti profila, na jeklenih plati??ih. Zdaj moram samo najti ?as, da jih namontiram na avto...
Danes vozil pravega terenca. Ne terenca, ampak Terenca. Tistega, res pravega: V6 dizel, dva hidravli?na vitla (en spredaj, en zadaj), reduktor, blokade vseh treh diferencialov,...
Navdu?en kot Fatima v Intersparu oz. kot Alica v ?ude?ni de?eli. Resno sem ?e premi?ljeval, da bi ga kupil. Potem pa se je zgodilo. Ena majcena lu?ka. Po vsega 300 km... Sem hotel napisat 300 km cest, ampak cest je bilo mogo?e 1/3... Kakorkoli, "uga?anje" te lu?ke me je ko?talo skoraj 150?. In me je minilo veselje nad tem Terencem...
Bemti?, na obali ?e montirajo zimske gume, mi vrh hriba pa sploh ?e ne razmi?ljamo o tem... Saj pred februarjem tako ne bo kak?nega resnega sne?enja...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dirka Dakar 2019.
Jaz gledam bolj za tovornjaki...
Trenutno vodi Kamaz, na drugem mestu je ?e en Kamaz, nato sledi Iveco z eno uro zaostanka za prvim Kamazom. ?etrto mesto ima naslednji Iveco z zaostankom ?tirih ur za prvim Kamazom. Na petem mestu je Maz (Minski Automobilny Zavod).
Tekma ?e ni kon?ana in se lahko marsikaj spremeni, to je res, ampak lani je zmagal Kamaz, drugi je bil Maz, tretji spet Kamaz, ?etrti Iveco in peti Liaz.
?e leto prej spet Kamaz, Kamaz, Iveco, Iveco, Kamaz.
Saj so nastopili tudi drugi proizvajalci (Hino, Man, Renault, Scania,...), ampak so bili dale? zadaj (lani Hino 8 ur, Renault 9 ur, Scania skoraj 10 ur,...)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani